Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawaklubs 2015.
aivarsz
Šī ir atskaite visiem foruma lietotājiem pieejamā vidē. Kā vienmēr, arī šogad, 28. novembrī, tika aizvadīts kārtējais, mazliet slēgtais, ziemas pasākums, kurā ņēma dalību visi tie Jawaklubs (un ne tikai) ļaudis, kuri iepriekšējās sezonas ietvaros veikuši kādu lielāku ceļojumu, veidojuši kādu no kluba pasākumiem, vai citos veidos atbalstījuši un attīstījuši Jawa kustību.
Atsaucība, kā parasti, bija liela, pasākumu apmeklēja 99% no aktīvākajiem ļaudīm, kuri ir sevi pierādījuši un aktīvi darbojas, lai mēs visi varētu būt liela draugu saime markas ietvaros.
Respektīvi- tikās visi tie Jawa markas fani, kam kustības nākotne nav vienaldzīga, kam ir ko teikt un parādīt savu veikumu mūsu kluba labā.
Padalījāmies ar paveikto, paskatījāmies pagājušās sezonas ceļojumu un pasākumu video un foto, kā arī, nedaudz salikām pa plauktiņiem nākamās sezonas pasākumu un kluba biedru ceļojumu vīzijas. Lielais paldies jāsaka pasākuma organiatoram AldisK, kā arī, slavenajam Matkules Orķestrim & Co, bija bezgala jauki. Uzskatu, ka šādas tikšanās nesezonas laikā mums visiem ir ļoti svarīgas, satuvinošas un nozīmīgas.

Nākamā gandrīz prognozējamā tikšanās, kā ierasts- visiem, kas vēlas piedalīties un patusēties kopā- 2 dienu pasākums uz kāda no Latvijas kalniem (pauguriņiem) janvāra beigās- februārī. Cerams, ka ziema šogad, kaut nedaudz, bet būs.
Labojis aivarsz uz 29-11-2015 22:57
 
Erix
Esmu palaidis ko labu garaam...ShockAngry
28.vakaraa ielidoju..bet taapat zeel, ka nebiju.

Kur pasaakums tika izzinots?
Labojis Erix uz 30-11-2015 19:58
 
aivarsz
Kā jau rakstīju, šis bija mazliet slēgts pasākums, kurā piedalījās aktīvākie apzinātie kluba pasākumu organizatori, ceļotāji, atbalstītāji u.t.t., kuri gribēja un varēja ņemt dalību.

Tādēļ, protams, pasākums netika publicēts publiskajā sadaļā. Šī pasākuma mērķis bija aizvadītās sezonas atskaites, kā arī nākamās sezonas plānu atrunāšana neformālā gaisotnē.

Manam ziņojumam bija vairāk informatīvs raksturs, lai visi foruma lietotājiem būtu skaidrs. Neguļam. Kaļam plānus. Gaidām pulciņā jaunus aktīvistus, lai nākamā sezona būtu vēl krāsaināka, kā iepriekšējā.
 
Kaarlis
Kalnu pasākums ir forša lieta. labākais slēpojamo pauguru apzinātājs laikam ir Aivars. Jāpaļaujas uz viņa izjūtām. No iepriekšējiem gadiem vislabāk patika Gaiziņš.
Bet kamēr šis vēl plānojās, novēlu lai nevienam ziemas laikā negadītos tā:
big_0011101502.jpg
 
Retais
Tā bija viena kolosāla brīvdiena (ko gan nevarētu teikt par nākamo dienu) Grin
 
Iet uz forumu: