Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Vācu Jawa draugi Latvijā 2016.
AldisK
Sāņēmām vēstuli no Johanesa. Viņi šogad grib apciemot Latviju. Būšot Latvijā no 21-25 jūnijam, pie Liepājas. Piedāvā tajā pusē satikties, varbūt pat Kuldīgā. Atsūtījis jaunu weblapu. var apskatīties par viņu aktivitātēm.
Skatīt šeit.
+++ http://www.lars-web.de/+++
Labojis aivarsz uz 17-01-2016 09:32
 
oilmaster
Vvarbūt var viņi pielāgoties JAWA salidojumam Kurzemē. Moš aizsūti info?
 
AldisK
Uzaicinājumu aizsūtīju tikko tas bija gatavs, bet laikam viņiem ir savi plāni. Acīmredzot negrib tos mainīt.
 
aivarsz
Nu, forši. Mans ir gatavs piedalīties viesu uzņemšanā vasaras saulgriežos, ja mana klātbūtne ir nepieciešama un varu būt noderīgs. Labprāt.
 
AldisK
Es saprotu, ka viņi apmetas šeit ++++ http://www.verbelnieki.lv/++++. Aizrakstīsim pajautāsim kādi viņiem ir plāni. Reizēm gadās, ka pa Jāņiem citreiz nemaz nav kur braukt. Varbūt var tajā kempingā pat nosvinēt Jāņus. Ja kāds vēl piedalās, vēl jo labāk.
 
AldisK
Vācieši iebrauc 21. datumā Verbeļniekos. 22. esot paredzējuši braukt uz Ventspili. 23.- uz Kuldīgu. Varbūt kāds grib satikties un palauzīties vācu mēlē. Es plānoju satikties Kuldigā un tad braukt uz Verbeļniekiem. Jāņus nosvinēt tur. Paredzams, ka piedalīsies vēl daži, un iespējams atbrauks kādi lietuviešu javisti.
 
AldisK
Ligo vakars un Jāņu diena pavadīta kopā ar vāciešiem. Bija jautri. Labi izbraukājām. Pāradījām Kuldīgu, Ēdoles pili, Jūrkalnes stāvkrastu. 23-jā vakarā atbrauca viens lietuviešu javists no Kretingas, Alģimantas. Beigās iznāca starptautisks pasākums. 24-jā apmeklējām kopā Palagu un Kretingu. Tad arī šķīrāmies. Viņi atpakaļ uz kempingu, mēs caur Mažeiķiem uz mājām. Tagad jau vācieši ceļo caur Poliju uz mājām.
img_0416-002.jpg img_0399-002.jpg img_0392-002.jpg
 
Iet uz forumu: