Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Noslēdzies Rallijs sezonas garumā 2018.
Gints13
content24-foto.inbox.lv/albums/r/retays/19-04-2018/Rallijs-sezonas-garum-1.sized.jpg

LATVIJAS JAWA KLUBS RĪKOTAIS RALLIJS 2018.GADA MOTO SEZONAS GARUMĀ.

Izveidots ar mērķi iepazīt Latviju, tās ceļus un dabu, ievērojamus apskates objektus, kā arī popularizēt Latvijas Jawa klubu ārpus Latvijas robežām.

Rallija noteikumi.

1. Rallijs sākas 2018.gada 28.aprīlī moto sezonas atklāšanas dienā un noslēdzas moto sezonas noslēgšanas dienā.
2. Rallijā piedalās Jawa un ČZ motocikli.
3. Kontrolpunkts var būt jebkāds objekts Latvijā, kas sabiedrībā atzīts kā tūrisma apskates objekts (muižas, pilis, muzeji, ievērojami dabas objekti u.c.).
4. Vienā apdzīvotā vietā vienā datumā var būt tikai viens kontrolpunkts. Par kontrolpunktu tiek piešķirts 1 punkts. Par katru nākošo kontrolpunktu, kas fiksēts vienā datumā vienā apdzīvotā vietā piešķir 0.5 punktus.
5. Kontrolpunkts var būt arī jebkurš publisks pasākums (pilsētas svētki, Latvijas Jawa klubs, Retromoto u.c. organizētie pasākumi), kas pēc rallija dalībnieka ieskata ir apmeklēšanas vērts. Ja apskates objekti tiek apmeklēti pasākuma ietvaros, tad atsevišķi tie netiek uzskaitīti. Par publiska pasākuma apmeklējumu tiek piešķirti 3 punkti.
6. Par tālbraucienu ārpus Latvijas robežām tiek piešķirti 7 punkti, kontrolpunktus atsevišķi neuzskaitot.
7. Kontrolpunkti tiek fiksēti, veicot Jawas foto pie kontrolpunkta, fiksējot attiecīgo apmeklējuma datumu un norādot kontrolpunkta GPS koordinātes vai korektu adresi.
8. Vienādu kontrolpunktu gadījumā tiks vērtēts katra dalībnieka iesniegto ziņu apjoms, tai skaitā, nakšņošanas vietas, ēstuves un jebkādas citas ziņas, kas ir interesantas un noderīgas citiem dalībniekiem, plānojot braucienu maršrutus.
9. Atskaites par kontrolpunktiem, kuros norāda apmeklējuma datumu, kontrolpunktus ar GPS koordinātēm vai korektu adresi un Jawa foto nosūta uz e-pastu: jawaklubs@gmail.com līdz 2018.gada 1.novembrim.
10. Tiek noteikta žūrijas komisija trīs cilvēku sastāvā. Žūrijas komisijas loceklis vienlaicīgi nevar būt rallija loceklis un nepiedalās kopvērtējumā, bet var iesniegt savus apmeklētos kontrolpunktus. Žūrijas komisija izvērtē katra dalībnieka iesniegto atskaiti un nosaka uzvarētāju pēc lielākā savākto punktu skaita. Žūrijas komisija ir tiesīga izlemt jebkuru jautājumu.
11. Dalība rallijā ir bezmaksas. Balvu fondu nodrošina Latvijas Jawa klubs, www.jawa.lv un Motul.
12. Uzvarētāju pasludināšana, pirmās trīs vietas, notiks pēc 2018.gada 1.novembra iesniegto atskaišu apkopošanas. Iespējamas arī veicināšanas balvas.
13. Par jebkuriem jautājumiem rakstīt uz e -pastu: jawaklubs@gmail.com

Sakarā ar braukšani labvēlīgajiem laikapstākļiem un jawas saimes ieteikumiem, atskaišu iesniegšanas termiņš tiek pagarināts līdz 2018.gada 1.novembrim. Sūtiet atskaites uz e-pastu jawaklubs@gmail.com.
Balvu fonds gaida savus īpašniekus!!!

Labojis Gints13 uz 03-12-2018 09:09
 
Gints13
Cienījamie jawisti!
Šodien ir pēdējā atskaišu iesniegšanas diena, ja kāds vēl nav paspējis iesniegt! Rītdien, 2.11.2018., atskaišu iesniegšana tiks slēgta un notiks rezultātu apkopošana.
Par rezultātu pasludināšanas un uzvarētāju apbalvošanas vietu un laiku tiks paziņots atsevišķi!
 
Gints13
1.12.2018 Jawa Klubs Latvija pasākuma ietvaros tika apbalvoti Rallija sezonas garumā 2018 uzvarētāji.

1. Rich
2. AldisK
3. Bargais
4. Retais
5. Magaivers


Sveicam uzvarētājus!
 
morgans
Uzvarētāji!
img-20181203-wa0002.jpg
 
Iet uz forumu: