Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Detaļu pulēšana
aivarsz
Sveikiņi visi. Savā mūžā esmu pavadījis diezgan daudz gadus, tirgojot dažāda veida profesionālus materiālus tehnikas apkopei. Un, ne tikai tirgojot, bet arī veicot testus, rīkojot demonstrācijas, u.t.t. Daudzas ķimikālijas ir aizķērušās sirdī, kā labas un ļoti labas. Ir bijušas arī dārgas un ļoti dārgas, bet vidēji bezcerīgas. Īsāk sakot, šobrīd ir uzkrāta diezgan liela datu bāze šajā jomā. Tāpēc, gribēju padalīties ar man jaunu pieredzi par hromētu, alumīnija, cinkoto virsmu, nozilējušu izpūtēju, arī lukturu ātru un rezultatīvu uzpulēšanu. Šobrīd, es pat nelikšu garo sarakstu ar plusiem un mīnusiem, katram konkrētam izstrādājumam. Vienkārši, Jawas reanimācijas gaitā radās gribēšana atjaunot šādas tādas detaļas, kas teorētiski būtu jāhromē vai jācinko pa jaunu, spriežot pēc to sākotnējā izskata. Un man ir diezgan garš saraksts ar produktiem, ko esmu testējis garākā laika griezumā, vai arī paralēli, ņemot +-vienāda nolietojuma daļas, kuras jāatjauno veicot pasākumu- rokas pulēšana, kā arī uzņemot laiku, kas jāpavada pie šīs detaļas atjaunošanas, lietojot to vai citu ķimikāliju. Rezultāts mani sašokēja ļoti ātri, kad tiku līdz produktam AUTOSOL METAL POLISH. Visi pārējie var iet vienārši d...t. Pamēģiniet, un sapratīsiet. Kur šobrīd iegādāt? Daugavgrīvas iela 31 SIA Tanders. Bet, tikai metālam paredzēto produktu. Šī nav ne slēpta, nedz arī neslēpta reklāma, drīzāk, gluži pretēji, materiāls ir rezultatīvāks, kā daži manis importētie. IR patiesi LABS, manis veikto testu rezultātā. Tāpēc, rekomendēju paprovēt.[url]
https://www.google.lv/search?q=autosol+metal+polish&hl=lv&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Ss6KT67xJq_T4QSVjZmKCg&ved=0CDYQsAQ&biw=1138&bih=514[/url]
 
AldisK
Ja jau tas produkts ir labs, tādi derēja Raimondam veikalā, it sevišķi mums, ne rīdziniekiem būtu ērti iegādāties.
 
Jancic
Būs jāpamēģina! To pastu skaits ir tik kupls, ka galva griežas. Pats labākais ir reāla pieredze un atsauksmes. Aivar, kādas cenas produktam tevis norādītajā adresē? Atradu iekš e-bay arī var iegādāties.
Labojis Jancic uz 16-04-2012 00:08
 
treners
Šo pastu hromētu un alumīnija detaļu pulēšanai un aizsardzībai AAK forumā ieteica arī Juris Ramba. Es pasūtīju šo pastu no Ebay bundžas iepakojumā. Vēl tikai nav bijis laika iemēģināt.
 
uldis_638
Par cenām var šeit info atrast --> http://www.tanders.lv
Labojis andiss uz 17-04-2012 12:38
 
elf
Autosol pastu var nopirkt šeit,piegāde līdz 30kg 7Ls.
www.louis.de/...r=10004421
Labojis Jancic uz 17-10-2012 10:27
-----ne
 
aivarsz
Rīgā jau maksā apmēram to pašu, tikai 7 Ls par pastu paliks kabatā...
 
Arnis z
Vispār šī ir laikam ir viena no populārākām pastām pulēšanai restaurātoru vidū.Pulējamā virsma ilgstoši saglabā spīdumu dažādos ārējo faktoru iedarbības apstākļos. Veido aizsargkārtu. Pats to lietoju jau pietiekoši ilgi.
 
Guntis
Autosol tūbu nopirku VW,AUDI veicī pretim -čiekuriļņikam-.
Pārdevu kolēģim,pavasarī taisos aizskriet nopirkt arī sev.

Viņam vajadzēga disku pulēšanai,man ne visai aktuāli.
 
Gusts
Sveicināti!

Man interesētu temats par oriģinālās, krāsotas virsmas atjaunošanu-pulēšanu. Laika gaitā uz virsmas ir nosēdušies tīrīti/ netīrīti , bet sava veida kurltūrslāņa nosēdumi. Mani interesētu procesa apstrādes secība kā arī apstrādes materiāli , tādi kā ( abrazīvi, pulējamās pastas vai kādas no pieejamām ķīmijām). Vairums manis apstrādājam detaļas, vēl nav redzējušas rotējošo "porolona" filci, kā arī ir vietas, kurām ir pagrūti tikt klāt ar mašīnu- tātad jāveic manuāli.
Rakstos atrodu informāciju par firmas Motul produktu virmu aizsardzību- vaskošanai, konservācijai un mazgāšanai. Bet liekas, ka tas vairāk attiecināms vai uzverams, kā periodisks virsmu uzturēšanas pasākums.

Jau iepriekš pateicos,
Gusts
ČZ 125 type 453/05
 
Kaarlis
Tev jāinteresējās par dažnedažādu autokosmētiku. Viens no samērā populāriem ražotājiem ir šis: https://www.turtlewax.com/pro-tips
 
AldisK
Nepretendējot uz absolūtu taisnību, es darītu tā:
1. Virsma ir jānomazgā, pielietotu kādu auto šampūnu. Eļļaini dubļainās vitetas, droši vien ar kādu motora mazgātāju, vai vienkārši ar dīzeļdegvielu.
2. Pulēšanas pasta, parastai vecai krāsai.
3. Tad jau vasksveidīgie pārklājumi.
 
Gusts
Kaarlis rakstīja:

Tev jāinteresējās par dažnedažādu autokosmētiku. Viens no samērā populāriem ražotājiem ir šis: https://www.turtlewax.com/pro-tips


Paldies Kārli, par ieteikumu, noteikti papētīšu sīkāk šo materiālu. Jāsaka gan, ka šis zīmols man vairāk asociējas ar "mājsaimnieču" mērķauditoriju.
Esmu pulējis buru laivu ("gelkota" un poliuretāna) korpusus. Pulējamās pastas iegādājos pie- RAGS.LV, bet jāsaka ka laivas korpusa sagatavošanai maz kas kopīgs ar ČZ krāsojumu uzklātu pirms 50 gadiem Smile)
857676_562085547143513_195558419_o.jpg

ČZ 125 type 453/05
 
Kaarlis
Pilnīgi iespējams, ka tava mocīša krāsa ir nitroceluloze. Ar buru laivām tur būs maz sakara. Šamā kantora ķīmiju ieteicu kā sen tirgū pazīstamu un paša iemēģinātu. Pilnīgi iespējams, ka ir pieejams daudz kas labāks. Absolūti profesionālās lietas, kā zināms, mazumtirdzniecībā nemaz nav pieejamas u.t.t.
Starp citu, no Rags.lv šad tad kaut ko iegādajos. Pagaidām nevaru sūdzēties.
Un arī Aldis diezgan pareizi pateica- virsma ir jāattīra, jānoverš defekti, jāaizsargā- tātad 3 etapi.
 
Iet uz forumu: