Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 4

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Pasākumi. jawaczklub.pl
aivarsz
Šodien FB poļu jawa klubs ievietoja pirmatnēju un nepilnīgu info par JAWA pasākumu, kas notiks 29.06 līdz 1.07.2018 Čehijā, Bystřička at Vsetin, kas ir diezgan tuvu gan Polijas, gan arī Slovākijas robežām. Zinu, ka ir grupējums, kas taisās doties paceļot tajā virzienā šovasar, ar Aušvicas apmeklējumu, tajā skaitā. Varbūt, salāgojot datumus var uztaisīt 2- vienā? No Rīgas līdz pasākuma norises vietai ir ~1150 km.

Varbūt rodas vēl kādi interesenti un varam uzveidot tematisko ekspedīciju?

Punkts 2. Pastudējot jawaczklub.pl mājas lapu, atradu pasākumu, kas mums nosacīti ir pavisam tuvu- pie Belostokas, kas ir ap 500 km no Rīgas. Datumi- 6.- 8. jūlijs. Pilnīgāku infu var iegūt šeit: www.jawacz.pl/...ic=34993.0

Varam uzorganizēties elementāri. Ja ir idejas- studijā, braucam izvēdināt galvu.

Plāns Nr.3. Tiem. kas baigi nocietušies. Poļiem jau forši, šie vairāk uz dienvidiem un moto sezona stipri garāka, kā mums. Citēju saraksti.

Good evening Aivars! Our rally takes place from April 20th until 22th, in exactly 3 weeks. The name of the village is Gajewniki near Zduńska Wola.
It could be a problem with getting free rooms, your request is quite late. It depends on the number of participants. Sleeping in tents or in the big meeting room is not a problem of course. Please let me know what are your expectations, I will contact the organizer in order to clarify the possibilities. Very important information is also the number of participants, who will join our rally. I'm looking forward to hearing from you! Best regards from Poland and happy Easter fot the entire Latvian Jawa community!
jawa-cz.png gajewniki.png

Labojis aivarsz uz 31-03-2018 22:12
 
AldisK
Es arī redzēju par to Bistricas pasākumu ģīmju lapā. Bet tur ir viena nianse. Pamatā tas ir Peraku salidojums. Iespējams jau, ka neviens cits arī netiks aizraidīts, it sevišķi, ja uz jawas.
2. Par Belostoku. Uz cik dienu braucienu atvēzējamies. Var braukt caur Kuršu kāpu un Krieviju. Paķert bijušo Autrumprūsiju. Tur ir ko redzēt. Var arī Lietuvā gar Krievijas robežu un tad Austrumprūsiju. Esmu tur daļā interesantos objektos bijis. Varu kaut kādus pieturas punktus uzmest. Tikai aizskriet uz Belostoku uz pasākumu, man liekas nebūtu interesanti.
Labojis AldisK uz 01-04-2018 10:09
 
Retais
Labrīt biedri. Diezgan interesants priekšlikums un dikti patika ideja par 2 vienā. Es tikai par. Par Poliju un Aušvici joprojām viss ir tikai idejas līmenī. Skatos, ka viss tur baigi tuvu sanāk tam galvenajam apskates objektam.Smile Sākotnējā ideja man arī bija caur Kaļiņingradu, bet to es atmetu. (Kaļiņingradu varētu atstāt atsevišķam braucienam. )
Tālākā mana ideja maršruta dažādībai bija atpakaļ ceļā caur Berlīni, pēc tam uz Trāvemundi, no kurienes kuģis mūs atvestu uz Latviju. Varētu forši kopā atpūsties pēdējo vakaru Smile
 
Iet uz forumu: