Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Retro Zemgale "Baudi nesteidzoties..." 28.07.2018.
Letinjsh
Visi interesenti laipni aicināti uz mūsu otro ar Jelgavas novada atbalstu organizēto retro motociklu un mopēdu orjentēšanās pasākumu Jelgavas novadā, kurš norisināsies 28.07.2018.
content24-foto.inbox.lv/albums/l/latvian22/Baudi-nesteidzoties/Retro-mochi-2018-Vert-01.sized.jpg
1. Rīkotāji - Jelgavas novads, biedrība Mītavas Tehniķi un protams Retro Lāči

2. Dalībnieki - transporta līdzekļa vadītāji, kuriem ir derīga attiecīgā transporta līdzekļa vadīšanas apliecība, ķivere un cimdi. Vēlams atbilstošs apģērbs.

3. Tehnika -
a. PSRS un sociālistisko valstu ražotie motocikli, motorolleri un mopēdi, kuri izgatavoti pirms 1992. gada.
b. citu valstu ražotā attiecīgā tehnika, kas ražota pirms 1987. g.
c. moto rūpnīcas “Sarkanā zvaigzne” ražotie mopēdi bez vecuma ierobežojuma.
d. organizatoru individuāli uzaicinātie dalībnieki
e. tehnikai jāatbilst prasībām, kas tai ļautu pārvietoties pa kopējās lietošanas ceļiem.
f. organizatori patur tiesības nepielaist dalībai pienācīgi nesagatavotu tehniku un dalībniekus.

4. Reģistrācija un tehniskā apskate - Pulcēšanās vieta dalībnieku reģistrācijai 28.jūlijā Jelgavas novada Vircavā pie Tautas nama no pulksten 8:30-10:00.

5. Programma:
-Reģistrācija/ Brokastis
-Izstāde Vircavā
-Orientējoties pa Jelgavas novadu nesteidzīgi izbaudīsim mājās radīto un saražoto/ pusdienas
-Noslēgumā vakariņas, dalībnieku apbalvošana

6. Dalības maksa, vēdera tiesa no katra vēdera: 7€

Liels paldies atbalstītājiem: Jelgavas novadam, biedrībai Mītavas Tehniķi, RetroMoto.lv un SIA "Viesu Līči"

P.S. Lai mums, kā organizatoriem, būtu vieglāk jūs uzpildīt ar enerģiju (brokastu/pusdienu un vakariņu formā) lūgums iespēju robežās informēt par dalību iepriekš līdz 23.07.2018. piesakoties šeit, sūtot PZ man vai 29211997

P.P.S. Tiem kas brauc no tālākiem punktiem pieejamas naktsmājas/telts vietas/vakariņas jau 27.07.2018. piesakoties kādā no augstāk minētajiem veidiem.
 
Gints13
Ar organizatoru sakaņots, ka varam reģistrēties šeit:
1. Gints13
 
Retais
Šis pasākums tāds tīri interesants un baudāms šķiet
 
Letinjsh
Labdien!
Ceru pēc Retrot Tūrista tehnika ir ierindas kārtībā un gaidam jūs uz Retro Zemgali 2018 nesteidzoties izbaudīt Jelgavas novadu.

Precizējoša informācija:
ņemot vērā valdošo svelmi, finišā būs peldvieta, kur gūt veldzi pēc brauciena

Ir iespēja nakšņot telpās, nesen dzīvību atguvušā ēkā ar senatnīgu auru - Vircavas muižas pārvaldnieka ēkā, kas nākotnē taps par naktsmīni - Muižas istabas. Jums ir iespēja būt pirmajiem visiem šai lieliskajā projektā Smile
Nakšņošanai līdzi jāņem savs guļammaiss un tepiķītis/matracītis. Jums būs pieejama vieta istabā uz grīdas, silts ūdens, tualete apmaiņā pret labu garastāvokli Smile Vietu skaits ierobežots - 10 līdz 15 cilvēki. Ja ir šāda vēlme un vajadzība, tad pieteikties līdz trešdienai un sīkāku jautājumu gadījumā sazināties ar Mārci Zommeru 26133773.
 
gacans
Labdien !! Vai kāds Jawists taisās no pierīgas braukt ,lai lustīgāk, varētu laist kopā ,es braucu no Carnikavas !!!
 
Retais
Pirmkārt vēlējos pateikt paldies organizatoriem par jauko un sirsnīgo pasākumuSmile Nākamgad noteikti brauksim atkalSmile

Paldies arī foršajai kompānijai un ceļa biedriem, par labo garastāvokli un forši kopīgi pavadīto sestdienu.

Domāju, ka nākošgad pasākums iegūs lielākus apgriezienus, vismaz no jawaklubs.lv noteiktiSmile
 
AndisL
Paldies Artūram un visai ģimenei! Pat radi no Ventspils bija iesaistīti palīgos. Paldies atbalstītājiem un netipiski Zemgalei laipnajiem un smaidīgajiem saimniekiem kur viesojāmies! Interesantas lietas tiek radītas ar kārtīgu pievienoto vērtību. Un vecie mocīši gan garāžās, gan dārzos! Ziedkalnes stropu darbnīca laikam palika visvairāk atmiņā. Un protams viesošanās pie īstās latvju saimnieces Ināriņas! Sieri, kafija, gurķīši. Paldies par gurķu spaini ko pasniedzi Līčos! Tikām arī pie receptes! Paldies Līču saimniekiem par gardo zupiņu un Gunāram Timernanim par ražas svētku bildi ar graudu kombainu DON 1500A aizmugurē! Kombains vienkārši brauca garām.
Atpalicēju grupai viss gan negāja tik gludi. Mēs gan nebijām pēdējie. Aiz mums ar divu stundu intervālu brauca divi mopēdi. Jāatvainojās mūsu grupas meitenēm par patērēto laiku divu naglu izvilkšanai no riepām un vadiņa pielodēšanu kondensatoram. Personīga pateicība Ivaram par ielāpu kamerai! Pat neatceros kad pēdējo reizi sadūru mocītim riepu. Šoreiz pie vardēm noķēru kārtīgu 4cm garu naglu.Citādi baudījām lēnām, bet diezgan skarbi!
Paldies!
Bija forši. Vakarā pat negribējās braukt mājās. Neizpalika arī vakara pelde upē pirms miedziņa.
 
Gints13
Liels paldies organizatoriem par kolosālo pasākumu! Tik daudz interesantas vietas vienā dienā, forši! Perfekta pasākuma organizācija! Tā turpināt, lai paliek par tradīciju katru gadu!
 
Amber
Paldies organizatoriem un lieliskajai komandai ar ko izdevās tik labi pavadīt laiku un apmaldīties tā iegūstot papildus atrakcijas ☺️
 
modza
No 10,25...
ltv.lsm.lv/....id136143/
 
Laacis_ar07
Nu super¡! Nojonoju 575km mocis kārtībā..pat trose nenotruuka ! Es jau esmu pret retro tehnikas lauzshanu, tāpēc tuvu finišam man ir uzbūvēts motocikls šādiem ofroda pasākumiem! Un tā nav Jawa! 1962g. Jo citādi Jawa nebūs mūžīgi Grin! Andim paldies +alus no manis par sagaidīšanu ! Aizgulejos! KopBildē nebija motocikls, tātad svinejam apkuulibas!
Vēl man prieks ka taj pusē visi kautko pa mājām ražo,,ekskursantus uzņem ,,autobusiem,,un pat no viņpusdīķa!
Valdība jūs neredz,,nekur neredzēju ceļu remontus,,čipošanu vai asfaltēšanu,,ievēliet tač kādu patriotu un retro cienītāju arī! Kopumā ja ne mani rīta 220km,,pasākums okey! Gacans ar Otomāru uzturēja labu noskaņojumu mūsu bandā,,protams līdz uzvarai mums bij tālu,(nenopietni cilvēki tomēr)bet bačas pillas un var strādāt! jūs ir labākie!!!paldies par to!Wink
Labojis Laacis_ar07 uz 30-07-2018 13:06
 
Retais
Kur var bildes atrast?
 
Eduards
Bildes ir šeit foto2.inbox.lv/...mgale-2018,
ceru, ka autors neļaunosies.Smile
 
Iet uz forumu: