Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
AldisK Jawa 638-5
Kaarlis
Kāpšļu vietas nometināji? Vajag arī sānu pekas stiprinājumu pārskatīt, uzlaist šuvi vismaz no priekšpuses.
Labojis Guntis uz 08-02-2016 15:00
 
Guntis
Kaarlis rakstīja:

Kāpšļu vietas nometināji? Vajag arī sānu pekas stiprinājumu pārskatīt, uzlaist šuvi vismaz no priekšpuses.


No šīs vietas varētu sīkāk? Es nekad neesmu pamanījis tur kādas problēmas...
 
Peteris
Kaarlis rakstīja:

Kāpšļu vietas nometināji? Vajag arī sānu pekas stiprinājumu pārskatīt, uzlaist šuvi vismaz no priekšpuses.


Taisot savējo 5 šīs problēmas bija un tika sametināts, kā arī ,lai sānu peka neatliektos par tālu tika uzmetināts un pieslīpēts līdz vajadzīgajam atliekumam !
 
AldisK
Sen te nekas nav rakstīts. Tas gan nenozīmē, ka darbi ir apstājušies. Visu laiku bija tie garlaicīgie darbiņi. Tīrīts, slīpēts, pulēts, tad kas atdots uz cinkošanu, kas uz hromēšanu, kas gruntēts, fillerēts, tad atkal slīpēts. Krāsots. Rāmi un sīkās melnās detaļas krāsotas paša spēkiem turpat garāžā. Krāsošanai izmantota Standox melnā krāsa, kura paredzēta smago auto krāsošanai. Tas pats akrils, bet esot izturīgāgs par parasto. Bleķi, instrumentu kastes, bāka bāzes krāsa un keramiskā laka profesionālā krāsotavā. Tagad sākušies kopā likšanas priek,i kuri ir interesantāki. Vēl interesantāk ir tikai jau ar gatavu braukt.
20170328_222659.jpg
 
Peteris
Malacis, tad uz puķu zemi ar piekto !
 
AldisK
It kā jau par puķu zemi visu laiku nebiju domājis par piekto. Pašam arī šaubas vai paspēšu visu sakārtot, kaut cik piebraukt. Bagažnieks un sānu bagažnieks jāuztaisa.
Bet, darbi jau lēnām iet uz priekšu.
20170330_230241.jpg
 
AldisK
Ar Kārļa palīdzību un viņa čaklajām rokām uztapa motors. Līdz šim īpaši nesteidzos, bet tagad jau ir azarts, ka uz atklāšanu varētu paspēt pabeigt. Bāka tikko atbrauca no krāsotavas un pirms bildēšanas uzmetu virsū.
20170407_224806.jpg

Labojis AldisK uz 07-04-2017 23:43
 
morgans
Izskatās ka jau uz Lieldienām vajadzētu rūcēt! Smile
 
AldisK
morgans rakstīja:

Izskatās ka jau uz Lieldienām vajadzētu rūcēt! Smile

Ierūcās tikai šovakar. Rīt vēl šādi tādi sīkumi trosītes, numurs, tad jau arī varēs pirmo līkumu izmest. Piektdien būtu jātiek uz apskati, lai sestdien varētu braukt.
20170426_233025.jpg
 
rechijs
Jawīte dikti jau pa smuko.
Viss akurāti... spīd un laistās.
Lai labi ripo Wink
 
morgans
Motociklets protams skaists. Tagad gribēšu dzirdēt pārliecināta ''vecās"Jawas braucēja atziņas par braukšanu ar šādu modeli! Pfft
 
AldisK
Vakar beidzot sanāca laiks aizbraukt uz apskati. Tagad viss kārtībā. Apskate ir. Gan ar piezīmi par spidometra km neskaitīšanu, jo manis remontētais spidometrs noskaitīja 15km un atkal apstājās. Vakarā atkal izjaucu, brīžam kaut kur ķeras skaitļu mehānisma rullīši. Pārliku no cita spidometra, bet nepaspēju notestēt braucot, ar urbjmašīnu strādā.
Tātad atjaunošanas process ir beidzies. Jāsāk ekspluatēt!
20170523_213229.jpg

Labojis AldisK uz 23-05-2017 23:18
 
Rich
Ar to mēs Tevi apsveicam! Lai labi ripo, rūc un dūmo! Sakarā ar to kad Tev projekts pabeigts un noteikti ir ļoti daudz brīva laikaGrinGrinGrin, varētu startēt palīgā uz Meldru ieluGrin......
 
AldisK
Pamazām ir aprīkota ar ceļojuma aprīkojumu. Sānu koferi ir no Norvēģijas Rūdolfa, ko mēs visi pagājušajā gadā draudzīgi pirkām. Sānu kronšteinus vajadzēja pārtaisīt, jo laikam tie domāti kādam citam JAWA modelim. Augšējo daļu kastei izdomāju pats. Vēl gribu padomāt par plauktiņiem dugās.
20170628_222946.jpg 20170628_222959.jpg
 
aivarsz
Nu izskatās baigi OK. Apsveicu ar paveikto.
 
Rich
Vēl viena smukulīte! Super Aldi, labs darbiņš!
Labojis Rich uz 29-06-2017 13:05
 
Guntis
Kārtīgs ceļojumu mocis Smile
 
KarlisV
Sānu koferi labi piestāv pie kantainās bākas un instrumentu kastēm.
 
morgans
Izskatās tiešām jaudīgs ceļojumu motociklets! Grin
 
AldisK
Ši gada Retrotūrista skarbo pārbaudi izturēja. Pašā Retrotūrista noslēgumā sāka niķoties aizdedze, strādāt ar pārsitieniem. No sākuma to norakstīju uz lielo slapjumu, iespējamo indukcijas spoles vai svečvadu samirkšanu. Taču iemesls izrādījās pavisam cits, pat neiedomājams, bet gauži vienkāršs. Aizdedzē pie gaismas diodēm nezin no kurienes iepinies, savērpies putekļu diedziņš. Tas tad arī to aizdedzi nojauca. Piebildīšu, ka man ir oriģinālais ģenerators un ukraiņu aizdedze ar gaismas diodēm un regulējamu aizdedzes apsteidzes leņķi. Ir iespējams trīs raksturlīknes parastā, paātrinātā un palēlinātā. Jāuztaisa pie stūres trīspozīciju slēdzis, lai var braucot to pārslēgt,
 
Iet uz forumu: