Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 1
Rolands

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawisti slēpo 2018
aivarsz
Optimisms mani nepamet. Liekam ķeksi kaledārā. Šonakt Gaiziņā- Golgātā sāk strādāt retraks un sniega pūtēji.

Dabīgā sniega sega ir jau pietiekama, lai rīt atvērtu kalnu, īpaši par to nesludinot, bet fakts.

Tas brīdis ir klāt. Sazvanīju mūsu ilggadējos atbalstītājus un draugus Juri un Natu Gaiziņā - Golgātā. Ek, vajadzētu tam Jurim uzdāvināt Jawu, citādi šamējam vienīgais motocikla izstrādājums ir sniegamocīts.

Ir rezervēta mājina uz 27. un 28. janvāri. Lai suminātu visus kluba Kārļus un, iespējams, Ilzes. Aivari pēc tam. Ar nosacījumu, ka arā ir plusi vai mīnusi, bet uz kalna ir slēpojams sniegs. Ja tā nav, pasākums kancelējas uz nezināmu laiku.

Lielā māja, kā ierasts, ir mūsējā. Naktsmāju kapacitāte ir zem 20 cilvēkiem, vienkāršā tūrisma formātā. Pirtsmāja, diemžēl, jau aizsista. Toties līdz bāriņam pēc ēdieniem un dzērieniem jāiet tuvāk.

Asinām slēpju kantes. Lūdzu, iespējamos pasākuma interesentus, kam domājamie datumi ir brīvi, dot savlaicīgu info šeit, vai PM. Arī tie, kas plāno atbraukt uz kādu no pasākuma dienām, bez nakšņošanas, līdzīgi. Precizēšu vēlāk.
 
morgans
Kā nu būssss? Veroties tās puses ''webkamerās'' redzās ka pagaidām sniegs ir. Wink
Labojis morgans uz 08-01-2018 13:00
 
Guntis
Laika prognoze norāda,ka viss notiks Smile
 
aivarsz
Par 95% varu būt drošs, ka visam jābūt OK. Šobrīd citus variantus neieplānojam. Info par teorētiskajām izmaksām un namiņa kapacitāti varat palūrēt foruma sadaļā no pagājušā gada. Ja kas mainīsies, ziņošu. Vēlamais stāsts- būtu forši, ja nākamnedēļ iespējamie kandidāti sāktu pieteikties. Sniegotas nedēļas nogales gadījumā, neatkarīgi no dalībnieku skaita, man tas namiņš godprātīgi jāabonē.
 
Guntis
1.Guntis ar naktsmājām
2. Aivars un Jana ar naktsmājām, varbūt +1
3. Gaigars- 3 lieli, viens bērns, naktsmājas nevajag.
4.Uleens uz vakara baļļuku. (kā vienmēr)
5. Kārlis 2+ sīcis
6.Laacis_ar sievu(naktsmājas nevajag.)


Lūdzu aktivizējieties ar pieteikšanos, man tomēr jāsaprot aptuvenais cipars ar nakšņotājiem, jo mājiņa ir aizsista un būs jānomaksā. Pats nākamnedēļ nebūšu Latvijā, atgriezīšos tikai piektdien vakarā, lai sapucētos un brauktu uz kalnu. Aivars.
Labojis Guntis uz 25-01-2018 21:41
 
oilmaster
Došu ziņu par sevi un Armandu
 
aivarsz
Armands ar ģimenīti nobuksēja, jo sabijās no iespējamā lietus Ķekavā. Smile
Oilmaster nebūs, jo beidzot nāk granulu katla uzstādītājs, ko vienu jaunbūvē atstāt nevar.
Tūrists vēl nav devis gala atbildi par klātbūtni. Pirms 3 dienām bija jā, šovakar man jāinformē kalna saimnieki par nepieciešamo istabu skaitu.

Vēl daži ļaudis nāks klāt, bet, visdrīzāk, mēģināšu rīt sarakstu papildināt.

Tiem, kas uz Gaiziņu brauc pirmoreiz, atcerieties, ka ir 2 Gaiziņkalna apsaimniekotāji, katrs savā kalna galā. Mēs būsim tajā, kas saucas Golgāts. Waze un google maps atpazīst nosaukumus, bet koordinātes ir 56°52'33.3"N 25°57'47.8"E vai decimāli 56.875904, 25.963289

Izmaksas 15 Eur par gultasvietu ar gultas drēbēm pieaugušam. Ja līdzi kāds sīcis, katrā istabiņā vēl ir papildus gultiņa. Pacēlāja noma vai inventāra noma, ja kādam vajag, skatiet gaizins.lv, Baro diezgan forši un samērīgos ciparos. Bāriņš darbojas. Bet zacīti vakara pasēdēšanai, var paķert līdz, tāpat, kā kādu mīļoto dzērienu. Ir arī āra grili, ko varam izmantot, ja paķerās līdzi kāda gaļiņa vai desiņa.

Galvenais, labu omu neaizmirst mājās. Un, ja Kurzemē toč līs, tad izskatās, ka Vidzemes augstienē mums ir pamatotas cerības redzēt zināmu ziemīgumu. Šobrīd prognozes -3 līdz +1.

Papildinfo sekos vēlāk, vai rīt.
 
Laacis_ar07
Gaiziņkalns, Golgāts – 1 web kamera.snieg!!!Shock
 
Laacis_ar07
Laacis_ar07 rakstīja:

Gaiziņkalns, Golgāts – 1 web kamera.snieg!!!Shock

es 14-tos startēju,4cilvēki+bērns! Wink kur pārējie?guļ?
 
Laacis_ar07
Paldies par kompāniju,,Guntis uzjautrināja(nezinu ko viņš bij dzēris),galdi kopā bij sastumti,,un sniegs,laiks arī bij labvēlīgs!Aivaram paldies!!un alus sez.atklāšanas dienā no manīm!
 
Guntis
Super pasākums(kā ierasts),paldies Aivaram un foršajai kompānijai Smile
 
aivarsz
Paldies visiem, kas nenobuksēja un atbrauca. Ziema vienkārši kā pasakā. Un atbraukušais kolektīvs super.
img-20180128-wa0001.jpg
 
Iet uz forumu: