Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Uzrīkojam izbraucienu?
Eduards
Sestdien, 15. septembrī VBO rīko pokera braucienu, ir doma ņemt dalību pasākumā, info ir VBO.lv mājas lapā. Pasākuma noslēgums ir Jelgavas klubā Tonuss, pastāv iespējas pēc tam sarunāt nakts mājas pie manis. No rīta redzēs, vai mocīts klausīs, jo bija izdomājis pajokoties ar elektrību, ilgi negribēja atklāt noslēpumu.Smile
 
Eduards
Prātīgi izbraucu pokera braucienu, izdevās apmeklēt 12 kontrolpunktus no 13. Savācu vienu flešu, bet nebija pietiekami spēcīgs. No rīta smuka saulīte, beigās pamatīgs lietus, pie Tonusa ieripoju 18:15, aplis nobraukts 9 stundās. Neveicās kārtis, veicas mīlestībā.Smile
 
bargais
Vakar no rīta radās doma izgāzt kādu līkumu, baudot exelentos laika apstākļus. Fiksi tika sakārtotas darba lietas, lai darbs netraucētu atpūtai. Pēc 10:00 trīs moto sastāvā (voldis.b, rolands.g un es) devāmies ceļā. Mērķis klasiskais - Munameģis. Caur Veclaiceni iebraucām Igaunijā. Pēc Munameģa un pusdienu maltītes turpinājām baudīt Igaunijas ceļus. Piestājām Rōuge miestā pie skatu torņa, kas būvēts vien 2016.gadā. Kāpnes un skatu laukumi no metāla sieta grīdas. Paskatos lejā un sirds sāk kāpt pa muti. Noriju to atpakaļ un turpinām baudīt dzīvelpisīgo peizāzi. Turpinām ceļu Apes virzienā. Braucot garām Palsmanei, rodas ideja iegriezties "Krampīšos" uz bezmaksas kafiju. Mājā gan bija tikai kaķis. Žēl. Tad gāžam uz Jaunpiebalgu, Vecpiebalgu un tad jau uz mājām. 20:00 ieripinu sētā. Nobraukts ap 400km. Laiks, ceļi, ceļabiedri - super.
 
aivarsz
Ha, es tieši vakar ar Lāsmiņas Vecmāmiņu Ināru ap pusdienlaiku saskrējos Rīgā.
 
aigars
[quote]bargais rakstīja:

Vakar no rīta radās doma izgāzt kādu līkumu, baudot exelentos laika apstākļus. Fiksi tika sakārtotas darba lietas, lai darbs netraucētu atpūtai. Pēc 10:00 trīs moto sastāvā (voldis.b, rolands.g un es) devāmies ceļā. Mērķis klasiskais - Munameģis. Caur Veclaiceni iebraucām Igaunijā. Pēc Munameģa un pusdienu maltītes turpinājām baudīt Igaunijas ceļus. Piestājām Rōuge miestā pie skatu torņa, kas būvēts vien 2016.gadā. Kāpnes un skatu laukumi no metāla sieta grīdas. Paskatos lejā un sirds sāk kāpt pa muti. Noriju to atpakaļ un turpinām baudīt dzīvelpisīgo peizāzi. Turpinām ceļu Apes virzienā. Braucot garām Palsmanei, rodas ideja iegriezties "Krampīšos" uz bezmaksas kafiju. Mājā gan bija tikai kaķis. Žēl. Tad gāžam uz Jaunpiebalgu, Vecpiebalgu un tad jau uz mājām. 20:00 ieripinu sētā. Nobraukts ap 400km. Laiks, ceļi, ceļabiedri - super.[/quot

Birzniekos arī ir bezmaksas kafija!

Aigars Birzniekos.
 
AndisL
Laiks tik fantastisks, ka nav miera!
š.g. 13.10. aicinam pievienoties Pokaiņu meža mistikas braucienā ar mocīšiem. Dalības maksa 5eiro. 2eiro ieejas maksa + 3eiro kafijai un desām ko pacept uz ugunskura pēc brauciena. Malka ugunskuram maksās 5eiro.
pl. 11.00 tiekamies Circle K Dobelē. Iepērkam desas un dodamies 14km uz Pokaiņiem. Tur mums pievienosies Pokaiņu meža vadītāja, lai galīgi nepiemetas vazātājs!!! Vai kāds nevar paņemt līdzi aizsargķiveri meitenei? Man pašam nav brīvu vienību. Nu to sakārtosim. Tātad gida stingrā uzraudzībā izbrauksim nu jau zeltaino Pokaiņu mežu. Pēc tam desu cepšana. Ja nav grūti kādu dēlīti iemest mocīša atbalstam, nezinu cik ciets ceļa segums? Pasākumam nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, bet ja kas, mans telefona numurs drusku augstāk. Var protams pievienoties ģimenes locekļi ar auto. Maršruta garums cik atceros kādi 5km. Mocīšiem iebraukšana mežā bez maksas, autiņiem laikam 1.50eiro, bet var doties mazā pārgājienā ar kājām.
AndisL.
 
Rich
Laba ideja, laiku arī sola labu..., jāpadomā.
 
Eduards
Neesmu vēl izlēmis, bet tie, kas ir izlēmuši, varētu šeit sevi pieteikt, iespējams tas palīdzes pārējiem, kas svārstās, pieņemt pozitīvu lēmumu. Laika prognozes pagaidām ir pozitīvas.
 
Rich
Lēmums pieņemts.
1. Rich.
2. Gacans
3. Artis L.
4. Andis L.
5. Jānis K.
6. Otomars
7. Ģirts
Labojis Rich uz 10-10-2018 16:21
 
gacans
Rich rakstīja:

Lēmums pieņemts.
1. Rich.
2.Gacans
3.
4.
 
AndisL
ArtisL
JānisK
AndisL
 
otomars
otomars
 
Girts
Ģirts
 
AldisK
1. Rich.
2. Gacans
3. Artis L.
4. Andis L.
5. Jānis K.
6. Otomars
7. Ģirts
8. KārlisV
9. Kaspars
10. Eduards
Labojis Eduards uz 12-10-2018 14:58
 
kaspars
Pievienošos,
Kaspars.
 
otomars
Bija super Smilelaiks,kompaanija, ezoteeriskais mezshGrin
 
AndisL
Paldies idejas līdzautoriem un dalībniekiem!
Trūkums protams tas, ka nebija Ivara!!! Mans piecus gadus nelietotais fotoaparāts kļuvis nelietojams. Citādi likās bija labi. Ēdāji ar švaki. Desas pilns ledusskapis. Pokaiņu mežs bija atstājis iespaidu. Vēl otru braucienu var uzrīkot. Mājās braucot piemetās tāds vazātājs, ka izbraucām caur Tērveti, Zaļeniekiem, Jelgavu. Sētā ar tumsiņu.
Gide Elza ar malacis. Pirmo reizi uz mocīša. Dobeles pusē laikam paaudžu maiņa, gan te, gan muzejā jaunas meitenes pārņem vadību ar citu skatījumu. Vēl jau patīkami, ka mežā ar mocīšiem var iebraukt bez maksas. Un laiks vispār bez komentāriem.
Neplānoti sanāca jau otrais mazā formāta pasākums šoruden. Piedalijās arī citu marku mocīši. Gan pašiem tīk, ko pamainīt, gan draugus uzaicināt līdzi. To mūsu sajūtu jāizbauda. Kas zin varbūt kādam radīsies vēlme pie Raimonda veikalā ko jaunu nopirkt, vai paremontēt pašam. Ja būs gribēšana piedalīties kluba rīkotajos pasākumos, nekas cits jau neatliks.
Tiešām paldies visiem! Kluba biedriem un tālajiem braucējiem!
Filmiņa noskaņai, kvalitāte pašvaka kompresējot un visādi citādi mēģinot salikt kopā nesaderīgus failus. Kuriem man bija kontakti, nosūtīju. Ja kāds nesaņēma un ir vēlme, dodiet ziņu.
Nākošajam mazā formāta braucienam plāns jau ar gatavs. Brauksim uz Leišmali, ēdīsim cepelīnus, vārīsim zupu Mēmeles krastā, drusku pie brāļiem ar iebrauksim. Galvenais lai dokumenti porjadke! Laiku gan nevaru pateikt. Jāskatās kā 2019. ar pasākumu kalendāru.
 
Rich
Sirsnīgs paldies Andim un Sandriņai par šo jauko pasākumu, viss bija super - laiks, dalībnieki, Pokaiņu mežs, atmosfēra, pusdienas! Lai visiem ražīga darba nedēļa!

P.S. Vajadzētu ordeni piešķirt Bargajam, ar smagu traumu maukt tādu gabalu, tiešām ķiveri nost!!! Turies Andri!
 
gacans
Paldies Andim un viņa ģimenei ,par pasākuma organizēšanu ,par sarīkoto mielasta galdu ar desām ,simtgades alu ,kafiju plātsmaizi .....,galds tāds ,ka varēja pie viena kādu nokristīt !! Protams paldies visiem, kas piedalijās šai pasākumā ,bija labi pavadīta sestdiena kopā ar motocikliem un pozitīviem cilvēkiem !! Braucām mājup caur Jelgavu,Ozolniekiem ,silts,saule silda ,koki krāsaini ,mocīts ņurrā ,un galvā iešāvās sižets no filmas "Forsāža" pateicība pie galda !! Manā variantā tas skanētu šādi : Paldies par šo dienu un par to ,ka mums ir motocikli !!
 
Raivo-D
Paldies organizētājiem par feino pasākumu!
 
Iet uz forumu: