Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Tehniskā apskate
Dezinfektors
Es vispār nesaprotu par ko ir cepiens. Bremžu uguņiem jādeg un viss. Kur ir problēma sataisīt?
 
Kaarlis
Diemžēl ZXXZ salēja diezgan daudz ūdeni. Lūk ko raksta profesionāļi:www.superbike.lv/...a&y=13 Ceturtajā rindkopā ir šis tas par efektivitāti.Ja vēl nav skaidrības, jāapmeklē drošas braukšanas skola.
 
edmunds
CIk var saprast, tad ZXXZ nekad nav sanācis braukt ar modernu moci.. tas ir tāds padlaiku stiliņš...kad cilvēki nezināja, kam tās priekšējās bremzes un nedo dievs, pāri stūrei aizlidot, ar tām bremzējot...Tagad, kad liek A kategoriju, viens no vingrinājumiem uz laukuma, ir ieskrieties uz 50 kmh un tad dažos metros nobremzēt līdz nullei. No way to izdarīt ar aizmugures bremzēm.
MC Wild Hogs!
 
ZXXZ
ZXXZ motociklu stūrē kopš 1980.gada. Un tolaik ļoti labi zināja, kas ir priekšējās bremzes un kā tās lietot. No šodienas pepsi paaudzes gan nākas daudz brīnumu dzirdēt. Ir pārdzīvoti dažādi laiki, arī tādi, kad uz ceļa VAI-šņiks stopēja nost tikai par to, ka braucamajam uzlikts otrs spogulis (uz vietas noskrūvēja un konfiscēja vai vienkārši nolauza) vai gofrētas gumijas uz priekšas dakšas, tas gan bija atkarīgs no rajona, ne visur tā bija. Bet tomēr šodienas Brīnumzemes marasmi pārspēj visu.
 
modza
Šodien pārbraucu mājās no darba, ieslēdzu kompi, ienācu šajā saitā, japaverās tak kas aktuālākais notiek jawistu saimē, kā...... ...pār mani pēkšņi nāca apgaismība, mocim tak tulīt beidzās TA. Steidzīgi devos uz iestādi kur tiek veikta attiecīgā procedūra. Un atkal jāsaka, ka gluži kā pērn, pilnīgi neinteresanti, samaksāju un saņēmu talonu par izietu TA.Neviena aizrādījuma. Baudīts tika viss kas jābauda un netika prasīts nekas tāds, kā Jawai nav. Varbūt tāpēc, ka attiecīgais CSDD darbinieks, kā noskaidroju vēlākā sarunā, pats patreiz pamazām restaurē *85 gada ČZ.
 
morgans
Šodien ar veicu šo procedūru iekšs CSDD...jāpiekrīt ''Modzam''...garlaicīgi...inspektors paskatījās standarta vietas,izbrauca un viss. Lapā ierakstīts,ka nav konstatēti trūkumi vai bojājumi...divi gadi laimīgu ceļu.Man laikam nevienam auto nav bijis šāds ieraksts! Vienīgi gāja konsultēties par ierakstu pasē ''krāsa sarkana'' vai nevajag arī pelēku.Priekšnieks bija par sarkanuGrin jo tā tak JAWA un cita krāsa nenāk prātā iedomājoties šo motociklu.Smile
 
Guntis
Man 634 rakstīts -sarkana pelēka-.
 
treners
Man šogad arī viss mierīgi. Madonas inspektori atsaucīgi, atcerējās mani, Pav'am pagriezienus un trīstūra atstarotājus neprasīja. Par oranžo blaķenes aizmugurējo gabarītu gan pārjautāja, bet atzina par atbilstošu. Un atgādināja, ka piekabei TA jāiet arī nākamgad. TA varianta labo spoguli gan biju uzmontējis, lai lieki inspektorus nekaitinātu.
 
modza
Pa lielam, it kā jau sīkums, bet mani tomēr sajūsmina ieraksts maksājuma kvīts ailītē, par ko tiek iekasēti 2 Ls.
"Atļaujas piedalīties ceļu stiksmē piešķiršana, veicot tehnisko apskati." Jau attiecībā uz auto tas formulējums ir gana interesants, kāda tur ceļu satiksme, izbraucot cauri TA stacijai? Tad attiecībā uz moci tas skan vispār sviestaini, jo reāli jau vienmēr to izstumju cauri TA stacijai. Un par to prieku jasamaksā 2 Ls....Sad
Vai man tikai tā šķiet, ka Lukstiņa kantoris bezkaunīgi nokāš naudu savām vajadzībām. Interesanti , cik tehnikas vienību, gada laikā, dodas uz TA, dotajā kantorī?
 
zigmars
Cik ir jāmaksā par braukšanu bez TA ar moci?
Nevaru atrast īsti to pantu likumam..
 
uleens
zigmars rakstīja:

Cik ir jāmaksā par braukšanu bez TA ar moci?
Nevaru atrast īsti to pantu likumam..


www.lcp.lv/...-apskates/
-Rolands-
250/559 1966.g
 
http://www.enclatvia.lv
morgans
zigmars rakstīja:

Cik ir jāmaksā par braukšanu bez TA ar moci?
Nevaru atrast īsti to pantu likumam..
Nav nekāda atšķirība...auto vai moto. Ir transportlīdzeklis un starts sodam ir no 55 eirikiem un 2 punkti! APK 149./24.p.
 
zigmars
Jā paldies, es izlasīju to pantu!
Interesanta lasāmviela tas administratīvo pārkāpumu saraksts - par ko tik nevar sodīt!!!!!
 
Martinsm5
Vai var ņemt vienas dienas atļauju, ja Jawa noņemta no uzskaites? (tehniskā pie manis, numuri csdd.)
 
italis
Martinsm5 rakstīja:

Vai var ņemt vienas dienas atļauju, ja Jawa noņemta no uzskaites? (tehniskā pie manis, numuri csdd.)


http://csdd.lv/lat/par_csdd/vienas_dienas_brauksanas_atlauja/

http://csdd.lv/lat/noderiga_informacija/kontakti/

Vai tādas lietas nevar uzzināt vienkāršāk?
 
Peteris
Vakar Ogres CSDD izgāju tehnisko skati savai 5 - tajai un nobraucu pirmos simts kilometrus, viss OK, patīkams iespaids !
Salīdzinot tie kuri brauc ar vecajām javiņām ar pilnu ekipējumu un vēl ar pasažieri - saucami par varoņiem !
 
cyprus1
Vakar izgāju skati.Tagad arī motocikliem bremzes pārbauda uz stenda kā automobiļiem.
 
bargais
Es gāju skati otrdien. Nekāda stenda bremžu pārbaudei Madonā vēl nav. Ceru, ka arī nebūs.
 
Guntis
Šovasar Rīgā stendu netiku manījis.
 
AldisK
Nekāda speciāla stenda jau nav. Vienīgi uzmet papildus ruļļus. Tā jau manai 360 sarkanajai pārbaudīja pavasarī.
 
Iet uz forumu: