Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 689
Jaunākais lietotājs: Dzintars112
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Rallijs 2019.sezonas garumā.
Gints13
content27-foto.inbox.lv/albums/r/retays/25-04-2019/Rallijas-2019-gatavs.sized.jpg

LATVIJAS JAWA KLUBA 2019.GADA RALLIJS

Jawa un Čz motocikliem ar www.jawa.lv un Motul balvu fondu

KAD?

No 2019.gada 27.aprīļa līdz 2019.gada 1.novembrim (pēdējā atskaišu iesniegšanas diena).

KĀ?

Kontrolpunkts - jebkāds objekts Latvijā, kas sabiedrībā atzīts kā tūrisma apskates objekts (muižas, pilis, muzeji, ievērojami dabas objekti u.c.).

Kontrolpunktu fiksēšana - Jawas foto pie kontrolpunkta, fiksējot attiecīgo apmeklējuma datumu un norādot kontrolpunkta GPS koordinātes vai korektu adresi.

Kontrolpunktu iesniegšana – atskaiti par kontrolpunktiem par katru atsevišķi vai par visiem uzreiz nosūta uz e-pastu: jawaklubs@gmail.com. Vienojoties iespējama arī cita atskaišu iesniegšanas forma.

VĒRTĒŠANA.

Žūrijas komisija – trīs cilvēku sastāvs.

Kritēriji – lielākais punktu skaits, vienādu punktu skaita gadījumā tiek vērtēts katra dalībnieka iesniegto ziņu apjoms, tai skaitā, nakšņošanas vietas, ēstuves un jebkādas citas ziņas, kas ir interesantas un noderīgas citiem dalībniekiem, plānojot braucienu maršrutus.

Uzvarētāji – pirmās trīs vietas ar iespējamām veicināšanas balvām.

PUNKTI.

0.5 punkti - par otro un visiem nākošajiem kontrolpunktiem, kas fiksēti vienā datumā un vienā apdzīvotā vietā.

1 punkts - vienā apdzīvotā vietā un vienā datumā fiksētais pirmais kontrolpunkts.

3 punkti - jebkurš publisks pasākums (pilsētas svētki, Latvijas Jawa klubs, Retromoto u.c. organizētie pasākumi), kas pēc rallija dalībnieka ieskata ir apmeklēšanas vērts. Ja apskates objekti tiek apmeklēti pasākuma ietvaros, tad atsevišķi par tiem punkti netiek piešķirti, bet tie var tikt ņemti vērā vienādu punktu skaita gadījumā.

5 punkti – divu vienādu nosaukumu, bet atšķirīgu Latvijas ģeogrāfisko vietu apmeklējums ( piem., upe un ciems ar vienādu nosaukumu, dažādas apdzīvotas vietas ar vienādu nosaukumu u.c.)

10 punkti - tālbrauciens ārpus Latvijas robežām. Ja apskates objekti tiek apmeklēti tālbrauciena ietvaros, tad atsevišķi par tiem punkti netiek piešķirti, bet tie var tikt ņemti vērā vienādu punktu skaita gadījumā.

KURŠ SEZONU PAVADĪS INTERESANTĀK?

Labojis Gints13 uz 02-07-2019 07:36
 
Gints13
Visiem motosezonas atklāšanas dalībniekiem 3 punkti jau ir nopelnīti. Atsevišķs foto nav vajadzīgs, dalība jānorāda tikai atskaitē. Tas pats attiecas arī uz citiem, vispārpubliskiem pasākumiem - Retrotūrists, Jawa Zemgale, Dzelzceļš, Motosezonas noslēgums.
Ieskatam pagājušā gada rezultāti:
5. vieta - 35.5 punkti
4. vieta - 36 punkti
3. vieta - 42 punkti
2. vieta - 46 punkti
1. vieta - 57 punkti
Pievērsiet uzmanību 5 punktu kategorijai - tā dod iespēju pacīnīties ar tālbraucējiem tiem, kuriem tālbraucieni nesanāk!
Labojis aivarsz uz 02-05-2019 16:24
 
Rich
Nedaudz, vairāku vakaru garumā, iepazinos tā pamatīgāk ar 5 punktu pozīciju, nu vīri ir kur izvērsties. Šķiet viena vasara par īsu lai visu apmeklētu, ja vien to nedara onlainā!!!Grin
Labojis Gints13 uz 30-09-2019 08:58
 
AndisL
Kritēriji - jebkādas citas ziņas, kas ir interesantas un noderīgas citiem dalībniekiem? Tur tā smuki viss uzrakstīts. Vai šī informācija būs publiski pieejama? Vai es kaut ko 2018.gadā palaidu garām? Atvainojos, ja tā! Man personīgi ļoti interesētu. Varētu pat atsevišķi šādu informāciju publiskot par reģioniem.
Labojis Gints13 uz 10-10-2019 07:09
 
Gints13
Ar atskatu uz sezonu, apkopojam izbraukto un iesūtam! Jautājumu gadījumā rakstiet, zvaniet sūtiet whatsap - 29455798. Balvu fondā visādi labumi, tai skaitā dāvanu kartes Jawas veikalā!
Labojis Gints13 uz 21-10-2019 10:21
 
Gints13
Rīt pēdējā atskaišu iesniegšans diena!!! Ja gadījumā kāds nav paguvis vēl apkopot braucienus un šodien, rīt to izdarīt neļauj aizņemtība darbos, sūtiet šonedēļas sestdienā un svētdienā! Uzskatīsim darbu par attaisnojošu iemeslu nelielam termiņa pagarinājumamGrin
 
Iet uz forumu: