Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawisti sleepo 2016
Erlands
Mēs ar Richu ar nobriedām braukt kā līdzjutēji! Nekā!Angry
 
Kaarlis
Tas tur augšā zina ko dara. Wink Tā kā es netieku viņš ņēma un visu nokausēja.Grin
 
Kaarlis
Ziema laikam atvaļinājumu sāk beigt!Grin Kā būtu ar mēģinājumu atkārtot nākamajā nedēļas nogalē????
 
aivarsz
Centīšos vēlreiz uzmanīgi pievienoties laika vērotājiem un atkal provēšu sazvanīt kalnu īpašniekus. Cerībā uz foršu rezultātu. Kad? Tātad, slēpojam nākamajā nedēļas nogalē. Iet runa par 27., 28. februāri. Pagaidām laika prognozes izskatās cerīgi. Kā būs ar naktsvietām??? Un braukt gribētājiem/varētājiem?
Labojis aivarsz uz 19-02-2016 18:55
 
Guntis
Varbút tomér kaut kur tuvák?

Ceļi ta atkušņa izdangāti. Izdangāts var būt arī pats kalns-bija tak auto braukšana kalnā.
 
aivarsz
Guntis rakstīja:

Varbút tomér kaut kur tuvák?

Ceļi ta atkušņa izdangāti. Izdangāts var būt arī pats kalns-bija tak auto braukšana kalnā.


Gunti, Kalnābraukšana, jeb "Auto Traks", kā katru gadu, notika pirms nedēļas lielajā Golgātā. Mīnusiņš tur visu laiku turas, var papūst sniegu un palīdzināt ar retraku. Viss ir OK,skati http://gaizins.lv/. Visam ir jābūt tik labi, cik labi Vidzemes augstiene var nodrošināt mūs ar Latvijas dabas apstākļu garantētajiem labumiem. Tuvāk Rīgai vai Lietuvas robežai, laikam nevajag, vajag tālāk. Bez leišiem, ar ģimenes sajūtām. Bez finansiālas "razģivalkas", jo raugi, ziema sūdīga un nauda jāpelna. Es esmu vienmēr gatavs pabraukt kādu jūdzi tālāk. Jo, ja domubiedriem gribās mazā čupiņā paslēpot, patusēt netraucēti krodziņā un vēl pārnakšņot, lai no rīta atsāktu slēpošanas aktivitātes, tuvie pieRīgas pauguri pēc definīcijas, diemžēl, ir garām.

Paldies dievam, bezcerīgi, pēc Super Neto kanoniem saregulētais Riekstukalns ir out of order, leišiem jābrauc vai nu uz savu bēdīgi slaveno zemjumta SNORAS halli, Ignalīnu???, vai arī uz Žagaru un Ozolkalnu, etc. Te jau tas smeķis- aizlaisties turp, kur sirdij siltāk, bez lieliem stresiem un labā kompānijā.

Sportiski saslēpoties un iegūt labas nedēļnieka emocijas aktīvākie no mums izpilda zemēs, kur tiešām kalni un sniegs ir. Vai ne? Šis jau tāds nosacīti mīļais domu biedru pasākums, pēc būtības, ja viss saiesies.
 
Retais
Man nesanāks Sad Tieši tajā sestdienā nakti jāstrādāSad
 
AldisK
Diemžēl nākošās divas nedēļas nogales aizņemtas.
 
aivarsz
Naktsvietiņas Gaiziņkalnā (Golgātā) aizrunātas. uz 27.- 28. februāri. Pagaidām piesardzīgi, šobrīd aizrunāju pāris istabiņas, apzinot tos ļaudis, kas izteikuši vēlēšanos braukt telefoniski vai PM. Bet, ja gribētāji radīsies, vairāk, vēl var arī pārspēlēt situāciju, ir pieejama arī pirts māja un vēl istabas.

Ziema Vidzemes augstienē uz Latvijas augstākā paugura, šobrīd esot vienkārši kapitāla. Gaidīšu jūsu atsauksmes, lai varam operatīvi mainīt un regulēt tusiņa pamatnosacījumus. Tiem nosacītajiem slēpot gribētājiem jau galvās pavasaris, un ja pie paša namdurvīm līst, šķiet, ka tūdaļ būs Jāņu diena. Bet tā jau nebūt nav. Problēma ir tikai galvās. Smile
 
aivarsz
Vēl pāris Jawisti- slēpot gribētāji no Kurzemes/Zemgales pierobežas ir izteikuši vēlēšanos ņemt dalību 2 dienu pasākumā Gaiziņā. Katram gadījumam, šovakar aizsitu vēl vienu istabiņu. Vai būs vēl kāds aktīvists, par kuru laicīgi jāpadomā? Kā jau minēju, arī uz šo brīdi vēl ir brīva pirts māja tieši nobrauciena galā. Vēl visu var pārspēlēt, ja rodas tāda vajadzība.

Klāt nācis arī viens Siguldas pārstāvis. Pulciņš aug.
Labojis aivarsz uz 26-02-2016 15:44
 
Kaarlis
Hm! Kaut kā jocīgi šodien sanāca... Atklāju motosezonu par dienu ātrāk kā slēpošanas sezonu. It kā jau ar moci varēja arī iepriekš braukt taču bija žēl pa slapju sāli cinku un alumīniju maitāt. Smile
Un kur pazudis mūsu Retais aktīvists???
 
Laacis_ar07
Paldies kompānijai! Tiko esmu pārradies mājās,slēpoju arī!
Domāju ka daudzi nezin to ka Gaiziņā ir kārtīga ziema,gar ceļu izstumdīti sniega valņi.
Naktī negribās vairs bildi stutēt bet no rīta būs! Aivar! visu cieņu! par organizēšanu,mudināšanu!
bild_035.jpg

Labojis Laacis_ar07 uz 28-02-2016 09:45
 
Laacis_ar07
Laacis_ar07 rakstīja:

Paldies kompānijai! Tiko esmu pārradies mājās,slēpoju arī!
Domāju ka daudzi nezin to ka Gaiziņā ir kārtīga ziema,gar ceļu izstumdīti sniega valņi.
Naktī negribās vairs bildi stutēt bet no rīta būs! Aivar! visu cieņu! par organizēšanu,mudināšanu!

bilde tapa mājupceļā 5km no trases,temperatūra bij -3
 
aivarsz
Paldies visiem foršajiem, kas varēja pagodināt pasākumu ar savu klātbūtni. Pabijām 2 dienas kārtīgā ziemā. Bauda!

Milzīgais un lielais PALDIES arī kalna īpašniekiem Jurim un Natai par pretīmnākšanu, sirds siltumu un prieku kopā būt. Mans viedoklis- Golgāts (gaizins.lv) ir labākā un vienīgā industriāli nesabojātākā, un ar dabīgo sniega segas biezumu apveltītākā slēpošanas vieta Latvijā. Šeit neiet runa par nobraucienu "krutumu". Iet runa par sirds siltumu, ieguldīto un ilggadējo milzīgo darbu vienas ģimenes ietvaros, attieksmi, u.t.t. Tātad- par sajūtām kopumā. Izvērtējot visus + un - , gribu teikt tā: Man šķiet, ka jādara viss, lai ši būtu oficiālā Jawas cienītāju ikgadējā ziemas tikšanās vieta katru gadu, kamēr apsaimniekotāji būs šie cilvēki.
img-20160228-wa0004_1.jpg

Labojis aivarsz uz 28-02-2016 19:40
 
Kaarlis
Wink Tiem kas nebija: ziniet, bija forši.
 
Rich
Paldies Aivar par foršo pasākumu, kā arī visiem pārējiem kas bija sabraukuši!
Sirsnīgs paldies Dainim par dāvanāmSmile!
 
gacans
Žēl ,ka netiku ,pirmajā reizē iekrita darbs,sakārtoju , ka brīvs,Nu šitā reize atkal iekrita darba laikā !
 
aivarsz
Visiem, kas dažādu apstākļu dēļ, diemžēl, nevarēja atbraukt- protams, jūs pietrūkāt. Te ir tā atšķirība no moto pasākumiem sezonas ietvaros. Nekad un neko nevar paredzēt. Ir ziema- ir pasākums. Un tas nekādi nav prognozējami pēdējo gadu griezumā. Es uzskatu, ka ziemas kopā būšanas saiets bija gana labs. ceru, ka citi domā līdzīgi.
 
siguldietis
Dzīve gājusi uz priekšu, tomēr bija lieliska iespēja uz brīdi atgriezties pagātnē par 20 gadiem, un aptvert, ka vecais labais Gaiziņš vēljoprojām rullē. Turklāt, piedāvā citur neiespējamo, kā nobraucienu pa meža nogāzi, tai skaitā nakts melnumā, nemaz nerunājot par lielisko viesu namiņu, kas ar saimnieku svētību tika nodots jawaklubs rīcībā. Un īpašs paldies šefpavāram - Richam!
 
aivarsz
Rich- viennozīmīgi lielais paldies par pavārmākslas lielisku demonstrēšanu sestdienā, Tik pat liels paldies Bargais, par pilnvērtīgas maltītes sagatavošanai nepieciešamo ingredientu piegādi šefpavāram no Madonas. Svētdienas pēcpusdienā, kad vairums biedru jau bija prom, šefpavāra pienākumus lieliski izpildīja Kaarlis, pavardu ilglaicīgi nodrošinot ar pieejamo, diemžēl, ļoti slapju malku, kamēr citi slēpoja. Rezultāts bija labs. Vēlreiz, paldies visiem aktīvajiem. Smile Tiekamies kopā nākamajā sezonā, ja vien, šogad, nejauši un neorganizēti, vēl netiekamies uz kāda cita paugura.

Siguldietim- svētdien, kad temperatūra bija negatīvāka un slēpotāju plūsma pieauga, iespējamās meža trasītes tika smuki sablietētas. Un pavērās tās pavisam daudzās iespējas izbaudīt dažādās trajektorijas, reljefus un tramplīniņus pie vieglāka sniega, braucot pa interesantiem reljefa risinājumiem mežā. Jūs aizbraucāt dažas stundas par ātru.
Labojis aivarsz uz 03-03-2016 00:00
 
Iet uz forumu: