Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Uzrīkojam izbraucienu?
Laacis_ar07
[quote]aivarsz rakstīja:

Šodien palaidu garām pāris ugunsdzēsēju auto, kas traucās aptuveni tavā virzienā. Goda vārds.Smile[/quot
Pie manīm nebija,Grin
 
PinkuJanis
Sens jawistu ticējums:
Ja pa Lieldienām olas ar Jawu izvizina, vasarā odi mutē nelido...
 
Kaarlis
Prieks par tiem kas ieradās un pievienojās ceļā. Iecerētais grants maršruts izgāzās jau pirmajos 500 metros. Apakšā sasalums, virsū dubļi. Izvēle šoreiz krita komfortablāku apstākļu virzienā. Krodziņš iepretīm motormuzeja fileālei līmenī. Patika pašam un iesaku citiem. Kopsummā 7 jawas un 1 jawists bez jawas. Pat iepriekš neredzētais jawa mopēds no Jelgavas puses priecēja ar savu klātbūtni. Pa vējam un no kalna pat 75. Reizēm varbūt pat foršs ir tāds izbrauciens bez īpaša plāna, mērķa un kartes ar mērķi izklaidēties un labi pavadīt dienu. Manuprāt, izdevās. Plus vēl iedarbināts Edmunda mocis, paķerts kāds alus un varam stāties pretī jaunai darba nedēļai. Iecavas- Baldones ceļš šodien priecēja. Sākumā biju pikts uz Oilmaster neiebrauktā moča vilkšanos taču atsevišķi līkumi ar paātrinājumu iedzenot lika novērtēt paša pēcziemas tizlumu.
Līdz nākamajam izbraucienam.
 
edmunds
Kaarlis rakstīja:

Plus vēl iedarbināts Edmunda mocis, paķerts kāds alus un varam stāties pretī jaunai darba nedēļai.


Tā izklausās laba , tāda vinnējoša kombinācija manam mocim Grin

Galu galā esmu to nosaucis par Slikto puiku, hehe.

E.
MC Wild Hogs!
 
Kaarlis
Vakar izmetu kārtīgu līkumu pa Latvijas ārēm. Olaine- Ķeipene- Līgatne- Sigulda- Turaida un atpakaļ mājās. Saulīte sildija, vējš dzesēja. Kopumā ap 270 km. Īpaši priecēja ceļa posms Ķeipene- Līgatne. Ekselenti līkumi, forši paguldiju moci. Paldies Pēterim v par padomu ceļu izvēlē. Sezona vēl nebeidzās.
20171022_143612.jpg
 
gacans
Vakar ,ar izmetām nelielu lundziņu,Gauja -Zvejniekciems- Gauja, ieturētas pusdienas "Koklītes",un ar pilnu vēderu, bez guldīšanas līkumos braucam mājup !!! Nobraukti ap 70 km
koklites.jpg
 
edmunds
Šodien atbraucu uz darbu, nu jau pa skarbo, sapūtīs ar silikoniem un liks ziemas miegā.
MC Wild Hogs!
 
uleens
es ar 7dien izlaidu līkumu.content5-foto.inbox.lv/albums/u/uleens/24-10-2017/20171022-162000-EFFECTS.jpg
Labojis uleens uz 24-10-2017 12:33
-Rolands-
250/559 1966.g
 
http://www.enclatvia.lv
Kaarlis
25. jūlijā mēs ar Elīnu ar jawiņām laižam silto zemju virzienā. Plānā, kurš vēl nav līdz galam sadomāts, Bosnija, Horvātija un viss kas apkārt un pa ceļam. Ir iespēja pievienoties 1- 2 moto braucējiem. Ceļā aptuveni 14- 16 dienas un ap 5000 km. Priekšroka jau iepriekš bijušiem ceļotājiem un klubiešiem. Ja kas, pm vai 29 divi deviņi 7142.
 
andrys
Laimīgie!Wink
 
aivarsz
Nemaz nebūs baigi laimīgie. Izvēlēts gada vislielākais karstums.
 
Kaarlis
Viss ļoti vienkārši- tie, kam par slapju, aukstu vai karstu tup dīvānā pie televizora un nekur nebrauc. Pārējie "dod ručkā" Pagājušajā gadā hrenova dienvidu zemēs tikai vienu dienu bija pietiekoši silts lai brauktu bruņā bez jakas. Savukārt braucot uz Gruziju uz šosejas 43 grādus neatceros kā kaut kādu katastrofu. kaut kā tā...
 
Retais
Tieši tā Kārli!

Ja ļautu laiks un finanses, es labprāt pievienotos šim tripam.
 
Guntis
Braucienam nekad nav slikti laika apstākļi,bet ir ...
 
Laacis_ar07
Kārlis jau bez uzbrauciena nevar vairs nevienu tekstu uzrakstīt,,blin,,besī jau!!! Itkā visiem daudz brīva laika lai sēdētu dīvānā!Angry
Labojis aivarsz uz 11-07-2018 23:50
 
AndisL
Domubiedru grupa un pieaicinātie 8.septembrī dodas mazā izbraucienā apkārt Dobeles rajonam. Maršruta garums kādi 180 km pa asfaltu. Satiekamies uz Jelgavas, Tukuma un Dobeles rajonu robežas kafejnīcā Eglieni pl.10.00. Pusdienas ēdīsim restorānā Pūteļi (7eiro).
Laipni lūgti apskatīt un izgaršot Dobeles pusi!
Lai īpaši nekavētos gaidot pusdienas, vēlams mani infermēt par dalību braucienā t.22 trīs trīs 0567. Ēdienkarti var apskatīt www.puteli.lv ja kādas īpašas vēlmes. Andis.
 
gacans
Labdien ! Sestdien notika, ar nepacietību gaidītais brauciens apkārt Dobeles rajonam ,varu no sevis teikt , šīs vasaras labākais un pozitīvākais brauciens !!! Paldies Andim par pasākuma organizēšanu ,nelielajām ekskursijām ,interesantajiem stāstiem par pagātni un tagadni ,kā arī pasākuma noslēgumu pie Anda "Vēveļos"! Protams paldies visiem ,kas piedalijās pasākumā !!Kopā nobraukti 400 km ! Kā jau tas svarīgos un mazāk svarīgos pasākumos notiek,viss tiek fotogrāfēts un iemūžināts ,paldies protams Ivaram ,nevarēju neielikt nelielo Ivara filmiņu !!!YouTube Video
 
aivarsz
Forši. Malači. Laiks tiešām lutināja šajās dienās. Apmēram tikpat lielā moto sastāvā (12 tehnikas vienības), daļa no jawaklubs.lv biedriem, šajās brīvdienās paceļoja pa Vidzemi. Piebalgas, Gulbenes, Madonas, Gaiziņkalna un Ērgļu apkaimē. Arī visi jūtamies gadarīti, pateicoties Bargais iniciatīvai. Visai daudz grunts ceļu, protams, arī daudz putekļu, bet arī daudz neredzētu apskates objektu, kaut man šķita, ka šos novadus esmu pa lielam izzinājis. Izrādās tā nav. Mūsu mazā valsts tomēr ir liela un apskates objektiem bagāta.
 
Amber
Es arī pievienojos Gacanam sakot Andim lielu paldies par sestdienas visu laiku labāko braucienu ! Viss brauciens bija tik labi pārdomāts un diena aizritēja tik negaidīti ātriSmile
 
AndisL
Paldies visiem dalībniekiem! Latvija tiešām ir ļoti skaista! Pasākuma formātu veidoju kāds man pašam patiktu. Izdomāju, braucu, nekādas milzīgas rezervācijas. Mūsu pusē arī ēdinātājiem nav nepieciešamība grupu pieteikt nedēļu iepriekš, pietiek vien ar pāris stundām. Pats to Dobeles rajonu krustu šķērsu izmalis, bet ko lai rāda ciemiņiem? Kur smukas vietas, tur piebraukšanai nav asfalta. Tāpat jau kādu gabaliņu pabraucām par grants ceļiem. Beigās sanāca tāds simtgades brauciens. Paviesojāmies pie viena no Latvjas veidotjiem, Kārļa Umaņa dzimtajās mājās Pikšas. Apskatījām Īles nacionālo partizānu bunkuru un piemiņas vietu, kur pirms 70 gadiem tika nošauti jaunieši, kuri ticēja Latvijai. Vēl jau daudz kur pabijām. Fotografējoties pie uzraksta nākotne gan tādas jocīgas sajūtas. Tā faktiski ir pagātne. No Artūra Čikstes dibinātā pirmā kolhoza Latvijā varenības un godības maz kas palicis pāri. Beigās vēl pirms mājupceļa īsti neplānota kafijas pauze ar Kristīnes garšīgajiem pīrāgiem un konserviem no mūsu pagraba. Ciemiņus pacienāju ar savu pirms gada darīto simtgades alu. Pēc senas Beļģu tehnoloģijas darīts, izmantoti neiesaloti kvieši no kaimiņa kombaina bunkura, uzvārītā misa atstāta uz nakti aveņu krūmā dzesēties lai saķer savvaļas raugus. Īsta Latvijas garša! Biju gan plānojis pagaršot 18. novembrī, bet nu tādi ciemiņi!
Gaidam bildes no Ivariņa. Telefonā sabakstītā filmiņa, kā viņš pats man teica, sanākusi dikti laba. Ziemā vajadzēs uzrīkot kādas vēlās brokastis ar bilžu skatīšanos Rīgā. Nākošā gada rudens braucienam maršruts jau ar gatavs, formāts protams nemainīgs.
Tiekamies Mālpilī!
 
Iet uz forumu: