Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Nederland Jawa Rally 2017
Peteris
Domāju, ka sarakstu varētu papildināt ar :
1. Peldošo zobratu.
2. Karburatora pludiņu.
3. Hermētiķi.
 
turists
GrinGrin ko jūs tur tisaties motoru servisu uz ceļa atvērt?? Savilces vajag, un tā pavairāk! Smile
Bet ja nopietni, sorry par klusēšanu kreklu tēmā. Es organizēju savus - Latvijas Jawa Klubs grāvjos čurājošo džentelmeņu sekcijas kreklus. Nespēju izsekot visiem notikumiem visās frontēs tāpēc neko neatbildēju.
Tālāk atkal nenopietni nopietnais, lietu un darbu saraksts, mūsu grupai - varbūt kkas noder.
-
Individuālais inventārs:
1. Telts (var kooperēties uz diviem, trim vai 8ņiem). (Vēlams ar kabatiņu – Hektoram)
2. Gulītis kurš nodrošina komfortablu gulēšanu grāvmalē pie nelieliem plusiem. (Vēlams ar kabatiņu – paši zinat)
3. Trauki maltītes ieturēšanai brīvā dabā. Bļodiņa, karotīte (Vēlama arī glāzīte – Hektoram)
4. Prezervatīvi - pēc ieskatiem.
5. Zvilnis, vai saliekamais tūrista krēslas – pinā versija ar atzveltni un roku balstiem, čilot tak braucam. (Vēlams ar dzēriena turētāju – Hektoram)
6. Apģērbs, termoveļļiņa, silta jaciņa, līdzi peldšortiņi, šotiņi un čībiņas vai zandalītes un, protams, zandalītēm pieskaņotas zeķītes. (Vēlams ar kabatiņu/ām – Plaukstiņai)
7. Eļļiņa, ko savam mocītim pie bendžiņa pašķāidīt.
8. Daudztūkstoši EUR, degvielai, meitenēm, kāsītim un citiem visādiem baudījumiem.
9. Pase vai ID karte
10. Evak karte
11. Ceļojumu apdrošināšana (kāds varbūt uzņemas sakārtot centralizēti?)
12. Katram sava zanička ko celt ārā kad liekas, ka viss jau ir cauri.
Grupas inventārs:
Par cik esam samērā daudz iesaku dalīties saimnieciskajās grupiņās - 2vās vai 3 daļās, un organizēt vienu grupas inventāra komplektu uz katru saimniecisko grupiņu, sauksim tās par cukurgrupiņām.
Tātad uz vienu Cukurgrupiņu:
1. Katliņš kurā būtu iespējams pagatavot pietiekamu daudzumu pārtikas, lai izlīdzinātu savas mazās cukurgrupiņas hektura procentu kuņģī līdz puslīdz pieņemamam līmenim!
2. Prīmuss un pietiekams gāzes daudzums tā darbināšanai (Gāze, prīmusam, nevis ostīšanai!)
3. Paikas desa (ūdens necaurlaidīgs maiss, kurā glabāt cukurgrupiņas, pārtikas rezervīti) (Vēlams ar kabatiņu – Hektoram)
4. Ūdens rezervīte pārtikas gatavošanai. (Hektorā makaronus vārīt nevar, jo alhahols izgaro, un tādus zaudējumus mēs nevaram atļauties!)

Tehniskais remontaprīkojums un rezerves daļas:
1. Instrumentu komplekts, riepu bortēšanas hēbeļi, svečatslēga, skrūvgriešu kompl., testeris utt. (pamatā visi šie instrumenti ir paredzētai aliņa attaisīšanai) Es Paņemšu!
2. Rezerves daļu komplekts: (Atbildīgais R. Freimanis)
• Trosītes, pa vienai no katras tā, lai būtu rezerves set visiem pārstāvētajiem močiem.
• Rezerves ķēde
• Rezerves sveces 2 gab.
• VAPE indukcijas spole
• VAPE Pick-Up sensors
• VAPE strāvas regulators
• Divkomponentu līme bākas plaisu utt. Lāpīšanai.
• Rezerves kameras 1 x 16niece un 1 x 18niece
• Rezerves spieķi ga 16 collu gan 18 collu ratiem pa kādiem 6iem spieķiem+ galviņas.
• Rezerves hēbeļi pa vienam
• Rezerves spuldzītes
Obligāti veicamie darbi katram ar savu motociklu:
1. Pārbaudīt VISUS spieķus. Ja ir vaļīgi jāpievelk ja nekustas galviņas, jāieeļļo un jāizkustina.
2. Nobortēt ratus un pārbaudīt kameras vai nav uzberztas utt. (attiecas uz tiem, kuri savu moci nesalika šoziem un pāris sezonas jau ir braukuši) Bortējot tupeles ubligāti jāierīvē kamera un tupeles iekšpuse ar talku vei bērnu pakaļas pūderīti! Pārvaudīt riepu stāvokli.
3. Pārbaudīt un saeļļot VISAS trosītes. Pārbaudot jāpiuevērš uzmanība, vai trose nav pārberzta, pat ja vēl nav bet irr redzams ka berzusies un drīz sāks spuroties, mainam nost un piedomājam pie tā kā varētru novērst berzes procesus konkrētajā vietā. Pārzvarā šādas problēmas ir vietās, kur trosei jāpiedzīvo strauji pagriezieni vai lauzieni.
4. Pārbaudīt bākas stāvokli, izjaukt un iztīrīt krāniņus! Pievērst uzmanību gumijai kura ir iekšā krāniņā, viņas no mūsdienu degvielām mēdz uzpampt.
5. Uzlādēt akumulatorus
6. Pārbaudīt elektroinstalāciju, vai strādā visas gaismas, vai nav nekur novērojami vadu izolācijas bojājumi. Ja tādi ir, tie jānovērš vienlaikus novēršot cēloņus!
7. Pārbaudīt ķēdes un zobraut stāvokli. Pareizi nospriegot ķēdi ņemot vērā savu un Hektora svaru.
8. Obligāti pārbaidīt visus iespējamos skrūvētos savienojumus, dzenošās zvaigznītes uzgriezni, ratu asis, spriegotājus dubļusargu stiprinājuma skrūves. Bākas stiprinājum skrūves Priekšējās dakšas stiprinājumus plauktos.
Labojis turists uz 23-05-2017 08:49
 
andrys
Bail pat kaut ko vēl ieteiktFrown, tomēr uzdrošināšos un piebildīšu no savas pieredzesSmile. Tā gan vairāk skar juridisko pusi. Varbūt noder, jo laiki un tautas Eiropā mainīgi.Piebilde pie 9-tā p-ta: Pase vai ID karte - ņemot vērā katras šķērojamās valsts īpatnības (var pēkšņi atjaunot robežkontroli, piem., kā to nesen darīja Dānija), līdzi labāk der pase. Uz Latvijas ID var raudzīties šķībi, lai gan "dokument meždu pročem" Angry. ID kā rezerves variants.Silti iesaku pirms brauciena sagatavot spēkratu reģistrācijas apliecību un savu personu apliecinošo dokumentu kopijas (parastas, bez notāra). Brauciena un atpūtu laikā glabāt citā vietā no šo dokumentu oriģināliem. Oriģinālu nofenderēšanas gadījumā vismaz kaut kas pierādāms un pamatojams. Ja kaut kas tāds (nedod Dievs!), obligāti no vietējiem polismeņiem izņemt papīru par zādzības (zudības faktu ). Lētāka dokumentu oriģinālu atjaunošana Latvijā.
 
aivarsz
Baigi ilgi domāju, ko teikt (atbildēt).

Superlabais stāsts:

Turists pieredzes ieraksts par tehnisko nodrošinājumu grupām šķiet baigi konstruktīvs un pareizs, gan spečokiem, gan "bumbieriem". It īpaši smaidošais "zip" plastmasas savilcēju pieminējums. Zelta vārdi. Starp citu, tas ir nopietni domātsSmile. Vēl, neaizmirstiet, līmlenti "makgaverieni". Nesmejieties, arī šis superelements ir bijis neatsverams, gandrīz, katrā braucienā, gan moču, gan ekipējuma remontam. (jocīgais piemērs- kāds, naktī, ar nenormālu spiedienu urīnpūslī, nespēj atrast raiferi teltij, un iziet ārā pa otru telts galu). Nākamnakt, tak arī gaidāms lietus...etc...

Starp citu, visi ieklausieties, ko stāsta Andrys augstāk. Ļoti svarīgi, gan apdrošināšanas, gan dokumentu kopijas.

Supernetiklabais stāsts:

Kas man mazliet uzsita asinis: Turists ieskatīšanās, vai reaģējums uz ārējiem kairinājumiem šajā vietnē, kā vienam no foruma adminiem, retāk, kā reizi mēnesī ar vienu un to pašu aizbildināšanos...

Un vēl. Īsti nesaprotu komentu, vai pārstāvam Latvijas JAWAKLUBS Nederland pasākumā kā vienota komanda, kas ierodas dažādos ceļos un "brigādēs"ar atšķirīgu ceļojuma formātu un vizuālo simboliku, bet ar kopīgu kluba dāvanu jubilāriem, vai, tomēr, nē? 2 grupējumi- Hektoristi un ģimeņbraucēji ar bik vecāku personas kodu? Jawaklubs 2 monētas puses? Pirms pāris gadiem, Jawasakki lielajā pasākumā, vēl nesazombētie jaunieši- neHektoristi ar simtiem kabatiņām, lika justies nedaudz neērti.

Ja godīgi, man, personiski, Holandes Jawa 25 pasākums ir tikai galapunkts, kur iebraukt, lai koptu kontaktus ar citu zemju Jawistiem, kas pamatā ir "pieneņgalvas", kā mēs, līdzīgos pasākumos bijušie, zinām. Taču, patiesais un galvenais ekskursijas mērķis ir izzinoši apskatīt daļu Vāczemes un Nīderlandes, kur neesmu pabijis.Tādas pārdomas.
 
turists
Protams, esam viena kluba pārstāvji un pievienojamies kopīgai dāvanai. Tikai braucam citā formātā, jo esam jaunāki dullāki un mazāk guļam.Un, protams, arī šogad visiem kuru galvās ir uzvedības normu rāmji un standarti, būs par mums jākaunās. Paņatj, i prastjitj, kā saka. Smile Bet, man jau liekas, ka šādas medaļas divas puses tikai parāda to, ka klubs ir progresīvs, ar plašu vērienu un plašu skatījumu uz lietām, cilvēkiem, motocikliem utt. Tas parāda, ka gluži veiksmīgi ģimeniski piezemēti nostaļģiski melanholiski Jawa motociklu mīļotāji var mierīgi līdzpastāvēt vienā klubā ar mazliet nesavāktiem grāvjos čurājošiem jauniešiem, kuru galvas varbūt ir sazombētas (es tā nedomāju, bet pieņemu viedokli un to nenosodu), bet viņus tāpat kā mierīgos apvieno patika pret Jawa motociklu.
Ja būs idejas par to, ko vēl varētu pievienot dāvanai dosim ziņu.
 
edmunds
aivarsz rakstīja:

Un vēl. Īsti nesaprotu komentu, vai pārstāvam Latvijas JAWAKLUBS Nederland pasākumā kā vienota komanda, kas ierodas dažādos ceļos un "brigādēs"ar atšķirīgu ceļojuma formātu un vizuālo simboliku, bet ar kopīgu kluba dāvanu jubilāriem, vai, tomēr, nē? 2 grupējumi- Hektoristi un ģimeņbraucēji ar bik vecāku personas kodu? .


Tieši tā, mēs nebraucam kā vienots motoklubs, bet kā divas vai vairākas brigādes. Sākums šim formātam bija bēdīgi slavenā watsapp slēgtā grupa, kur daži izredzētie izlēma, ka brauksim mazā grupā un faktiski grupas sastāvs ir jau nokomplektēts.

Ja tas ir pieņemami, tad tikpat pieņemami ir tas, ka cilvēki brauc dažādos kreklos vai ne tā ?
Runa jau nav par krekliem....
MC Wild Hogs!
 
Guntis
...bet par sirdsapziņām.
 
AldisK
Ko mēs darām ar ceļojuma apdrošināšanām? Lai arī ir tie Evaki, man šķiet, ka vajadzētu arī to. Ja vēl kāds par to domā, pērkam kopā, vai katrs par sevi?
 
aivarsz
Man ceļojuma apdrošināšana ir. Bet, cik atceros no iepriekšējiem gadiem, Pēterim bija kaut kādi gali pie apdrošinātājiem. Iepriekšējos kopbraucienos viņš uzņēmās to darīt. Vajag uzzvanīt.
 
Peteris
Laika prognoze 1. jūnijam - Leeuwarden (NL)
www.yr.no/...arsel.html
Labojis aivarsz uz 23-05-2017 15:45
 
PinkuJanis
Onkuliņi no 1. tālbraucēju brigādes jau kravā somas!
Rīgas gals plāno izbraukt 12.00 no 1. kafejnīcas aiz apļa pie Piņķiem uz Liepājas ceļa.
Kurzeme pievienojas Bikstos ap 13.00. Tad uz Kretingu, kur satiekam LT Jawas draugus, kas pavada mūs līdz Klaipēdai.
 
AldisK
Izmantojot vecos sakarus, mūs ar savu produkciju, nedaudz apsolīja pabalstīt "Brālis".
 
Peteris
Onkuļu grupai - ceļojuma apdrošināšanu veicu 10 cilv. 102.19 eiro
 
admin
Peteris rakstīja:

Onkuļu grupai - ceļojuma apdrošināšanu veicu 10 cilv. 102.19 eiro


Nākotnei, ja ir interese par apdrošināšanu - varu piedāvāt BALTA produktus ar būtisku atlaidi. Lai sagatavotu precīzu piedāvājumu, nepieciešams zināt: cilvēku skaitu, katra vecumu. Lai noformētu polisi - vārds, uzvārds, personas kods. Lai saņemtu uz SMS, arī telefona numurs. Iespējams riskus apdrošināt arī, ja veicat fizisku darbu, nirstat, nodarbojaties ar amatieru sportu vai piedalāties sacensībās - attiecīgi polises cena sadārdzinās. Tāpat iespējams izvēlēties dažādus apdrošināšanas līmeņus - bronza, sudrabs, zelts, platīns.

Kluba biedriem par īpašu cenu (grupām vai individuāli). Tā kā tā nav mana pamatnodarbošanās, lūdzu rakstiet uz e-pastu armands@eders.lv, tēmā vēlams norādīt "Apdrošināšana", lai operatīvi sagatavotu piedāvājumu.
 
KarlisV
Vai šis gada pasākums ar 14 moto piedalīšanos ir sācies? Vai tikai iegādājušies apdrošināšanas polises?
 
oilmaster
Visiem ziist! Jaunieshu komanda peec stundas startee no Jawa veikala!

Kas nebrauc, tas loxs!

R.
 
gacha2
Pa pirmo, nav pat ko piebilst Cool
 
Dezinfektors
what?
 
UgunsX
Puiši būs kaut ko sajaukuši, vispirms ir jāaizbrauc un pēc tam jāatkorķē atspirdzinošie dzērieni, nevis otrādi Grin Grin Grin
 
Kaarlis
Ap 17.00 biju veikalā. kompānija gana jautra, taču izskatijās vēl puslīdz skaidra.
Lai visiem braucējiem ceļavējš.
 
Iet uz forumu: