Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawa Vidzemē 2018
aivarsz
Pamatinformācija par pasākumu ir redzama un tiks papildināta www.jawaklubs.lv/...ad_id=1599

Šeit vieta diskusijām, priekšlikumiem, brainstormam, u.t.t..

Svarīgais pasākums #1 šajā gadā- īpašā Jawa Vidzemē alus brūvēšana pie mūsu foršajiem- Anda un Sandras Lienāniem.

Kad? 12. maijs, Starts 10.00.
Kur? Bērzes pagasts, "Vēveļi".

Un, nevis muļķi laist, bet pastrādāt braucam, ar nelieliem izklaides elementiem. Lai augustā kāds foršs un jau tradicionāls, bez tam, garšīgs suvenīrs tiek visiem pasākuma dalīniekiem.

Brūvējam alu Jawa Vidzemē 2018 un padziedam, bez tam! Apmēram 10 stundu gara darba diena. Nāc un piedalies, kā arī piesakies šeit.

Kā mums ir gājis iepriekšējos gados, nedaudz forumā var redzēt šeit: www.jawaklubs.lv/...post_19725
alus.jpg
 
AndisL
Paldies Aivar!
Alus ir vienkāršs dzēriens, bet samērā grūti pagatavojams. Ja kādam iepriekšējos gados trāpījies kāds defektiņš, tas tā notiek. Nav iespējams pārbaudīt aizkorķētu pudeli. Nekādas papildus apstrādes alum netiek veiktas. Viss ir dabīgs.
Alu daram ļoti primitīvā veidā. Kā to darīja mūsu senči. Nu labi, koka kubulus nomainījis nerūsējošais tērauds, un temperatūras nenosaka ar elkonīti kā mūsu senči, bet ar termometru. Viss cits kā agrāk.
Šādā veidā katram iespējams mājās pagatavot alu visparastākajā virtuvē kādiem godiem.
Līdzi jāņem vēlme padarboties un pamācīties ko jaunu, kā arī kāda uzkodiņa. Meitenēm palūgsim uzvārīt skābeņu zupu.
Laipni lūgti.
Labojis aivarsz uz 03-05-2018 23:06
 
Rich
Gribu pateikt sirsnīgu paldies Andim un Sandrai par kārtējo sirsnīgo uzņemšanu, kā arī visiem pārējiem, kas bija atbraukuši, kā es domāju, uz šo svarīgo Jawas klubiņa pasākumu. Laikam jau Aivars sabiedēja, kad būs jāraujās ar melnu mutiGrin. Paldies arī Gerhardam & Mārītei par superīgo zemeņu kūku, super!!!
 
Laacis_ar07
Bija pa smuko, zaļaa noripoja pus tūkstoti un pārveda mani mājās. Tur ir laba aura, vajag alu lietot vairāk un bruvet biežāk! Saimnieka zaudējumi galu galā mūs neinteresē! Tik daudz vēl biju uzrakstījis,kur pazuda?pallllldies!!!!!
 
aivarsz
Es arī vēlētos pateikt mīļo paldies pasākuma saimniekiem, Andim un Sandrai, Pasākums lielisks, darbs veikts, cerams, godam. Augustā smeķēsim un vērtēsim. Jāatzīmē, ka karaoke dziedāšana bija zemākā līmenī, kā pērn, jo īstie vokāli nebija ieradušies. Un tie, kuriem dziesmusvētkiem nepieciešams bik kaķuzāle, visi,kā viens ieradās uz mocīšiem, Tādēļ, dziesmusvētki tādi mazāki,,, Paldies Gerhardam par tortēm. Super, Mēģinās pielikt kādu aldaru bilžuku, Bez Dalgo, kurš jau ir prom un aivarsz, kurš fočē. Vēl pielieku dažus foto,
alus1.jpg alus2.jpg alus3.jpg

Labojis aivarsz uz 13-05-2018 23:47
 
AndisL
Paldies viesiem kuri ieradās un palīdzēja! Ivaram lielais paldies par galvenā aldara funkciju veikšanu! Dženiferai, Mārītei un Gerhardam par divām zemeņu kūkām! Video atskaiti par kūku cepšanu jau saņēmām jau iepriekšējā vakarā. Eduardam par hokeja komentēšanu un smukajām glāzēm! Kaimiņi teica paldies, varējuši dārzā strādāt un visu saprast kas notiek uz hokeja laukuma, nav bijis jāsēž pie televizora!
Šis ir unikāls projekts, kādu nav daudz, ja vispār ir!? Pareizi Ričs komentē. Latviešu tradīcijas iekļautas mūsdienu pasākumā. Alus tiek darīts konkrētam pasākumam, konkrētā laikā un vietā. Vēl jau doma par alus glāzēm ar ko baudīt šo lielisko alu, bet tur nepieciešama vairāku dalībnieku līdzdalība, lai cena būtu 5 eiro par glāzi ar smuku apdruku JAWA VIDZEMĒ. Ja vēlme iegūt šādu glāzi ko lietot turpmākos gadus, variet droši pakomentēt.
 
Gerhard
Sveiki visiem Jawas biedriem. Mīļš paldies par jauko ģimenisko sajūtu pie Jums. Andim un Sandriņai un viņu bērniem.Milzīgs paldies par forši pavadīto laiku pie Jums. Rihtīgs relax.Sapratuši esam vienu, kad šāda veida tikšanās tiešām vieno cilvēkus.Cilvēkus ar līdzīgām interesēm.Vienkārši SUPER! Esam pateicīgi par ikviena cilveka ieguldīto darbiņu,jo zinām,ka tas nav viss tik vienkārši kā izskatās no malas.Malači.Ta turpināsim! Smile
 
aivarsz
Tapšanas procedūras iemūžinājums un skats uz aliņu pēc 1 dienas. Rūgst!
tfele.jpg pc_1_dienas.jpg

Labojis aivarsz uz 11-07-2018 11:51
 
Rich
Varbūt sākam reģistrēties labākajam pasācienam Pasaulē?
 
aivarsz
REĢISTRĀCIJA PASĀKUMAM IR ATVĒRTA. Sekojiet linkam!
REGISTRATION FOR THE EVENT OPENED.
РЕГИСТРАЦИЯ ОТКРЫТА.

http://jawa-2018.oris.lv/
Labojis aivarsz uz 11-07-2018 17:22
 
gacans
Labvakar !! Par T krekliem ,kā jūs domājat ,ja cilvēks piesakās un samaksā par T krekla konkrēto izmēru ,tad pie reģistrācijas viņam vajadzētu saņemt izvēlēto izmēru ,nevis atrunas ņem kas palicis ,pats vainīgs ,ka tik vēlu atbrauci ,pareizi būtu tam kreklam tur jāmētājas visas trīs dienas ,un citam uz viņu tiesības nava !!! Cerams ,ka šogad varēs tikt pie izvēlētā izmēra ,ja ne ,tad nemaz nesūtu !!
 
aivarsz
gacans rakstīja:

Labvakar !! Par T krekliem ,kā jūs domājat ,ja cilvēks piesakās un samaksā par T krekla konkrēto izmēru ,tad pie reģistrācijas viņam vajadzētu saņemt izvēlēto izmēru ,nevis atrunas ņem kas palicis ,pats vainīgs ,ka tik vēlu atbrauci ,pareizi būtu tam kreklam tur jāmētājas visas trīs dienas ,un citam uz viņu tiesības nava !!! Cerams ,ka šogad varēs tikt pie izvēlētā izmēra ,ja ne ,tad nemaz nesūtu !!

Gati, tas ir tikai normāli, ka iepriekš rezervējot, katrs saņem to, kas pasūtīts. Kļūdas, protams, var gadīties. Sāksim ar to, ka kāds investē privātus līdzekļus, lai t- krekliņi taptu. Ap 200 vienībām, dažādos izmēros. Un dod uz apdruku. Nedēļu pirms beidzamie ir reģistrējušies, jo citādi nav iespējams. Un tad uz ņuhu piesūta + dažādus pieejamos izmērus. Jo no ražotāja līdz Rīgai krekliņiem jābrauc nedēļu, + druka dažas dienas. Tāds ir stāsts vienkāršais.
 
aivarsz
Lūdzu visiem, kas ieradīsies sestdien, vēlākais 9.00 piereģistrēties nometnē.

LV
• Piektdiena, 10. augusts
14:00 - Pirmo viesu ierašanās un iekārtošanās.
19:00 - Vakara izklaides, karaoke, alus, darbosies bufete.
• Sestdiena, 11. augusts
08- 09:00 – Brokastis, dalībnieku reģistrācijas noslēgums .
10:00 – Pasākuma atklāšana, īsa instrukcija.
10:50 – Parādes brauciens uz Ainažiem
11:10 – Motociklu Izstāde, balsojuma “skatītāju simpātija” norise.
Iespēja apmeklēt Ainažu Jūrskolas vai Ugunsdzēsības muzejus vai apskatīt ziemeļu molu.
12:10 – Brauciens uz Salacgrīvu, Bocmaņa laukumu.
12:30 – Motociklu Izstāde, balsojuma “skatītāju simpātija” norise. Iespēja gidu pavadībā doties nelielā ekskursijā pa Salacgrīvas centru.
13:30 – Kopīgs brauciens uz Salacas Sarkanajām klintīm.
14:00- 15:00 – Pusdienu zupa Salacas krastā.
15:00 – Apkārtnes izpētes brauciena sākums. Braucam nelielās grupiņās vai individuāli.
18:30 – Vakariņas, noslēguma runas, loterija un pasākuma neoficiālās daļas sākums – BALLE- grupa “BASTARDS”.
• Svētdiena, 12. augusts
08 – 10:00 – Brokastis. Nesteidzīga motociklu kravāšana un individuāla došanās mājup.
EN
• August 10 - Friday
14:00 – Arrival and settling in of the first guests.
19:00 – Evening activities: Karaoke & beer. The buffet will be open.
• August 11 - Saturday
8:00- 09:00 – Breakfast, final registration of participants.
10:00 – Event opening ceremony and brief instructions.
10:50 – Motorcycle parade trip to Ainaži City.
11:10 – Motorbike Exhibition and a vote to discover “the viewers’ favourite participant”. An opportunity to visit the Ainaži Maritime School Museum or Firefighting Museum or to view the Northern Pier.
12:10 – A ride to Bocmaņa Square in Salacgrīva.
12:30 – Motorbike Exhibition and a vote to discover “the viewers’ favourite participant”. An opportunity to take a small guided excursion around the centre of Salacgrīva.
13:30 – Joint ride to the Salaca’s Red Cliffs.
14:00- 15:00 – Lunchtime soup along the banks of the Salaca.
15:00 – Start of a ride to explore the surrounding area. We’ll ride in small groups or individually.
18:30 – Dinner, closing speeches, lottery and start of the unofficial part of the event – THE BALL - band “BASTARDS”.
• August 12 - Sunday
10:00 – Breakfast. Relaxed loading of motorbikes and individual departure home.
 
Retais
Paldies Aivaram ar ģimeni par šī vasaras gaidītākā notikuma organizēšanu un pārējiem kas palīdzēja sarīkot.

Paldies Ričam par krāšņo un eleganto salūtu jūras krastāSmile
Nezinu gan kāpēc nepateicīgais liktenis tādu nelielu riebeklību izdomāja izspēlēt, bet mēs sakām sirsnīgu paldies un vēlam lai tas atmaksājas ar 100kāršu uzviju.
 
Rich
Pievienojos Retajam, milzīgs paldies Aivaram, Janai un meitiņai peciņai par foršā, ilgi gaidītā pasākuma saorganizēšanu! Paldies Andim par kārtējo smeķīgo Jawa miestiņu! Paldies visiem kluba biedriem, kā arī visiem pārējiem Jawa draugiem par atbalstu - jutos lutinātsWink. Vēlu Jums visiem visu to labāko!
 
opozits
Paldies Aivaram un parejiem ... Jawa hektor sport ir majas...
 
gacans
Paldies visiem ,gan pasākuma organizatoriem ,gan sponsoriem ,gan Jawu dīdītājiem un visiem pārējiem pasākuma viesiem ,kas uzturēja jauko atmosfēru !!! Cieņā ,Gatis
 
AndisL
Paldies par jaukajiem svētkiem!
Aivara ģimenei, Eduardam arī personīgi, Ričum par krāšņo uguņošaņu jūras krastā, bija ļoti, ļoti skaisti, visiem dalībniekiem un arī protams man nezināmajiem palīgiem! Muzikantiem par superīgo koncertu!
Jāatvainojās visiem piektdienas ballītes dalībniekiem par elektrības pārtraukumiem. Bet tas piederās pie jaunības dienu sajūtām, kad kolhozā ballītes laikā beidzās elektrība. Gan ne tik bieži, ar vienas minūtes intervālu. Mans projektors to nesaprata!
Pasākumi aug skaitliski, bet uzņēmumi kas mūs apkalpo netiek līdzi savā varēšanā. Gribēšana nopelnīt ir milzīga, bet varēšana un sapratne nav. Tas protams nespēja sabojāt jaukos svētkus. Pat krusa atceļā ne.
Paldies! Tiekamies Zemgalē 2019!
P.s. Gaidam bildes kamēr vēl siltas!!!
 
Eduards
Labdien pirmajā pēcsvētku dienā, paldies organizatoru vadītājam Aivaram un viņa komandai, ka arī visiem kluba biedriem un kluba draugiem, kas ar savu vēlēšanos, prasmi un varēšanu spēja veidot kopīgo pozitīvo rezultātu pasākuma organizēšanā.
Tiekamies JAWA Zemgalē 2019.Smile
 
Laacis_ar07
Ūja Ūja!!! Ilgi gan Tu mūs negribi vairs redzēt!Grin
Pasākums bez Eduarda runasspējām arī nebūtu pasākums,,paldies Tev!!!
Aivars,,Jana,,sekretāres,,tas ir spēks!!! Morgana tēta nedienas arī nebij vieglas,,paldies Tev par jauno talantu piesaisti!
Ričs! Nu malacis! Paldies! Kādam asumiņam jau katru gad ir vieta atvēlēta!
Mana prognoze nepiepildijās,,ar visiem iztrūkstošajiem jawa braucējiem mūs bij atkal vairāk! Kautgan es biju domājis ka vairāk par pagājušo gadu nav iespējams savākties!Grin Jautrības bij gana,Malači,,prieks atskatīties atpakaļskata spogulī! Lai visiem veselība un entuāzisms!!!!Paldies Andim!!! Alu pats nevarēju dzert,,tādēļ lai visu nepadarītu vēl Ļaunāku,,nemaz to neaiztiku!Pfft Jūs joprojām-labākie!
 
Iet uz forumu: