Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Droša motobraukšana BKSB
aivarsz
Ja kādam ir interese, nevilcinieties izmantot!

Šī gada 20.,21. un 22. aprīlī – 3 dienas no vietas – norisināsies, jau par tradīciju kļuvušais pasākums “Drošas braukšanas dienas”. Tradicionāli “Latvijas Motoklubu Asociācija” sadarbībā ar SFRT Motosports, “1. Moto skolu”, CSDD un “Streetfighters Latvija” aicina IKVIENU motobraucēju, šī gada 20., 21. un 22. aprīlī, jeb tieši nedēļu pirms jaunās, 2018. gada, moto sezonas atklāšanas, atsvaidzināt pa ziemu iesīkstējušās moto vadīšanas prasmes Biķernieku Kompleksajā Sporta Bāzē, lai sēstos uz motocikliem un atklātu sezonu, jūtoties pavisam droši.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu atsaucību, šogad pasākums norisināsies veselas 3 dienas. Tas ļaus dalībniekiem izvelēties sev atbilstošāku dienu un laiku, kā arī dos iespēju plašākam interesentu lokam apmeklēt šo pasākumu.

Tradicionāli, visu treniņa laiku trasē atradīsies vairāki drošas braukšanas instruktori, kuri pavadīs braucējus trasē un labprāt atbildēs uz dalībniekus interesējošiem jautājumiem. Lekcijas veidā tiks sniegtas konsultācijas par motobraukšanas pamatprincipiem un notiks praktiskās braukšanas nodarbības, braukšanas instruktoru pavadībā. Trasēs tiks izvietoti atskaites punkti, lai braucēji varētu izvēlēties optimālu trajektoriju dažādu konfigurāciju līkumiem. Sakarā ar to, ka pasākuma galvenais mērķis ir labāk izprast tieši Tava motocikla uzvedību – drīkst un vajag piedalīties ar savu motociklu, neatkarīgi no tā tipa vai jaudas. Atgādinot par to ka sezona jāuzsāk ne tikai ar labām braukšanas prasmēm, bet arī ar atbilstošā tehniskā stāvoklī esošu tehniku, pirms došanās trasē visiem motocikliem tiks veikta tehniskā kontrole. Tās laikā dalībnieki tiks informēti par motocikla tehnisko stāvokli, un lietām, kurām, iespējams, būtu jāpievērš uzmanība. Organizators patur tiesības apmācībās neļaut piedalīties ar motocikliem, kuru tehniskais stāvoklis var apdraudēt paša braucēja, vai citu dalībnieku drošību.
Laiks: Šī gada 20., 21. un 22. aprīlis. No plkst. 10:00 – 16:00

Dalība bezmaksas iepriekš reģistrējoties www.sfrt.lv!!!!
fb_img_1523087722238.jpg
 
Iet uz forumu: