Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawasakki 2019.
Gatis123
Pievienojos Rich rakstītajam,es tikai par garāku braucienu...Smile
Man tikai vajadzētu zināt precīzi uz cik dienām jārēķinās..
 
Gaigars
Es palieku pie Alda piedāvātās pamatpaketes.
 
Peteris
Retais rakstīja:

Klau draugi. Es uzskicēju savu mazliet sapņu maršrutu. Ja jau brauc uz turieni, un baigi kilometrus tas nedod, var apvienot pasākumu ar ritīgi krutu ceļojumu un es pat teiktu lielbraucienu. Ko tauta saka par variantu, ka uz turieni ar prāmi, atpakaļ pa cietzemi? Vienkārši, es nekad neesmu bijis Krievijā. Bet ja brauc pa šādu maršrutu, var paķert Karēliju un Pēterburgu. tas kilometru ziņā šķiet neko baigi klāt nemetīs, bet nu domāju, ka Karēlija būtu interesanti iespaidi un Ļeņingradā noteikti būtu ko redzēt. content26-foto.inbox.lv/albums/r/retays/06-01-2019/Sapnu-marsruts.sized.jpg Šajā maršrutā neliels errors gan ir, ar 100 km līkumu , tur kļūdas pēc ir Viborga, bet tas viss ir variējams un koriģējams.


Es gan ieteiktu braukt caur Petrazavodsku - būs daudz foršāk !
 
Retais
Tev taisnība, pa otru pusi Ladoga ezeram būtu vispār nereāli kruta..Smile Bet nu pagaidām baigā atsaucība Krievijas apskatei nav.
 
Girts
Man pieņemami ir dažādi brauciena varianti,gan Alda pamatpakete,gan krievijas plašumu apskate.
 
Rich
Retais rakstīja:

Tev taisnība, pa otru pusi Ladoga ezeram būtu vispār nereāli kruta..Smile Bet nu pagaidām baigā atsaucība Krievijas apskatei nav.


Nav jau jābūt lielam baram, aizlaidīs pie krievuškāmGrin divatā, mazāka konkurenceGrinGrinGrin!
 
Kaarlis
Riču! Sieva šito nelasa?Grin
 
Kaarlis
Par Karēliju: Esmu bijis tur vairākkārt dažādos laikos un formātos. Savdabīga daba mazliet vairāk ziemeļu virzienā kā atrodamies mēs. Purvi, klintis, ezeri. Pilnīgi noteikti tā būtu Meka variantam lai atslēgtos no sabiedrības un civilizācijas vispār. Grupā laikam nesanāk. No motociklista skatu punkta te īsti darīt nav ko. Kilometru tīšana ar ceļmalas krūmu vērošanu. Pilnīgi nevar salīdzināt ar Norges fjordiem vai Adrijas jūras piekrasti. Bez tam, pat vasarā klimats ne visai. Izejot no pozīcijas: man jau ir pietiekami gadu lai pat 3 dzīvēs nevarētu apmeklēt visas pasaules valstis, es pass. Man vairāk prāts nesās uz teorētiski nosprausto Melnkalni un varbūt pieķert kaut ko no Serbijas vai Albānijas... Cik braucēju tik viedokļu.
 
Rich
Kaarlis rakstīja:

Riču! Sieva šito nelasa?Grin


LasaShock
 
Kaarlis
Kā tev neveicās! Grin
 
AldisK
Līdz 15. martam gribētu skaidrību konkrēti cik būs braucēji. Kuri brauks atpakaļ caur Krieviju. Jo jāsāk domāt par prāmju biļetēm un viesnīcu rezervāciju.
 
AldisK
Nebiju domājis, ka jātaisa jauns saraksts. Gribēju tikai zināt par šaubīgajiem. Kā arī, cik un kuri brauks caur Krieviju. Turp braucot vai atpakaļ braucot.
Siguldietis iepriekšējā sarakstā nebija tāpēc šeit pievienots kā pēdējais. Par gulēšanu ir tikai 8 vietīga mājiņa. Tāpēc pēdējiem jāņem līdzi madrači, varbūt varēs uz grīdas. Vai blakus esot viesnīca. Pašiem jārezervē.
Braucēji.
1. AldisK
2.Gatis123
3. Rich
4. Gaigars
5. Aivars
6.Ģirts&Aiva
7. Gints29
8. RZ Jawa
9. Siguldietis
Labojis aivarsz uz 15-03-2019 21:07
 
AldisK
Noteiktais termiņš tuvojas beigām. Tāpēc gribu redzēt komentārus par šaubīgajiem braucējiem. Kā arī zināt, būs vai nebūs Krievijas braucēji. Un ja būs, tad pirms vai pēc pasākuma.
RZ un Siguldietis ir rezervējuši blakus hoteli.
Labojis AldisK uz 14-03-2019 01:03
 
Rich
Tā, kad nēesmu spēcīgs maršrutu plānošanā, tad ja kāds to dara, es labprāt pievienotos garākam braucienam. Ja nē, tad palieku pulkā ar pārējiem cīņu biedriem.Wink
 
Gatis123
Es pievienojos AldisK plānotajam braucienam.
Garāks brauciens nesanāks man.
 
Retais
gati123, ienem sarakstā manu vietu, es esmu spiests svītroties Sad
 
Gatis123
Retais rakstīja:

gati123, ienem sarakstā manu vietu, es esmu spiests svītroties Sad



Čau Retais!
Es jau esmu sarakstā,kā otrais braucējs,pieteicos jau sen atpakaļ !
 
AldisK
Retais atkrīt. Saprotu, ka uz Krieviju nav braucēju.
Mazliet paspēlējos ar prāmja biļetēm. Parādās iepriekšējā gada variants. Vienam dārgāk. Bet arī lielākai grupai iznāk dārgāk uz vienu cilvēku. Vajadzēs dalīties pa grupām. Gribētu dzirdēt domas par svētdienu. Mums jānobrauc ap 450km. Varētu paspēt uz pēdējo prāmi uz Tallinu 22.30. Tas ir arī lētāks. 00.30 esam Tallinā. Tallinā viesnīcas ir lētākas nekā Helsinkos. Kā arī no rīta paēd brokastis un mums visa diena ceļam. Ja paliekam Helsinkos, tad pirmais prāmis ir 7.30, kas liekas ir agri. Tad nākošais 10.30. Bet tad Tallinā esam 12.30. laiks jau arī pietiek. Pie pirmā varianta varētu nedaudz ieekonomēt. Kā domājat pie kāda varianta paliekam?
 
Rich
Tā, kad man no rītiem patīk pagulētGrin, es par pirmo variantu.
 
Gatis123
Es pievienojos jebkuram variantam,bet gulēt man arī patīkGrin
 
Iet uz forumu: