Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Baltic Chain Run 2019
aivarsz
Šo sestdien, bariņš ar JAWA entuziastiem, devāmies izbraucienā pa Latviju, lai nedaudz pabūtu kopā un pievienotos arī Baltic Chain Run parādes braucienam Strenčos. Es varēju pievienoties pasākumam tikai nepilnas dienas garumā, pārējiem bija palikšana viesu namā un ekskursija pa Sedas kūdras purviem svētdienā. Paldies AndisL par iniciatīvu un pasākuma uzorganizēšanu. Viss bija forši- cilvēki, laika apstākļi, garastāvoklis, viss redzētais un izbaudītais. Paldies Valmiermuižas alus darītavai par īpašā Kokmuižas citra apiņu kvasa degustāciju un stāstniecei Lienei. Paldies Jānim Jērcēnos par gardo zupu. Kopā bijām 19 mocīšu pulciņš- 14 jawas, 1 ČZ un 4 nejawas. Saulkrastos, pilnīgi nejauši sastapām mūsu Jawa draugus Gintaras un Virginija no Lietuvas, Strenčos satikām vēl mūsējos- 4 Jawa un 1 ČZ mocīti, parādes braucienu izbraucām visi kopā.
Kā salūza skatuve Līvu uzstāšanās laikā, diemžēl, neredzēju. Tāpat arī, neredzēju viesu namā palikušo Jawistu možās sejas svētdienas rītā, bet, gan jau... Citu reizi.
Tiekamies uz ceļa!
saulkrasti.jpg 7436-30.jpg 7422-30.jpg 7411-30.jpg zupa.jpg

Labojis AldisK uz 26-08-2019 18:18
 
AndisL
Vislielākais paldies Tev Aivar, ka atradi laiku ar mums kopā braukt līdz Strenčiem un parādes braucienā! Informāciju par šo pasākumu arī ieguvu no Tevis. Man pašam ļoti patika brauciens. Laikam labākais kādā esu piedalījies.
Atvainojos Ričam un Ingemāram par Viādu!
Saulkrastos stāvlaukuma saimnieks mums ļāva nofotografēties pie jūras neprasot samaksu par iebraukšanu, un pat piesolīja visiem atlaidi kafejnīcā. Ļoti patīkami!
Tāpat paldies Valmiermuižas saimniekam Aigaram Runģm par sarūpēto kvasa degustāciju, un mazo stāstiņu, ko izstāstīja Liene.
Milzīgs paldies baronam fon Krīdeneram par mūsu mazā pulciņa cienāšanu ar aļņa un stirnas gaļas boršču Jērcēnu muižas mežziņa mājas pagalmā! Bildēm un video gan no zemes, gan no putna lidojuma! Brokastīm Jērcēnu muižas mednieku namā, pohiņu zupiņu un jauko ekskursiju un aktivitātēm purvā! Varbūt kāds var pievienojiet to bilžu failiņu.
Līvi bija super! Estrādi salauzām! Braucot naktī uz lauku māju kārtīgi nosalām, kā jaunībā no ballītēm braucot.
Paldies Ivaram par izguldīšanu Ķeipēnu muižas kalpu mājā!
Paldies visiem, kuri atrada laiku šim braucienam! Kā jau Aivars minēja, braucienā piedalījās JAWA/ČZ motociklu īpašnieki, Daži gan šoreiz ar citas markas mocīšiem.
 
andrys
Ir jauki lasīt šīs smukās izbraucienu atskaites un nedaudz virtuāli arī tur būt. Tas, ka par to bija info mca, motopower, lamsf, strenču novada pašvaldību etc. lapās arī ir jauki. Kāds šīs lapas lasa, kāds nē. Un tas arī ir tikai normāli, tāpat kāds ir soc tīklos, kāds nav.
03.01.2019. aivarsz forumā rakstīja, citēju: "Jums ir ideja vai informācija nākamajai- 2019. gada Moto & Jawa sezonai?
Tad, lūdzu, dalamies.Šeit:

ar datumiem un pasākumu plāniem kompleksi. Tas nav jādara man vienpersoniski, bet visiem kopā, lai kalendārs kļūtu maksimāli pilnvērtīgs un nerīvētos ar līdzīgiem un paralēliem pasākumiem ap mums, kuri viens otru traucē. Sezona ir ļoti īsa. Tādējādi mēs šajā sadaļā "Jaunumi" sakārtosim visiem svarīgu nākamās sezonas kalendāru dažādās kategorijās:

Tas nav kritērijs, bet, piemēram: Jawa Latvijā, Motosporta notikumi Latvijā, Retromoto pasākumi Latvijā, AAK pasākumi Latvijā, Jawa pasākumi Eiropā e.t.c. un ārpus tās, mūsu iecerētie mazbraucieni, lielbraucieni un citas tūrisma, sporta vai citas kategorijas pasākumi. Jebkas, kas jums šķiet svarīgs. Akumulējot visu jūsu idejas vienuviet, jau laicīgi, mēs varam izvairīties no krosējošiem pasākumiem un panākt vislabāko rezultātu. Un, ja jūsu aktivitātes sezonai būs pārliecinošas, argumentētas un vērā ņemamas, kādēļ gan netiražēt īpašu sezonas pasākumu kalendāru, kas sākas ap aprīli un beidzas oktobrī? Piemēram. Ir bijuši precwdwnti un motociklisti tos ir novērtējuši."

Iespējams janvārī varbūt pat arī vēl jūnijā neviens precīzu info par šādu pasākumu un tā niansēm nezināja, taču info, ka ar Jawām piedalīsies šajā braucienā, kāds zinātājs varēja iemest pirms brauciena… arī šajā forumā. Daudziem ir dažādi darba grafiki, noslodzes un maiņas. Un brīvais laiks parādās pēdējā brīdī. Kādam, piemēram, šī sestdiena varbūt bija totāli brīva,ar prieku būtu pievienojies. Tikai info parādījās pēc notikuma. Nu, nekas – tinu vietējā mēroga kilometrus un savu baudījumu no siltā, saulainā laika tāpat dabūju un prieks, ka Jums visiem bija tāpat.
 
AndisL
Tu laikam nesen lasi šo forumu? Šis viss jau sen izdiskutēts.
Mani rīkotie braucieni neatbilst JAWA Kluba formātam! Neko mainīt negribu. Cik nu man ir tie kontaktiņi padalos ar informāciju.
Bet vasara tiešām īsa!
 
otomars

nu lai nu kaa nepatiik soc tiikli un paareejie motoresursi internetaaGrin buus vien jaalasa,savaadaak paliksi aiz borta Grin seedot tikai vienaa foruma ....
 
Iet uz forumu: