Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 689
Jaunākais lietotājs: Dzintars112
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Polija 2018
AldisK
Šodien ģimju lapā saņēmu šādu ielūgumu no poļu kluba viceprezidenta Mihala. Varbūt var aizlaizt.Tas ir netālu no Belostokas apm 500kēmē.
Hi Aldis!

Hi Aldis!

Here is Michael from Poland! We would like to invite you and your friends to our summer rally in the eastern Poland. The rally will take place on 6. - 8.07.2018 in the village Borowskie Wypychy, not far away from you
In the case you want participate we must know the number of participants from Latvia. We can book a whole room for you, the price per person is 110 Zloty per night (about 25 euro) or 70 Zloty per person per night (15 euro) for a tent.

The price includes a rally badge, dinner on Friday and Saturday, lunch on Saturday and sausages for a campfire. Beer you can buy on location
Here a link to a short video showing the facility where the meeting will take place: https://www.youtube.com/watch?v=mBDCS7fJG_U

Please keep me informed, if you can come and when yes, how many of you!

Best regards from Poland to Latvia!

Michael
Labojis AldisK uz 18-05-2018 23:40
 
aivarsz
Nu, ko daram? Mēģinam aizlaist? Ir interesenti uz nelielu ekskursiju pa Poļu zemi + pasākuma apmeklējums?
 
Rich
Es ir gatavs apmeklēt seņčuseņču dzimteni
 
Kaarlis
Es par šo nedaudz aizdomājos ka varētu to izmantot kā pieturas punktu no/uz kādu nopietnāku braucienu.
 
AldisK
Diez vai pašam sanāks, bet te varu piedāvāt dažas idejas ceļam. Šī informācija bija paredzēta cittautietim, tāpēc krievu valodā ar latīņu burtiem.
Jurbarkas, Lithuania-Kybartai, Lithuania----Varteliai, 70345, Lithuania( doroga mimo granici)----Wiżajny, 16-407, Poland--------------Stańczyki, 19-504, Poland(starije visokije zeleznodorosnije mosti)-----, Gierłoż, 11-400, Poland (bunkeri Hitlera, Vilka lair – Wolfsschanze )-------Święta Lipka, 11-440, Poland( Krasivaja cerkov monastir) –----Olsztyn, 11-041, Poland (krasivij starij gorod)-Gdańsk, Poland(krasivij gorod, nedaleko Sopot i plazj)-Malbork, 82-200, Poland( samij bolsoi krepost v Eirope)--- Torun, Poland(krasivij starij gorod) ----Warsava( zamok karalja).
 
aivarsz
Paldies, Aldi par rūpēm. Šobrīd, šķiet, ka Latvijas ekipāžas lasās. Arī Paņevežus kaimiņi grib un plāno pieslēgties Polijas vizītei. Jāsariktējas un jālaiž. Laika maz. Optimālais redzējiens- 4 dienas. Izbraucam piektdienā no rīta. (Moš ceturtdien, ja tas ir iespējams, ar garāku ekskursiju?
Pirmdiena LV- oficiāla brīvdiena.
 
siguldietis
Četrdienniekam uz Poliju labprāt pievienotos!
 
koknesis
Es arī labprāt izbrauktu četrdiennieku !
 
http://atlasmotors.lv
Kaarlis
Vai ir kāds, kas vēlētos šo pasākumu izmantot kā pieturas punktu vismaz 20mit dienīgam nopietnākam pasākumam?
 
uldens
Ar laprāt pievienotos braucienam uz Poliju,,,,,,visi kaut kam pievienojas,bet kas uztaisīs maršrutu tam četrdienniekam ???
 
Retais
No kura līdz kuram datumam tas tad kopā sanāktu? Ceturtdiena līdz kura diena? Es esmu pēc nakts un man visu jāskaidro kā 5gadīgam bērnam. Tad centīšos iztaisīt brīvu no darba
 
aivarsz
Protams, ir varianti.

Ja varam sakārtoties tā, ka izbraucam ceturtdien, 5. jūlijā pēcpusdienā, būtu forši. Ceturtdien aizrullētu līdz Paņevežai. Atkarībā no izvēlētā un savstarpēji izdevīgākā maršruta, Rīga- Paņeveža ir 150-190 km.

Paņevežā pārnakšņotu, saslēgtos ar Lietuvas Jawistiem, un tad uz galapunktu varētu doties kopā ar šiem vai atsevišķi, kā nu izlemsim.

Piektdien, 6. jūlijā, būtu jānobrauc 368 km līdz pasākuma norises vietai Polijā- Borowskie Wypychy, kas atrodas nedaudz aiz Belostokas.

Sestdien, 7. jūlijā - dalība pasākumā.

Svētdien dodamies māju virzienā, paķerot kādus apskates objektus.

Kaut kur LT pārnakšņojam, pirmdiena, 9. jūlijs, LV ir brīvdiena, ar kādu ekskursijas elementu, ja vēl ir spēks, dodamies mājup.

Protams, var pasākumu saspiest un izbraukt piektdien agrā rītā, bet tad ir visai konkrēti kilometri, kas jānomin. Pasmaga darba diena uz riteņiem.

Info poļu forumā par pasākumu: www.jawacz.pl/...ic=34993.0
Labojis aivarsz uz 12-06-2018 11:47
 
Rich
Ceturtdien būtu super izbraukt, nedaudz pakaļa un spranda būtu pasargātasGrin. Kāda Kārlim ideja - 20d???Cool
 
bargais
Mēs ar Voldi domājam paķert smagāko versiju, t.i., izbraukt piektdien, atpakaļ - svētdien.
 
oilmaster
Man ar doma ir braukt. Man labākais piektdien no rīta startēt.
 
Laacis_ar07
Man arī doma ir braukt,tikai kur to viesnīcu galā meklēt? Teltī es negribu! Ja kādam ir vairāk brīva laika sameklēt nr.buushu pateicīgs!
 
aivarsz
Šodien sazinājos. Rīt gaidu atbildi no poļu jawakluba par nakšņošanas iespējām. Stulbi tikai, ka iespējamo zem jumta nakšņot gribētāju skaits šobrīd tāds izplūdis. Man pašam po, varu arī teltī. Vienalga duša ir tikai koridora galā, ja esmu pareizi sapratis.
 
koknesis
Izskatās, ka kāda daļa grib izbraukt ceturtdien un otra daļa var tikai piektdien. Varētu veidot divas grupas, kuras satiekās Lietuvā. Es piederētu pie piektdienas rīta grupas !
 
http://atlasmotors.lv
aivarsz
Pārceļu reģistrāciju zemāk:
1. Rich
2. Uldens+Sandriņa ar 2 gultas vietām
3. Siguldietis+Anete
4. Aivarsz + Jana
5. Laacis ar 07
6. Bargais
7. Retais ?
8. Voldis_B



Provizoriski izbraukt varētu ceturdien vakarpusē ap plkst. 17.00 no Mārupes Rimi un naktsmājas būtu Paņevežā, vai nu viesnīcā, vai pie LT Paņevežas jawistiem. Piekdienā nesteidzīgs brauciens, aplūkojot kādas ievērojama PL vietas, uz pasākuma norises vietu.
Labojis uldens uz 14-06-2018 21:10
 
Laacis_ar07
Man ir individuāls plāns aizbraukt 4dien līdz Ukmerge,tur čučēt,,un no rīta meklēt pārejos,,ja kādam der?,pievienojaties!
 
Iet uz forumu: