Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
25,26,27 aprīlis,ciemos draugi.
Kaarlis
Apskatīti un apsveicināti atbraucēji. Minūtes laikā atcerējos tos dažus Vācu valodas vārdus, ko neveiksmīgi mēģināja skolā iemācīt.Alda paredzējums par krievu valodu izrādijās pareizs- kombinējot krievu, Angļu un vācu valodu saprasties izdevās. Apstiprinājām iespēju viņus apciemot vasaras tusā mūsu plānotā brauciena ietvaros. Savilkām galus par kopējiem paziņām- izrādās pasaule ir tik pat maza kā Latvija. kaut ko vairāk varētu kāds cits pastāstīt- ierados pēdējais. Samainijāmies kontaktiem- vasarā tiekamies!Smile
 
andiss
Es arī nebiju pirmais, kas ieradās veikalā uz strelku, džeki jau gandrīz visu bija izrunājuši Aldis ar Aivaru konsultējās par maršrutu caur Vācijai un pasākumu Vācijā.
Friči bija bez močiem (atstāti pie viesnīcas), lai var variāk apskatīt un kādu aliņu iekapāt. Tā kā es gandrīz biju vienīgais ar auto, tad pavizīnāju džekus nedaudz pa Rīgu, jo bija laiciņš līdz 19:00, kad bija norunāta tikšanās ar Ja.
Viņi Rīgā nav pirmo reizi un daudz ko jau ir redzējuši, tāpēc aizvedu viņus uz Andrejsalu un uz molu pie Pilsētas jahtkluba (vispār vajadzētu savākties un kādreiz uz turieni ar močiem aizlaist super vieta pie Daugavas, varētu sanākt labas bildesSmile ), aplūkojām ainavu, peldošo darbnīcu un pāris peldošos krānus. Pēc tam uztaisījām mazu aplīti ap Vecrīgu, bijām ceļā uz Pēterbaznīcas torni, kad saņēmu zvanu no Ja, ka viņš jau ir piebraucis un gaida, tā nu nodevu viņus drošās rokās un atvadījāmies, vēl uz atvadām paspējām vienoties, ka baznīcas tornī uzbrauksim nākamgadSmile
 
aivarsz
Jā, nu bija labi, ka satikām caurbraucošos vīrus. Varēju veltīt pasākumam kādu pusstundu, bija jāskrien atpakaļ uz darbu, pēc tam uz Ķīpsalu, kur rīt sāksies auto exotica ++ izstādes. Par viesiem- divi džeki no Vācijas, viens Čehs. Par valodu un saprašanos- čehs visai daudz spēja pateikt un saprast krieviski, vācietis Johans arī kaut ko prata!! Angleni tiešām vajadzēja vismazāk. Un, vislabāk man patika, kad aktīvi viesiem pieslēdzās Aldisk- pilnīgākā savstarpējā sapratne īsā laika sprīdī ar visiem trim džekiem: bikbik vācu vārdi, bikiņ vairāk krievu, pēc tam teikums latviski- un izrādās- baigi labā komunikācija. Pretī- deutche sprache, chech un ~ russian. Super. Samainījāmies ar koordinātēm, tad jau jūlija beigās, ceļā uz Prāgu tiksimies viņu četru dienu garajā moto tusī Vācu zemē. Garāmskrienot, iespējams ar vienu nakšņošanu pie šiem. Ak jā, bija jau arī ceturtais viesis ieskrējis no Vidzemes, gandrīz vārdabrālis otram vācietim- Georgam. Bet, kaut kā, izskatījās, ka ne visai komfortabli jutās sabraukušo cilvēku kompānijā. Ne visai sveicinājās, nenāca bariņā, turējās mazliet nomaļus. Nez, kāpēc gan tā? Nav tak nekas vairs jādala. Tas tāds mans subjektīvais viedoklis.
 
edmunds
Žora ?
 
aivarsz


Kas tas tāds? Smile

Nē tak. Beidziet to leksiku. Visnotaļ cienījams un godājams vīrs no Vidzemes ar fantastiskām un apskaužamām organizatora spējām, lielām ambīcijām, labu tehnisku domāšanu, bet, diemžēl ar šausmīgi viegli aizvainojamu pašapziņu. Bet, cīnītājs. Dažiem aizvainojums? Dažiem mentālās pieejas, lietu izpratnes vai to risinājumu problēmas? Beidzam. Liekās mierā un stāv tam pāri. Par šo jautājumu, ceru, ka tēma izbeigta.
 
Guntis
Es jau arī jutos dīvaini,ieraugot ceturto -vācieti-.Par cik nekādas draudzīgās attiecības man vairs nebija,es ...

Bet tusiņa laikā,pats pienāca... pat it kā nesveicinājāmies. Sākām vnk runāties par JAWA 360,it kā pat par ne parko.

Pasūdzējos par tirkšķi dzinējā. Skaidri un uzskatāmi parādīja,kur slēpjas defekts(karburators).

Pat normāli jau šķīrāmies,pat roku viens otram paspiedām.

Nu no manis aizvainojums ir pazudis,bet par cik smilšukastes mums ir dažādas,tad tā arī paliks.

P.S. Es neesmu ļaunatminīgs,bet visu pierakstu.
 
AldisK
Sanāca, ka es arī izbrīvēju laiku, un man pat bija sarkanā javiņa, jo biju paņēmis lai atrādītu VS komisijai. Piebraucot pie veikala vēl šie nebija atbraukuši. Pēc brīža Arnis, tas kurš Tomas, atveda trīs vīrus.Sasveicinājamies sapazināmies. Labi, ka viens saprata un runāja nedaudz krieviski, bet vispār, ja jau civēkiems ir vēlēšanās, tad jau var saprasties visādos veidos. Kontakti sarunāti, apciemojam viņus vasarā. Tagad jāsagatavo Čehijas brauciena maršruts.
 
ja
Paldies visiem, kas palīdzēja veidot uzņemšanas programmu no manis un no vācu draugiem! Prieks, ka varam gan paši būt citiem noderīgi, koordinēti darboties un stāvēt pāri daudzām lietām.
Un kontakti nekad nav lieki!
http://www.retromoto.lv/forum/vacu-jawisti-riga-t9228.htm#124062
 
Iet uz forumu: