Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Norvēģija Javaklubben 2016.
Kaarlis
Tikai troļļus nekaitiniet!
 
PinkuJanis
Paldies par vēlējumiem! Jau šodien devos uz Ventspili ietusēt ar draugoem un noskatīties Aivara pilsētas svētku lielisko salūtu. Pa ceļam Ugālē izlīdzēts Raimim ar gāzes trosi. Cerams, ka manējā nepievils pie Troļļiem.
 
Rich
Vakar pie Ulda pirts izieta, šodien koferi sakrauti.Smile Gaidu Ulda komandu GrinGrinGrinstartam uz troļļu zemi. Palicējiem sveicieni!
 
PinkuJanis
Ekspedīcija Norge 2016 veiksmīgi sasniegusi mērķa valsts 1. kempingu. Lietu izdevās aizbaidīt uzvelkot lietus kostīmus tikai vienreiz. Norvēģija mūs sagaida ar atspirdzinošiem +10. Sveiciens Latvijai!
 
morgans
Malači! Gaidam arī turpmāk kādu reportāžu!
 
uldens
Te nu mēs esam
 
morgans
Foto no interneta plašumiem. Grin
13938351_548557332012497_1832925014993096683_n.jpg
 
aivarsz
Lai Latvijas troļļu dzenātājiem veicās ceļojumā, man bikiņ skauž un ir žēl, ka šogad nevarēju pievienoties. Bēdīgi, ka pašiem braucējiem nav iespēja padalīties ar kādu mazumiņu svaigas informācijas. Sapratu, ka Uldens mēģinājums caur telefonu pievienot kādu bildi ir beidzies gauži neveiksmīgi interneta resursu vai foruma gļuku dēļ.
 
AldisK
Ja taa tas ir. Bildi neizdevas pievienot. Patreiz iebraucam pie norvegiem. Iekartojamies majinas. Vakar un sodien braucam pari kalnu parejam. Ap 1400m. Jawu atrumkarbas dabuja pasvist. It seviski man uz vecas jawinas ar pasazieri. Bet skati visapkart ir fantastiski. Tagad tusins kopa ar norvegiem. Sorry par garumzimem.
 
AldisK
Mums iet labi. Lietus beidzies. Norvegi loti draudzigi. Satikam gan senus draugus no Vacijas, Somijas, Norvegijas.
 
Eduards
Tā viņiem gāja, kamēr nebija beidzies lietus, apmēram 1400 m virs jūras līmeņa.
img-20160810-wa0000.jpg
 
PinkuJanis
Pavadīta pēdējā nakts Norvēģijā pie Alda paziņām. Te mūs laipni uzņēma vietējā latviešu moto kopiena. Šodien ceļš līdz kempingam Zviedrijā. Sveicieni visiem no visiem!
 
morgans
Norvēģu ''sejasgrāmatā'' ir mūsu ceļotāju priekšnesums Grin Tik norvēģi mūsu ceļotājus nodēvējuši par lietuviešiem Angry

+++www.facebook.com/...061452397/+++
Labojis aivarsz uz 15-08-2016 13:13
 
Eduards
Mazlietiņās uzmanīgāk ieklausoties Jankas moča dziesmā, liekas ka labās puses cilindrs īsti negrib strādāt, ne ta aizdedze izregulējusies, ne ta svece pielējusies, vai ar ar tādu vēl varēs pabraukt, ka tik nepiedzīvo kaunu.Grin
 
uldens
Esam ieripojuši mājās 10,00 ,,,,,ceļojums ir izdevies , abi ar Sandriņu izturējuši un mocītis mūs nepievīla,izņemot šādus tādus sīkumus. paldies visiem ceļa biedriem par labi pavadītu laiku, kaut kad sekos par šo braucienu reportāža......
 
Rich
Noripināti 2740km, redzēta skarbā troļļu zeme. Sirsnīgs paldies Aldim un visai mūsu foršajai komandai! Lai Jums visiem jauka nedēļas nogale.
 
Eduards
Malači, prieks par jums, ka tik garu ceļu esat veikuši, bet kurā brīdī jūs pieņēmāt Lietuvas pilsonībuWink saskaņā ar facebuku arhīviem no troļļu zemes.Wink Sveicieni no Karači ostas reida.
 
morgans
Ar nepacietību (drošvien ne tikai es) gaidām kādu stāstu par Troļļiem.
 
Retais
Vakar likas, ka redzēju 3 Jawas gar Priedaini aizbraucamSmile
 
Rich
Domāju kad tie bijam mēs - PiņķuJānis, Ķekavas Jānis un es.Wink
Bet ko neapturēji un nenopratināji.....GrinGrinGrin
 
Iet uz forumu: