Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Apdrošināšana.
edmunds
Urāā, apsveicam!


P.S. Vai kādam ir info, cik maksā vecās Jawa OCTA ?
 
aivarsz
edmunds rakstīja:

Urāā, apsveicam!


P.S. Vai kādam ir info, cik maksā vecās Jawa OCTA ?


Ieej octas.lv, ieklapē VIN un moča reģistrācijas apliecības numuru, tad arī izvēlies sev draudzīgāko piedāvājumu. Katram tak tā Bonus- Malus klase ir savādāka.
 
bargais
Pagājušogad BALTA prasīja 5 LVL par pusgadu. Visi pārējie bij' stipri rijīgāki.
 
Guntis
Man SEESAM ,ap 6,-ls uz GADU, un nav tāda termina...JAWAi ...
BET motociklam. Edi tev sākotnēji būs padārgi.
 
aivarsz
Man tur īsti tie musturi nav skaidri, jo, piemēram Yamahai uz gadu tai pašā Seesamā , tikko samaksāju 6.97 LVL,
Savukārt, Javiņai, kas pirmo gadu manā īpašumā, vēl, pirms mēneša man uzrēķināja padsmit latus, ar izdevīgāku pirkumu citā kompānijā. Bet, tiklīdz apdrošināju Yamahu, arī Jafelei tas cipars nostājās tieši tāds pats Seesamā- 6,97. Bet beigsim filozofēt par neko. Lietojiet vai nu čomu mākleru pakalpojumus, vai ejiet iekšā tajā OCTAS.LV, dabūsiet katrs priekš sevis izdevīgāko risinājumu. Tas aizņem 5 minūtes un polise rokā. Bet, salīdzinājumam, man vislabāk patīk tas, kas Gjensidige OCTA. Tur, man piedāvā iepirkt gada polisi par 83,70 LVL. Tas tā, salīdzinājumam. Otrs dārgākais- Baltijas Apdrošināšanas Nams (BAN). Tur, piemēram, tikai 56.16 LVL. Ir labi, vai ne? Un šodien pa rādžiņu paklausījos, kā apdrošinātāju pārstāvis runāja par to, ka tuvākajā laikā OCTAS tiks palielinātas, jo bizness sākot kļūt nerentabls. Tā kaut kā...
Labojis aivarsz uz 12-04-2012 19:33
 
modza
Kāds tur brīnums, ka BAN ir dārgas OCTA polises. Puisim vārdā Ēriks T., kuram pieder 51% akciju, tak vajag piekopt miljonāra cienīgu dzīvesveidu. Un tas maksā ne mazu naudu. Nedomāju, ka citi apdrošinātāji ir baismīgie labdari, un tāpēc OCTA polises ļauj iegādātie par salīdzinoši mazākām naudiņām.
 
aivarsz
modza rakstīja:

Kāds tur brīnums, ka BAN ir dārgas OCTA polises. Puisim vārdā Ēriks T., kuram pieder 51% akciju, tak vajag piekopt miljonāra cienīgu dzīvesveidu. Un tas maksā ne mazu naudu. Nedomāju, ka citi apdrošinātāji ir baismīgie labdari, un tāpēc OCTA polises ļauj iegādātie par salīdzinoši mazākām naudiņām.


Es to visu saprotu mazliet savādāk. Ir apdrošināšanas kompānijas, kuras, protams, nodrošina jebkura transporta līdzekļa apdrošināšanas pasākumus. Ja vēlaties. Bet raugoties no iespējamā riska - atšuj ar cenu. Tā teikt, dodaties ka nu MC nāvītē embrija pozā zem cita jumta. Mums to nevajag. Tikai loģiski. Ko tur čakarēt savu biznesu ar piņņainiem puišeļiem, kas par fātera naudiņu tikuši pie ervana vai tml monstra, pat bez mopēda pieredzes? Jeb tie speciālisti, kas palūdz paturēt aliņu, kamēr nu rādīs baigo stuntu? Spēj tik Bolderājas krustamežā rakt bedres. Nafig. No savas pieredzes- ar tiem apdrošinātājiem, bez tam, ir medaļas otra puse. Ja rodas situācija, kad gribētos to savu naudiņu iegūt, pēc kāda negadījuma, ir kompānijas, kur nekad problēmas ar pretīmnākšanu nav bijušas, kaut sākotnēji dārgāka tā iemaksa. Seesam- nav manā labo kantoru sarakstā. Jā- lēti veicot iemaksu. Bet, kad rodas problēmas, tad, diemžēl, nē. Bet tā jau mēs daudzi darām ar daudzām lietām. Līdz pirmajam, vai otrajam, vai trešajam ieberzienam. Cik nu kuram grūta galva. Teikšu tā: man laikam diezgan grūta, jo pirmo reizi manā mūžā, pirmā kompānija, kas mani izčakarēja, šogad bija tieši Seesam, tiesa Kasko, auto jomā, ar uzņēmuma tehniku. Pa lēto gribējāt- še jums. Bet, paliels uzņēmums jau arī var sodīt to apdrošinātāju, aizejot ar visu savu autoparku pie cita? Vai ne. Atkal slikti. Jāpiesaista upuri. Pa lēto. Kaut ko iemaksās. Bet, principā, neko nedabūs atpakaļ. Tāds mans verdikts. Cik nu pareizs- vērtējiet paši. Bet, vēl, pirms beidzu, piebilde moderatoriem ar stāžu: Šamējais foruma beigu čats, kaut kādā veidā būtu jāatdala no daļas par 71. gada javu un jādabū pareizā nodaļā par motociklu un likumdošanu. Jo redziet kā notiek- sākam ar dārzkopību, un tad, step by step, esam tikuši līdz atomkara draudiem.
 
modza
Tēmā par Gunta mocīti sākās diskusijas par apdrošināšanu. Šajā sadaļā tas runas laikam piedienētos vairāk. Tad lūdzu, puiši, padalīsimies pieredzē par šo jautājumu. OCTA vai KASKO. Pozitīva vai negatīva pieredze. Domāju, ka visiem, kuru legāli pārvietojas pa ceļu, tas interesē.
 
AldisK
Es arī sakāros savai Jawai ar OCTA no 5Ls Baltā lidz lidz tiem desmitiem latu (īsti neatceros cik) Gjensidegē. Uzskatu, ka Octa ir domāta, lai segtu zaudējumus citiem, ko Es esmu nodarījis, tāpēc, kā tur notiek izmaksas man nav svarīgi, galvenais, man dabūt Octa pēc iespējas lētāk. Savādāk ir ar Kasko, jo šajā gadījumā naudiņa no apdrošinātājiem jādabū man pašam, tāpēc te jau jāskatās saprotošāka apdrošināsanas kompānija.
 
andrew_77
Man Jawai360 ERGO uz 6mēn. ir 8.40Ls, apdrošinu moci otru sezonu, līdz ar to summa ir bišķiņ lielāka, parasti apskatos octa.lv un tad tās firmas mājas lapā kurai ir izdevigāks piedāvājums
 
Kaarlis
Pagājušajā gadā ls 8,36 šogad 13,54 IFā ņemot uz gadu. Sadārdzinājums 30%...!
Starp 9 mēnešiem un 12 starpība bija santīmos reiķināma, ņēmu gadu lai iet bm klases raitāk uz priekšu.
 
Peteris
Vakar apdrošināju uz 6 mēnešiem Ls 5.28 un atklāju sezonu !
Uz gadu bija par latu dārgāk, nesaprotu, kāpēc neapdrošināju !
 
Kaarlis
Šodien e-pasta iekrita atgādinājums par polises beigu termiņu un jaunās cenu piedāvājums. Izložņāju pa sabiedrību lapām un cenu diapazons iespaidīgs- no ls 79,0 līdz ls 8,13. Dažos kantoros laikam vēl ziemas cenas- Varbūt ir vērts painteresēties jau laicīgi. Galu galā pēc dažām nedēļām varēs jau lūkoties uz ceļa pusi...
 
Guntis
seesam neko labāku neesmu atradis,kaut kādi ap 6,-ls gads.
 
andelman
Kāds ir informēts cik naudas prasa Kasko priekš Jawa 360?
 
Krisjanis
Tās cenas jau atkarīgas no īpašnieka/apdrošinātāja BM klases... Kā jau Kārlis minēja, cenu diapozons ir plašs. Cits par moci (vienalga kādu) uz gadu samaksā 6 ls, cits par 3mēnešiem 8us... Kasko gan nav dzirdēts, ka kāds taisītu močiem... varbūt vienkārši neesmu pārāk labi informēts. Smile
 
edmunds
Jauniem močiem KASKO taisa, antīkajiem nepiedāvā.
MC Wild Hogs!
 
modza
Apdrošināšanas cenas arī ir atkarīgas no deklarētās dzīvesvietas mocīša saimniekam, īpašniekam. Rīgā būs visdārgāk, jo arī potenciālo risku visvairāk, bet laukos būs krietni mazāk. Savam mocītim OCTU pirku pērn , oktobrī. Uz gadu, 7 klase, jāmaksā bij vien 6 lati ar kaut ko.
 
Guntis
Modri ,tad tu ko Rīgā esi daeklarējies??? MAN tik pat Pfft
 
modza
Guntis rakstīja:

Modri ,tad tu ko Rīgā esi daeklarējies??? MAN tik pat Pfft

Hmm, tad jau laikam būšu kļūdijies. Līdz šim gan domāju, ka apdrošinātāji ņem vērā manis iepriekš minēto apstākli. Vismaz attiecībā uz autiņiem. Tāpēc pieņēmu, ka tas pats attiecas arī uz močiem.
 
Iet uz forumu: