Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Skaņas signāls
koknesis
Vai kāds nevarētu pastāstīt vai 6 V skaņas signāls strādās ar 12 V sistēmu, vai arī ir jāveic kādas regulēšanas ?

Paldies.
 
http://atlasmotors.lv
uldens
man strādā,jāpieregulē tik skaņa kādu vēlies......
 
Garausis
Kāds nevar pateikt signāla diametru( 559,360,634) ?
 
AldisK
Skaņu signāla hromētās restes ārējais diametrs 10,6 cm
 
Garausis
Paldies.
 
Gints13
Elektrība nav mana stiprā puse, bet ir vēlme saremontēt dažus 6v skaņas signālus, kas nedarbojas. Vai tos ir iespējams saremontēt un kā to darīt? Paldies.
 
Garausis
PM
 
AldisK
Gints13 rakstīja:

Elektrība nav mana stiprā puse, bet ir vēlme saremontēt dažus 6v skaņas signālus, kas nedarbojas. Vai tos ir iespējams saremontēt un kā to darīt? Paldies.

Tur ir viena spole. Jāpamēra vai tā ir vesela. Cik man ir bijusi darīšana, Tad spoles ir veselas. Pie spoles ir kustīgais kontakts. Parasti tas ir apdedzis vai apsūbējis. Un nav normālā stāvoklī kontakts. Strāva neplūst un nekas nenotiek. Pietiek ar smilšpapīru patīrīt (kontaktvīli tur nevar iebāzt). Pēc tam man tie ir sākuši strādāt.
 
Kaarlis

GrinGrinGrin
 
aivarsz
Jā Ginča... daži te uzjautrinās. Bet, galvenais ingredients procesā, ir testeris. Ar normālu bateriju. Tavā darbnīcā. Ja signāla spole ir dzīva, tālāk tikai mehānisks darbs ar kontaktu notīrīšanu un skrūvgriezni vibrācijas saregulēšanai. Un dižas zināšanas par elektrību, pieslēguma maksu par Ampēriem un OIK nav nepieciešamas.
 
Gints13
Paldies par padomiem, padarbošos ar testeri un kontaktu tīrīšanu. Jau iepriekš biju atklājis, ka signāla toni var mainī ne tikai ar regulēšanas skrūvi, bet arī dzelzīti, ar kuru signāls stiprinās pie moča (viens gals ir pie moča un otrs pie signāla). Tagadējiem ražojumiem šis dzelzītis ir krietni plānāks, vecajiem biezāks. Uzliekot mūsdienu ražojuma signālam biezāku dzelzīti (no vecajiem), signāla tonis paliek dobjāks un laikam arī skaļāks (tā man izklausās ar manu nemuzikālo dzirdi, precīzi to var pārbaudīt pēc kaimiņu reakcijas trijos naktī eksperimentējotGrinGrinGrin).
 
Kaarlis
Aktieri! ja gadās ka atslābst kontaktu darbinošā atspere, saglābt neko vairs nevar ne ar testeri ne plāksnītēm korpusa stiprināšanai. Un testeri šajā gadījumā var iemarinēt kopā ar pērnajiem gurķiem. Tiesa gan, 90 % defektu ir tieši kontaktu korozijā.
 
Iet uz forumu: