Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Kopbraucienu idejas 2016.gadam
Laacis_ar07
Karpatos esmu bijis vairākas reizes,,pēdejo 1986gadā! Tajos laikos tur bij forši,jo pie mums bij tikai Sēnīte",Tur kalnos bij labas atpūtas vietas ar labiem skatiem,šašliks ar visiem īstajiem Gruzīniem(panajehalji).Protams tajos gados man bij citas intereses,baigi uz vēsturiskām vietām nerāvos!Braukšana tagad jāveic caur Poliju Slovākiju,kādreiz tas bij Viļņa,Lida ,Bresta,Ļvova un līdz pašai Užgorodai,kur aizbraucām palūkoties kā pa gabalu izskatās ČSSR robeža!Grin Īpaši tuvu jau netikām,visādas aizdomīgas ceļa zīmes sākās!
p.s.vēlāk tikai uzzinājām par Černobiļu,kas bij uzsprāgusi 3mēneši iepriekš!Angry
 
Retais
Čau draugi. Drīz nāk rudens, Šogad varētu vēlreiz uzrīkot izbraucienu ar "atkal Jaw uz Kurzem" Ja pagājušo gad bija labais izbrauciens uz Kolkas pusi, uz kuru es netiku ;(, tad šogad varētu kaut ko uz Kurzemes dienvidu pusi un noteikti vajadzētu iekļaut apskates objektā Skrundu, ar pilsētiņu Skrunda 1 un "kombinātu'. Kas nav redzējis Skrunda-1 pilsētiņu, tā ir pēdējā iespēja, jo drīz tur atjaunos un jeņķu zaldātus liks dzīvot. Talākais virziens ir 2 varianti - 1) Liepāja 2) Kuldīga. Pa manam abās vietās būtu ko redzēt. Ko sakat?
 
aigars
Es jau somu sakravāju! Tikai tie datumi...Man septembra otrā nedēļa jau izslēgta...
Aigars Birzniekos.
 
Kaarlis
Šogad tā ir sanācis, ka visi braucieni vairāk vai mazāk, bijuši Kurzemes pusē. Nebūtu slikti tomēr ko citu saplānot. LV taču ir gana plaša, lai ko sadomātu.
Un pats kūdītājs šobrīd bez moča! Grin
Šogad plānojami vēl 3 izbraucieni: rudens tradicionālais, sezonas noslēgums un vēl oktobrī būs iespēja padarboties pa Olaines mototrasi.
 
Laacis_ar07
Laba diena! Tie kas nebrauc tālāk par kaimiņa garāžu Grin. Varbūt vēlas atbraukt uz Jekabpils novada Biržiem,seit būs vaz un citādu braucamo rallijkross.Var uz 2diennieku, ietuseet pie manis pilsētas mājā! Jāskatās ko laikā ziņas runā. Pie mums šodien bij jauks laiks.
Ja kas rakstiet .datumu nepateicu!!!!20 08 ap11:00
Labojis Laacis_ar07 uz 19-08-2016 12:21
 
AldisK
Rudens izbrauciens varētu notikt 10 un 11 septembrī. Tā kā Kurzeme šogad jau ir bijusi entās reizes. Nedaudz painteresējos par variantu uz Vidzemes jūrmalu- Salacgrīvu un Ainažiem. Tur esot izbraucami ceļi no viena jūrmalas ciema uz otru pa jūras malu. Nebraucot pa Tallinas piķi. Vietām gan esot uz tā jāizbrauc. Varot sākt jau praktiski no Lauču akmens un tikt lidz pašai Salacgrīvai. Pēc tam Ainaži, Mazsalaca ar skaņo kalnu un uz mājām. Jāsaprot cik tālu var tikt sestdienā un kur guļam? Un cik varētu būt braucēju?
 
Guntis
Der Alda variants,tik man tie divdiennieki...
Bet visumā,galvenais lai nesnieg sniegs,un nelīst lietus Grin
 
Kaarlis
Doma laba, attīstam!
 
Iet uz forumu: