Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Motosezonas noslēgums 2016
archa7
Rich rakstīja:

Ir pagājusi kārtēja moto vasara un jagatavojas ziemas miegamGrin. Noslēguma ietvaros kā jau katru sezonas noslēgumu sapulcēsimies uz kopīgām pusdienām. Uz 24.09.2016 ir aizrunāts restorāns "Kaupo''. Pusdienās būs gan aukstais, gan siltais ēdiens par cenu 10 EUR uz cilvēku. Lai būtu mums kārtība lūdzu visus pusdienot gribētājus līdz 21.09.2016 piereģistrēties:

1. Rich 2cilv.
2.Erlands 2cilv.
3. Otomars.
4. Gacans
5. Andris+1
6. Aivarsz+1
7. Pēteris
8. PinkuJanis
9. Kaarlis
10.Oilmaster
11. AldisK
12. Archa
12A. Aldis - Cēsis
14.Uldens +1
Labojis uldens uz 20-09-2016 11:46
 
Kaarlis
bilde
nosl_2016.png
 
Laacis_ar07
Pagaidām slimoju,kakls ciet,,puņķi un asaras!Angry
 
oilmaster
Tekamies kā pagājušo gadu pie Siguldā pie Raibā suņa 10.00? Pēc parādes brauciena pie Siguldas stacijas un tad uz kopīgo ēšanu?
 
Rich
Tā ar daram, es par.
 
gacans
oilmaster rakstīja:

Tekamies kā pagājušo gadu pie Siguldā pie Raibā suņa 10.00? Pēc parādes brauciena pie Siguldas stacijas un tad uz kopīgo ēšanu?
Ok !
 
AigarsZ
Es,uz jautājuma ,gribu braukt,bet pagaidām uz zālēm sēžu.
 
aivarsz
Carnikavas ekipāža Aivarsz un Jana pieņēma lēmumu braukt uz Mālpili vĕlāk, ne caur Siguldu, bet pa taisno uz Mālpili. Tās nevajadzīgās 4 nīkstamstundas sākumpunktā tomēr šķiet par daudz. Ja vĕl kāds vēlas braukt vēlāk, pa taisno, bet bariņā, zvans 29336688.

Kãrlim lūgums paķert uz pasākumu pludmales karogu. Es aizmirsu darbā. Sad
 
modza
Paldies Rich par saorganizētajām pusdienām. Bija labas.....
 
oilmaster
Paldies visiem par pasākumu. Vakariñas kapitālas! Gaidu bildes!
 
otomars
Pasaakums super!!!
 
Kaarlis
Malači kas atbrauca. Vakariņas bija kapitālas! Smile
 
Laacis_ar07
Malachi. Biku skauž,bet vēl īsti neesmu uz kājām. Lai jūs vēl šogad laiks palutina! Atāāā!
 
Rich
Žēl ka vasaras sezona sāk iet uz norietu un tikšanās ar foršajiem JAWA cilvēkiem kļūs retākas, bet ir arī savs skaistums mūsu 4 gadalaikiem - daudziem tā nav, kas zin varbūt ziemā atkal Gaiziņā ! Sezonas nosēguma izskaņā gribu pateit vissirsmīgāo paldies Jums visiem! Īpaši AldimK par tik daudz saorganizētiem psākumiem, Uldim, kas arī velk līdzi un Munameģis kā arī Saaema ir mūsējās!
Sirsnīgs paldies Andim par saorganizēto vīnu meitenēm noslēguma ballītei - viņas visas saks Andi - Tu ne tikai māki taisīt labu alu!
 
Legzda
Paldies visiem, pasākums bija superWink
 
aivarsz
Pēc zināmas pauzes, kad maizes darbs un viens no hobijiem viens otram beidzot netraucēja, bija patiess prieks ņemt dalību šajā brīnišķīgajā kopābūšanas saietā. Pirmkārt, paldies visiem foršajiem, kas mēroja cienījamus gargabalus no savām mītnes vietām, lai mazliet kopā patusētu. Otrkārt, paldies Rich un Siguldas mafijai par kapitālo gastronomisko pasākuma noslēgumu. Treškārt, vēlos uzslavēt Andi. Vīns bija vienkārši lielisks. Meitenes to novērtēja. Iespējams, ka kādam JAWA pilotam varēja pat rasties jocīgas sajūtas mājupceļā, ka mocīša aizmugure nez kāpēc ir kļuvusi tāda mīksti gāztīga. Smile
Par pasākumu ziemā un uz slēpēm- tāds noteikti būs. Divdiennieks. Varbūt, ļoti pēkšņs. Raudzīsim, kāda būs ziema. Ceru, ka laiks mūs lutinās arī ziemas pasākumā, līdzīgi kā šodien dienas otrajā daļā. Bet tas ir šausmīgi grūti prognozējams. Vēlreiz, visiem paldies par šodienu, un tiekamies uz ceļa. Brummmm 2T ar smaciņu. Smile
 
AndisL
Paldies par jauko pasākumu! Man prieks, ka meitenēm vīns garšoja. Mazsalacā apsolīju, ka atvedīšu mājās darītu vīnu uz sezonas noslēgumu. Vēl jau man kāda pudelīte mūsu darītā alus pagrabā noslēpta. Gribēju paņemt līdzi, bet uz moci viņš tā saskalotos, ka atvērt būtu problēmas.
Tiešām daudz jauku emociju. Ļoti pozitīvi cilvēki. Paldies!
 
archa7
Paldies visiem par jauko pasākumu.Paldies organizātoriem.
Piedzīvojumi arī bija abām blaķēnēm..Smile

Nu forši bija..

Bildes no manis.
( Ja neredzat ziņojiet).. Meģināšu vēlreiz.

 
Iet uz forumu: