Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
AAK Youngtimer rally pasākumi
aivarsz
Jau ilgāku laiku komunicējam un fantazējam par kopīgu interešu kultivēšanu, atbalstīšanu un veidošanu, kopā ar Antīko Automobīļu Kluba Youngtimer cilvēkiem. Kopā ir spēks. Autiņi + motocikli. Manuprāt, tas baigi fitē. Šodien izskanēja foršs ielūguma modelis uz nākamās sezonas 4 Youngtimer pasākumiem.
2018. gada sezonā visi youngtimer sadaļas moto īpašnieki ir laipni lūgti, ja ir luste, ņemt dalību youngtimerrally.lv atsevišķos un teorētiski saderīgos pasākumos, ja tie šķiet tīkami un aizrauj:
Nianses. Pasākumi tiek rīkoti sadarbībā ar CSDD, Motormuzeju un Biķernieku trasi.
Ja rodas interese, savlaicīgi ir jāreģistrējas www.youngtimerrally.lv
Ja ir papildus jautājumi, komunikācija PM vai jawaklubs@gmail.com

Par pasākumiem:

1.
06.05. Yuongtimers Cars & Coffee 2018-1 Norises vieta- Arēna Rīga, formāts- vienkārši savstarpējs burziņš. Būs īpašie viesi- Taškenta- Rīga ekspedīcijas veči. Dalības maksa 5 Eur no tehnikas vienības ar iepriekšēju reģistrāciju.
2.
25.08 Youngtimer MŪSA Raceland. Atkal, savlaicīgi reģistrējoties. Dalības ziedojums 5 Eur. Tusiņš Mūsas trasē, iespēja izgāzt pa to. Ir īpašie izgāžamie Volvo auto par atsevišķu ssmaksu.
3.
09.09. Yuongtimers Cars & Coffee 2018-2. Atkal kopīgs auto & moto burziņš Biķerniekos un Rīgas Motormuzejā.
4.
Iespējams, kā parasti, visinteresantākais. Daži Jawisti iepriekšējos gados jau ir piedalījušies.
22.09. Nosaukums- Youngtimer rally Mežezers 2018. Tā ir kalnā braukšanas sacīkste. Līdz šim, tika organizēta Siguldā. Tagad- dislokācijas maiņa. Šī pasākuma maksa paliela 50 Eur. Nianses vēl nezinu, bet tā ir pilna atraktīvi aizpildīta diena ar iekļautām ēdināšanām.

Finālam. Jebkurš kopīgs saiets ar līdzīgi domājošajiem restaurācijas profiem jeb naudas makiem, kuriem tēma ir svarīga, vienmēr ir bijusi rezultatīva. Izmantojam.
Labojis aivarsz uz 07-04-2018 00:10
 
Iet uz forumu: