Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Izstāde Motocikls 2016
Laacis_ar07
Paldies visiem entuziastiem,lielu darbu esat padarījuši! Kā vienmēr jauka kompānija, prieks bij visus satikt,priecīgas jums šodien!
 
Guntis
Retromoto stends arī protams bija jauks ,bet jawa.lv stends ir labākais Smile
 
Kaarlis
Milzīgs paldies viesiem kas piedalijās, atbalstija, citādi palīdzēja un iedeva arī kādu tehnikas vienību ekspozīcijas vajadzībām. Visi forši pastrādājuši. Gan jau paies laiks un izdomāsim kaut ko jaunu. Skices idejām jau ir. Prieks par satiktajiem cilvēkiem un pavadīto laiku. Īpaši gribētos atzīmēt Eduarda pašaizliedzīgo darbu šo visu dienu garumā. Lai visiem viss izdodās un tiekamies uz ceļa! Ceru arī uz profesionālāko fotomīļu bildēm.
 
Eduards
Izstāde droši vien ir godam novadīta, precīzāk to var pateikt, kas redzēja un klausījās no malas, tos visus labumus un brīnumus, ko sniedz dalība Jawa motociklu klubā.Wink Uz doto brīdi glaunie sarkanie paklāji tiek saposti un savesti kārtība, lai būtu lietošanas gatavībā nākamajam pasākumam. Paldies par mana darba augsto novērtējumu no Kārļa puses, bet viens nav karotājs, mēs strādājām visi kopā, ar vienu pirkstu var parādīt kādu žestu, bet visi pieci pirksti kopā, tā jau ir dūre, un tas jau ir argumentēts spēks.Grin
P.S. Otomar, Tev domātais spidometrs ir pie manis, padod ziņu, lai sūtījums nonāktu līdz adresātam.
 
turists
IZSTĀDES BILDES
 
Iet uz forumu: