Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Motosezonas atklāsanas pusdienas
Eduards
Labdien, laiciņš paliek arvien labāks, tā vien vilina, lai brauktu ar mocīti, nevis sēdētu pie datora. Aprīlis ir iesācies labi, un drīz būs jau arī moto sezonas atklāšanas pasākums. Sezonu atklājot, mums, jau par tradīciju kļuvušas ir kopīgās pusdienas, jautrā gaisotnē.
Mans priekšlikums šogad kārtīgi papusdienot Jelgavas pievārtē, kafejnīcā "Zemnieka cienasts" ar kārtīgām zemnieka pusdienām. Ja kāds pēc pusdienām jūt, ka vajag labo sajūtu turpināt ir iespēja noīrēt naktsmājas, tur pat uz vietas.
Šodien biju piebraucis aprunāties, par laikiem, par iespējamo ēdāju skaitu, un iespējamo ēdienkarti, un citiem organizatoriskiem jautājumiem. Uz doto brīdi mums ir iespējas rezervēt pusdienas uz 30. aprīli, jo šorīt iepriekšējie klienti ir pārcēluši savu pasākumu uz citu datumu. Sākotnējā mutiskā vienošanās ir panākta. Saimnieki lūdza šīs nedēļas laika apstiprināt, būsim vai nebūsim. Maksimālais viesu skaits - 60 cilvēki, aptuvenās pusdienu izmaksas vienai personai līdz 15 EUR. Kafejnīca ar plašu stāvlaukumu, nekādu problēmu motociklu novietošanai, kopīgai foto sesijai un pavadošo auto novietošanai. Attālums no Rīgas apmēram 40 km, domāju, ka pieņemams arī braucējiem no attālākām Latvijas vietām. Plašāku informāciju var gūt ieskatoties SIA "VIESU LĪČI" KAFEJNĪCA "ZEMNIEKA CIENASTS" mājas lapā. Lūgums izteikt savas domas par piedāvājumu līdz darba nedēļas beigām. Kafejnīca ir ļoti populāra Jelgavas pilsētas un novada iedzīvotāju vidū. Apstiprinājuma gadījumā uzņemos veikt organizatorisko darbu. Gaidu atbildes un vēlmes, kā arī jautājumus un ierosinājumus.
 
amedus
Sveicināti JAWISTI! Jelgavas banda šo pasākumu atbalsta (2-3 moči). Ar cieņu Andris.
 
AldisK
Es domāju, ka tas ir labs piedāvājums. Apsveicami, ka Eduards to uzņemas organizēt. Piekrītu.
 
aigars
Naktsmājas - tas arī ļoti labi!
Aigars Birzniekos.
 
Laacis_ar07
Jau piesakos,vēl neapskatijies kur tas ir!AAA!
9km no Rīgs?!..var atstāt 23februārim lai nepaspēj rokas nosalt!Grin
Labojis Laacis_ar07 uz 05-04-2016 17:59
 
Rich
No Siguldas grupējuma arī būs 3-4 moči Smile, tā ka Eduard iemarinē tādu lielāku ruksi.... Grin.
Kad parādīsies saraksts, tad jau katrs info sniegs precīzāk.
 
Kaarlis
Mans par. Vajadzētu arī plānu B izcili draņķīgu laikaapstākļu gadijumam.
 
aivarsz
Super, visu cieņu Eduardam par aktivitātēm. Lai arī pats nebūšu Latvijā šajā laikā, domās būšu ar jums. Veiksmi un izdevušos pasākumu.
 
Rich
Plānam B - esmu izrunājies ar kafeijnīcas "Niki" vadību ( Garkalne vidzemes šosejas malā no Rīgas 9 km), gatavi mūs uzņemt viesu namā. Izmaksas arī aptuveni 15 EUR. Virtuve ļoti laba, bet tā gan gaumes lieta, bet tie kas ir baudījuši palikuši apmierināti.
 
turists
Man doma patīk. Plānu B atļaušos izsmeit, un teikšu ka tas nav priekš motociklistiem! Smile Bez tam plāns B apgrūtina Plāna A organizēšanu, jo tā īsti jau nevar noko sarunāt ja pašiem nav skaidrs uz kuru pusi rausimies!
 
Rich
Smieties ir veselīgi...Grin, mēs jau arī tikai par A, bet kad pārtrūkst siksna un bikses krīt nost, tad arī aukla noder....Wink
 
morgans
Es piekrītu Zemgales virzienam. Eduarda piedāvātajā vietā ir būts. Siguldas virzienu atstāsim uz sezonas noslēgumu.
 
zxz
Piekrītu plānam A.
Davai tik šogad bez baltiem galdautiem.Sad
 
Eduards
Vai kādam vēl ir kas iebilstams vai papildināms sakarā ar pusdienu organizēšanu? Ja seko senai tautas parunai, klusēšana - piekrišana, iznāk, ka lielum liela daļa foruma biedru piekrīt manam priekšlikumam. Līdz rītdienas (piektdienas) pusdienlaikam pasekošu ziņām forumā, ja nekādu īpašu ieteikumu nebūs, tad sazinos ar kafejnīcas saimnieku un apstiprinu mūsu pasākumu.
 
kergers
Piedāvājums izskatās ļoti labs. Kā vietas izvēles ziņā, tā arī piedāvātās ēdienkartes klāstā. Esmu par un domāju, ka čoms ar draudzeni arī pievienosies ( viņam nebūs citas izvēles Smile ).
 
Eduards
Labdien, kungi! Kopš vakardienas līdz šodienas plkst 14 neviens protests nedz iebildums par izvēlēto pusdienu vietu netika saņemts, sekojoši, šodien tikos ar kafejnīcas saimniekiem, pusdienu galds Zemnieka cienastā ir apstiprināts. Palēnām sākam pieteikties, kaut arī aprīlis ir tikai sākumā, bet 30. datums pienāks nemanot, skrūvējot un pucējot mocīšus. Mocis būs gatavs, un pēc labiem darbiem būs nopelnītas kārtīgas pusdienasWink. Sākam pieteikties.
 
kergers
kergers + 2 personas
 
otomars
Otomars
 
Rich
kergers rakstīja:

1.kergers + 2 personas

2. Otomars
3. Rich 1
4. Erlands 1+1
 
Eduards
Labdien, Kungi, saprotu, pavasaris nāk, putniņi čivina un šašlika dūms kairina kādam nāsi. Uz doto brīdi kaut kā ir noplacis sākotnējais uzrāviens, dalībnieku skaits īpaši nav audzis pa šīm dienām. Saprotu visiem savas rūpes un lietas kārtojamas. Lūgums visiem, kas vēlās un grib papusdienot kārtīgā kompānijā un labā gaisotnē, padot ziņu, telegrafēt vai sūtīt pasta balodi, līdz nākamās nedēļas pirmdienai. 25. aprīlī ir norunāta tikšanās ar kafejnīcas saimniekiem, lai vienotos par ēdienkarti, cik cūkas būtu kaujamas, un ēdāju skaitu, lai zin, cik dakšiņas likt uz galda.Wink. Gaidu kaut nelielu sarosīšanos, pēc ziemas miega.Smile
 
Iet uz forumu: