Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawa Kurzemē 2016.
aivarsz
Pie manis ir pieejams ar dronu dažādās vietās filmētais videomateriāls. Ja gadījumā kāds ir nobriedis veidot filmiņu par pasākumu, piesakieties. Kopā, sazipotā veidā, tie ir 4.17 GB.
 
treners
Paldies no manis visiem pasākuma rīkotājiem! Bildes no mana telefona ir ievietotas Mārcienas skolas mājas lapā.
BILDES SKATĪT ŠEIT
 
aivarsz
Draugi, manu piebildi, un ar to saistītos postus, kas tagad ir dzēsti, izraisīja Rich argumentētais ieraksts. Neviens nedomāja, ka aizies lavīna ar negācijām. Tas neder, sliktumus aizvācam. Paliekot uz pozitīvas nots- paldies visiem, kas ieguldījuši darbu, lai pasākums izdotos kvalitatīvāks, kā iepriekšējie. Nākamais, Latgalē, noteikti, būs vēl kādu trepi kvalitatīvāks, citādi nedrīkst būt. Pieliksim pūles, lai vēl vairāk kuplinātu citu Eiropas JAWA klubu biedru klātbūtni pasākumā. Šī pasākuma formāts, kā jau teicu iepriekš, ir veidots kā markas ietvaros vienādi domājošo cilvēku tusiņš, kopā ar sievām un bērniem, viegli izbraucams un mīļā atmosfērā aizvadāms. Tā, lai sievas piedod par vīra slepus klakarēto naudu un reizi gadā izbauda, cik forša patiesībā ir Jawistu saime. Ar to arī atšķirīgs šis pasākums ir no pārējiem dažādajiem moto tusiņiem. Ja, gadījumā, kādam šis formāts nav pieņemams, vajag izvēlēties ko citu. Dažādu moto pasākumu kopskaits ir lielāks, kā brīvdienu skaits moto sezonas laikā Latvijā. Brummmm...

Īpaši Konusam. Pārvērtē savas prioritātes un pasākumus, kuros vēlies piedalīties. Šis, uz priekšdienām, noteikti nebūs tev piemērots, ja nemainīsi attieksmi un skatījumu par pasākuma formātu un uzvedību tajā. Pie nākamā negatīvā ieraksta Jawaklubs forumā- vienkārši - izbanojam.
Labojis aivarsz uz 04-08-2016 12:25
 
AldisK
Paldies visiem, kuri atrada laiku un piedalījās pasākumā.
Neliela statistika par pasākumu:
1. Izsniegti 118 reģistrācijas numuri. Viens numurs izsniegts Trabantam un viens vēsturiskajam Suzuki. Tātad reāli pasākumā piedalījās 116 Jawas.
2. Vecākās Jawas bija 1959. gada izlaiduma. Jaunākā - 2013. gada Jawa.
3. Jawas pa modeļiem:
Diezgan neprecīzi aizpildītas reģistrācijas anketas. Bet apmēram vienādās attiecības dominē 634 un 638 Jawas dažādu modifikāciju, gan ar blakusvāģiem, gan bez.
4. Vecākais pasākuma dalībnieks- 74 gadi. Jaunākie ir vairāki apmēram 13-15 gadīgi. Viens, kurš varētu pretendēt uz jaunākā statusu, nav uzrakstījis dzimšanas gadu.
5. Par improvizēto ralliju.
Rallija uzvarētāji ir visi. Jo visi Jūs apmeklējāt Kandavas un Sabiles apkārtnes- Kurzemes Šveices skaistākās vietas. Kā arī internetā esat ātri atraduši atbildes uz jautājumiem par dažiem šo vietu faktiem. Ceru, ka šie fakti Jums arī paliks atmiņā.
Vēlreiz, paldies visiem.
Labojis AldisK uz 04-08-2016 13:00
 
Laacis_ar07
Tik daudz jawu!!! Un cik vēl nebija?ShockMalači!!!
 
otomars
cezetas ari vajag saskaitiitGrin
 
AldisK
Ja visi ir pareizi piereģistrējuši, tad Čezetas bija -9. Vecākā -1964 gada, jaunākās-1986 gada.
 
otomars
superSmile
 
Eduards
Labi, es piesakos tālākajos un dedzīgākajos atbalstītājos.Cool Izklausās un izskatās, ka pasākums ir izdevies. Malači. Sveicieni no siltajiem Jawas krāsas, oi, atvainojiet, Sarknās jūras.Grin
 
AldisK
Rakstiņš avīzē.
avize.pdf [133.26kB / 831 lejupielādes]
 
palsmanietis
Beidzot ari es esmu savas pagaidu majas-Anglija.Velreiz paldies par jauko pasakumu-tur bija interesanti ne tikai braucejiem bet ari lidzbraucejim lieliem un maziem.Angli ari ludza pateikt paldies no viniem un komentars loti iss-IT WAS FANTASTIC EVENT.Paldies Aldim un vina komandai par lielo,pamatigo darbuCool
 
AldisK
Jawas kolonas brauciens Kandavā.
+++ https://youtu.be/c3BOhD15NY8+++
Labojis aivarsz uz 06-08-2016 20:12
 
AigarsZ
Manas Bildes :---> https://failiem.lv/u/gweymeeu <-----
Un neliels video no manas puses:---> https://youtu.be/GbAjljsG-UI <-----
 
UldisT
https://goo.gl/photos/D26oqH6PsRtytii58
Labojis UldisT uz 10-08-2016 12:33
 
AldisK
Te mazdēla Valtera versija par Jawa pasākumu no drona materiāliem.

+++++www.youtube.com/...ltersVeide+++++++
 
morgans
Vēl kāda atskaņa no Kurzemes Jawa pasākuma. Varbūt šoreiz par garu sanāca...bet nu garajos ziemas vakaros ar glāzi dzēriena var skatīties un gremdēties atmiņās. WinkYouTube Video
 
rechijs
MORGAN, Nekas vairāk kā uzraksts youtube video nav apskatāms Wink
 
Dalgo
Izrādās ka gan rādās video, gan var pievienot bildes, tātad probēmas ir līdzīgas, kā vecajiem Olainiešu garāžas datoriem..
screenshot_-28_20.jpg

Labojis Dalgo uz 28-11-2016 20:32
 
otomars
+1
 
Laacis_ar07
Čau,baigi jūs šeit visi uzvilkti!!!
Bet pateikšu,man ir pieejami divi interneta pakalpojumi,viens pilsētā kur nets nāk pa vadu.šeit rāda visu,filmas,bildes,var lādēt iekšā ārā!
Otrs laukos,bezvadu,un tur es arī nevaru šo video apskatīt,bildes negrib lādēt.un visā visumā laikam pašvaks signāls.
Tatad internetam vēl ir kur augt,gan jau sagaidīsim augstākas kvalitātes pakalpojumus!
bet tas garāžas kompītisGrin,,bij jautri!
 
Iet uz forumu: