Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 689
Jaunākais lietotājs: Dzintars112
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawa Zemgale 2019. Diskusijām.
aivarsz
Ir iespēja pasūtīt TEKU alus glāzes ar pasākuma simboliku un kluba logotipu. Cena 5 Eur. Interesentiem savlaicīgi sūtīt vēlamo skaitu e-pastā: jawaklubs@gmail.com vai foruma lietotājiem AndisL PM.

It is possible to order TEKU beer glasses with event and club logo. Price 5 Eur. If you are interested you can send information to our e-mail: jawaklubs@gmail.com.

Man ļoti bieži uzdot jautājumu – Vai katram alum ir vajadzīga arī sava speciāla glāze?
Es šobrīd varu atbildēt – Nē! Bet tikai ar nosacījumu, ka jūs alu baudāt no TEKU GLASS!
TEKU glāze tika izstrādāta cieša sadarbība strādājot diviem Itālijas Craft alus revolūcijas aizsācējiem - Teo Musso kurš strādā Baladin alus darītavā Turīnā un Itālijas alus someljē Lerenzo Dabove, kas plaši pazīstams ar segvārdu Kuaska. TEKU glazēs nosaukums ir šo lielisko cilvēku vārdu pirmo burtu salikums: Teo (Teo Musso) un Kuaska. Sākotnēji glāze tika izveidota speciāli tikai Baladin alus darītavai, bet pateicoties tās popularitātei, Rastal rūpnīca sāka ražot TEKU glāzes visiem alus mīļotājiem pasaulē!
Ar ko šī glāze ir tik īpaša ?
TEKU glazēs dizains un forma ļauj pilnvērtīgi izbaudīt alus garšas un aromātus. Pasaulē ir ļoti daudz dažādas glāzes, kas piemeklētas dažādiem alus veidiem. Bet TEKU glāze ir viena no pasaules labākajām alus glāzēm, kas jebkad radītas, un ir ideāli piemērota lielākajai alus veidu daļas baudīšanai. Šīs glāzes forma padara to ļoti unikālu, tā ir daudzu alus baudītāju iekāres objekts.
Manā skatījumā, lieliska dāvana jebkuram alus mīļotajam! (AndisL)
jawazemgale_gl172919.jpeg

Labojis aivarsz uz 15-07-2019 21:18
 
Rich
Sveiciens visiem! Ja kāds neredzēja pa TV 24 kanālu raidījumu "Ko notiek?"bet grib to redzēt par mūsu Jawa dīdītāju jauko pasākumu no 9.08 - 11.08.19, tad atkārtojums TV24 ir rīt pl.11:30, vai arī var noskatīties interneta portālā XTV.LV kaut tūlīt.
Jaukas brīvdienas !
 
Eduards
papildinot Richa teikto, šeit būs saite uz raidījumu.
https://failiem.lv/u/sf3wdd28
 
Spiker
Vai bērnam arī ir nepieciešama reģistrācija?
 
aivarsz
Ja iet runa par mazu bērniņu, protams, nē. Vecākiem tikai jāapzinās, ka bērniņam arī gribēsies ēst. Par bērnu pasākuma paketi, diemžēl, pagaidām neesam padomājuši. Bet, PM Eduardam, varbūt risinājums ir iespējams.
 
aivarsz
Ja bērniņam gribas extru pasākuma krekliņš mazixmērā, tad gan, laikam reģistrācija ir nepieciešama, jo mazizmēriņam ir jātaiss savs mazizmēriņa makets un tas nedaudz sadārdzina ražošanas procesu.
Labojis aivarsz uz 01-08-2019 09:12
 
otomars
Liidz kuram datumam var pieteikties internetaa ?
 
morgans
otomars rakstīja:

Liidz kuram datumam var pieteikties internetaa ?



http://jawa.oris.lv/lv/add/
 
zigmars
uz-kartes.zl.lv/...iesu-nams/

Vai šī ir īstā viesu māja?
 
morgans
zigmars rakstīja:

uz-kartes.zl.lv/...iesu-nams/

Vai šī ir īstā viesu māja?


Jaaa...ir īstā!
 
Eduards
Labvakar, daru zināmu visiem salidojuma dalībniekiem, viesu namā būs pieejama auksto uzkodu bufete, sieri, grauzdiņi, kūpināta vista, utt., norēķini skaidrā naudā.
Labojis aivarsz uz 08-08-2019 23:16
 
AndisL
Paldies! Bija ļoti jauki svētki!
Īpašais paldies Eduardam par milzīgo darbu šī pasākuma rīkošanā gada garumā!!! Eduarda ģimenei, radiem un jaukajiem kaimiņiem! Paldies Aivaram un kluba puišiem! Meitenēm reģistratūrā, atbalstītājiem! Visiem, kuri piektdien devās mazajā izbraucienā! Līvbērzes pagasta pārvaldes vadītājai Rutai Mednes kundzei par Līvbērzes stāstu un atjaunotā kluba atrādīšanu! Starp citu latvju rakstos uz Līvbērzes kultūras nama sienas ir rakstīts Līvbērzes pagasts. Paldies par jauko dāvaniņu māsām Legzdiņām un skaņu puisim! Tik ļoti aizņemtajā laikā atrada iespēju mūs iepriecināt.
Parādes braciens bija ļoti labs! Ja nu vienīgi kolonas beigās pie kādas blaķenes varētu pielīmēt plakātu ar informāciju auto vadītājiem lai necenšās mūs apdzīt, neapdraud sevi un mūs, ka braucam tikai 10km, un viņi kavēs 30 sekundes!
Ļoti patika sadarbība ar Latvijas dzelzceļu. Līmenī!
Aizņemtie un steidzīgie varēja atbraukt tikai uz Cinevillu. Šādu iespēju varētu saglabāt arī turpmākajos pasākumos. Par mazu, bet taisnīgu samaksu piedalīties kādā pasākuma daļā. Kādam laikam Montana likās par skaļu? Šī nebija ballīte pie Vecā ratiņa.
Man jau liekas, ka ar mocīšiem vajag braukt, lai cik tas nebūtu grūti tik lielos pasākumos.
Braucam!
 
zigmars
Pirmo reizi apmeklēju šitādu pasākumu! Ļoti laba lieta, ka var atpūsties kopā ar visu ģimeni. Izcila organizētība!, Precīzas instrukcijas, Ēdināšana - kā pa kāzām! MUMS PATIKA!!!
Nuja - zaļumballe tā īsti nesanāca???? - Nekas - citureiz!

Veiksmi darbos!
rsz_bilde.jpg
 
Guntis
Paldies Eduardam ar ģimeni,Arnim ar ģimeni,jaukajai kompānijai.
Jauki pavadīts laiks,kā arī laika apstākļi mūs saudzēja Smile
 
Eduards
Dienas ziņas

ltv.lsm.lv/....id165041/
 
Retais
Nu vienkārši izcili noorganizēts nereāli superīgs, sirsnīgs pasākums. Vienīgais man šķiet, ka uz nākamo gadu jāaizsit mūsu Matkules ansamblis Smile
 
Eduards
Bildes RB motors pieacinātā fotogrāfa.]
https://failiem.lv/u/u3e3pm4a
 
opozits
Paldies par jauko pasākumu ..
 
Retais
Labdien! Pasākuma JAWA Zemgalē dalībnieki kuri filmēja īsfilmiņas atbilstoši saviem žanriem un neaizsūtīja tās, kā arī tie, kuri filmēja baznīcā uz zaļā fona, lūdzu ar viedtālruņiem safilmēto sūtiet Retajam no Latvijas JAWA Kluba retays@inbox.lv. ar norādi JAWA Video. Paldies!

Добрый день! Участники мероприятия JAWA в Земгале, которые снимали короткие фильмы в соответствии с их жанрами и не отправляли их, а также тех, кто снимал в церкви на зеленом фоне просьба прислать снятый со смартфонов Рэтаису (ДПС Grin ) от от латвийского JAWA клуба на электронную почту retays@inbox.lv Cпасибо!

Good afternoon! Participants of JAWA event in Zemgale, who filmed short films according to their genres and did not send them as well as those who filming in the church on a green background, please send what's filmed with smartphones to Latvian JAWA club member Retais to the email address retays@inbox.lv. Thank you!
Labojis Retais uz 12-08-2019 14:46
 
Rich
Norvēģu JAWA draugi aizvadīti, ceru Aldis saņēmaWink, Polijas JAWA draugi nedaudz Siguldā sačubināti, beidzot var kādu rindiņu uzrakstīt....Smile
Pievienojos visam augstāk minētajam, bet arī es gribētu pateikt ĻOTI lielu, lielu paldies Eduardam ar ģimeni!!! Tas viss bija SUPER!
Paldies visiem - čaklajiem, jautrajiem, sirsnīgajiem, smieklīgajiem, smaidīgajiem u.c., kas uzskatīja vai varēja būt kopā šajā pasākumā, ko es personīgi gaidu veselu gadu! Ar rītdienu gaidu jau nākamoGrin
 
Iet uz forumu: