Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Pa veco dzelzceļu uz Abreni...
Iesahcehjs
Čaļi! es arī braucu un meitu līdzi ņemšu!
 
Kaarlis
Braucējiem pievienosies Amedus un CO. Tā kā tiks izmantots buss, gan jau varēs sarunāt ielikt kādu neērtāku mantu vai ļaunākajā gadījumā arī moci.
Ļoti žēl ka neredzu sarakstā abus skaļākos diskusijas dalībniekus. Izrējās un pazuda. Grin
 
UgunsX
Pievienošos pa ceļam, man atvaļinājums un dzīvoju pa Vaidavas pusi, mēģināšu jūs saganīt Bērzkrogā. Ja kāds brauc no Valmieras vai Cēsu puses, dod ziņu 26112472
 
Kaarlis
Mazliet vēlākā vakarā būs precizējoša informācija tiem, kas nebrauc no Rīgas. Pulksteņa laiki un tikšanās vieta Gulbenē. Lūdzu sekojiet info.
 
Kaarlis
Tātad, izbraucam 9.00 ! Pīppauzes Siguldā, Bērzkrogā un tankštellē pie Smiltenes apļa. Visiem satikšanās vieta Gulbene, Kalpaka iela 60 jebšu Gulbenes kultūras centrs.Tēmējam uz 13.00. 13.45 var gadīties ka tur neviena vairs nebūs... Grin
Klāt nākuši manis pieņemtie papild noteikumi:
Spēkā no sestdienas 8.00 līdz pirmdienai 8.00.
Aizliegts uzdot man tehniska rakstura jautājumus saistībā ar moto tehniku vai automobīliem.
Aizliegts uzsākt tāda pat rakstura diskusijas ar mani.
Sods par noteikumu neievērosanu 50 eur! Atkārtoti tik pat un izbanošana no nākamā gada pasākuma. AngryGrin
p.s. man nebūs līdzi arī absolūti nekādu instrumentu- man ir brīvdiena!
 
Dezinfektors
Zvaigznes sastājās, ka arī braukšu. Sestdienas vakarā braukšu prom (tikai viena brīva diena). Uz visām bezmaksas štellēm nepretendēju, lai nav tā, ka kādam kaut ko nejauši "noceļu" Grin
 
Guntis
Saulaina,jauka diena,perfekta kompānija. Labi pavadīts laiciņš Smile
 
kaasiits3
Paldies Kārlim! Pasākums izdevies godam! Dzelzceļa posmu gribējās turpināt, bet nācās piekāpties vairākumam! Atgāzu vēdināšana laivās vienkārši superīga! Nobraukti nedaudz virs 400 km!
 
Rich
Pievienojos Kaasiitim - sirsnīgs paldies Kārlim par superigo pasākumu! Paldies foršajai kompānijai it īpaši tiem, kas izbaudīja visas Kārļa piedāvātās ekstras šodienWink. Arī noripināti nedaudz virss 400km.
 
Erlands
Kārlim cepuri nost! Viss bija līmenī eskorts,dzelzceļš un laivas.Paldies arī pārējiem par foršo kompāniju!
 
Retais
mans pirmais kārtīgais motopasākums šosezonSmile °

Kārlim paldies. Pasākums izcils, alus patīkams, viskijs garšīgs, kompānija zelts, ideāli pavadītas brīvdienas Smile

Man gan ir grūti saprotama daudzu cilvēku ts.k. no mana tuvākā draugu loka, steidzīgā skriešana mājās naktsvidū.. (ap 8-9 no rīta) Tak mājas nekur nepazudīs GrinGrinGrin
 
morgans
Pasākums bija labs...laika apstākļi ar bija sarūpēti labi. Nezinu kur tik maz nobraucāt. Man rādās 660 km Smile
 
Retais
Bildes labāk būtu visi sūtījusi
 
AldisK
Paldies Kārlim par organizēto pasākumu. Ja precīzi, tad pēc mana spidometra 696km. Kāda bilde būs vēlāk, jo kaut arī aizbraucu no paša rīta, mājās biju tikai vēlu vakarā. Pie Lielupes tilta stāvēja policijas motocikli. Kā ieraudzīja mūs tūlīt metās mūs apturēt. Es gan centos pateikt ka "u menja dokumenti porjadke" un ātrumu es nekādi nevaru pārsniegt jo vairāk par 100kēmē tas mocis neiet. Bet nācās to pierādīt. Tad aizgāja saruna par Arni un šķīrāmies pavisam draudzīgi.
Pie Līgatnes viena 638 sāka šķaudīt, sveču maiņa nepalīdzēja. Iespējams kaut kas ar aizdedzi. Šajā braucienā jau otra. Varētu šie bēdu brāļi padalīties, kas bija. Varbūt noderētu citiem ar ko jārēķinās, un kas varbūt vajag līdzi rezervē?
 
UgunsX
A es vēl Gulbenē Grin Tikšu kaut kad mājās, ieliksu kādu bildi, man skatītāji ir iesūtījuši skatus no malas. Ja kāds pateiks priekšā kādu pavisam vienkāršu softu ar ko samontet video, tad ielikšu safilmēto arī.

Ar tām aizdedzēm, sekcija esot parādījusi ka pie hola devēja norūcis vads, bet sīkāk lai pats dakteris stāsta.
 
Retais
movie marker
 
dzincha
Man arī bija tas gods satikt Jawistu draudzīgo saimi,lai gan piedalījos citā braucienā Smile Bija patīkami atkal redzēties!!!
 
andrys
AldisK rakstīja:

...Es gan centos pateikt ka "u menja dokumenti porjadke" un ātrumu es nekādi nevaru pārsniegt jo vairāk par 100kēmē tas mocis neiet. Bet nācās to pierādīt. Tad aizgāja saruna par Arni un šķīrāmies pavisam draudzīgi.
...

Interesanti... A kas bija šiem jāpierāda? Apstādināja bez iemesla? Frown
 
Dezinfektors
Paldies Kārlim par lielisko pasākumu! Ļoti patika. Pat ņemot vērā to, ka tieši pirms braukšanas uz dzelzceļu mana Jawa atteicās rūkt. Paldies, tiem, kas apstājās un palīdzēja! Wink Ļoti patīkami atrasties Jawistu saimē, jo kā jau pie salūzušā moča dzirdēju- "Mēs savējos nepametam" Smile Smile Moci aiztransportējām uz vecāku mājām ~60 km attālumā. Miera man nebija un jau ap saulrietu motocikls atkal rūca. Vainīgs izrādījās holla devēja signāla vads- kniedējuma vietā, zem izolācijas iemeties "zaļais" un vads pārkorodējis. Komutators nesaprata, ka motors griežas. Tāpēc arī ieslēdzot/izslēdzot aizdedzi, pa reizei parādījās dzirkstele. Pa 5000 km, nekad nebiju palicis ceļā. Šis gadījums lika pārdomāt par nopietnāku instrumentu sakomplektēšanu līdzņemšanai.
 
otomars
tas vads noluza vapes aizdedzei vai pashbuuvetajaam
 
Iet uz forumu: