Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawa 354/velorex 560
vecaiss
Tā kā nāk tuvumā skate, tad, lai pasākums lētāks, gatavojos iziet VS. Šodien tika pielikts velorex 560, glabājot sanāca šaize ieskrāpēt vienu švīku, bet neko darīt, izpulēt ar nesanāca. Ir dažas ķibeles... brenžu trosīte nav, bet ar Raimondu jau sarunāts, un atslēga sēgekļa atzveltnei nestrādā.
Pirmie iespaidi braucot tādi, ka gandrīz nonesu kaimiņu sētu, respektīvi, baigi jāpierod un pilnīgi cita braukšana, bet ir interesanti Grin Ap ātrumu 10-15km/h purina stūri... varbūt padalieties lūdzu ar pieredzi. Par savērsumu regulēju pēc grāmatas 3grādi uz āru, blaķenes riteņa slīpums 3cm no taisnleņķa īsti nesanāca.
Padalīšos ar bildēm kā nu izskatās Smile
img_9545.jpg img_9544.jpg img_9543.jpg img_9541.jpg img_9540.jpg
 
Kaarlis
Runājot par purināšanu, Raimonds lielījās, ka šim nemaz nepurina- ir doma vienā jaukā dienā ar 2 garajiem līmeņrāžiem to aparātu nomērīt.
 
treners
Es savai Jawai savērsuma regulēšanai taisīju rāmi no koka latām. Katrā ziņā man arī stūri nepurina, bet stūrei ir arī uzlikts demferis.
 
aivarsz
treners rakstīja:

Es savai Jawai savērsuma regulēšanai taisīju rāmi no koka latām. Katrā ziņā man arī stūri nepurina, bet stūrei ir arī uzlikts demferis.


Man gan liekas, ka tas demferis(vismaz manā gadījumā) ne sū.. nestrādā, kā vajadzētu. Ar purekli sāku aprast, bet pareizi tas nu galīgi nav. Un, lielākais kreņķis, ka nav ideju, kur atrast kādu spečoku, kurš apēdis pudu sāls un būtu ar mieru palīdzēt šajā jautājumā. Par demferi- pilnīgi nopietni sāku apsvērt domu, ka jātaisa atkāpe no oriģināla un jāpievieno kāds hidraulisks veidojums tai stūrei.
 
Boris
Par tiem sagāzuma grādiem neko pateikt nevaru, bet noregulēju vienkārši. Noņēmu ( precīzāk nebiju uzlicis) kulbu un apsēdos uz moča, aptuveni noregulēju moci vertikāli un pēc tam vienkārši braucu turpat pa ielu un regulēju, kamēr dabūju, ka atlaižot rokas mocis iet taisni. Neviena demfera man nav vispār un to purekli esmu pa 2 gadiem kādas reizes 3-4 noķēris un tad tikai tad ja uzbrauc kādam akmenim vai bedrei.
 
vecaiss
man ar visu dempferi purina. Vai ir nozīme tam, ka blaķene atrodas mazliet uz priekšu vai atpakaļu un nav ideāli paralēli savienojumi augšējām stiprinājumu stoikām?
 
oilmaster
Skrūvē, skaties...Es, neiedziļinoties pāris reizes saskrūvēju, pārskrūvēju un nepurināja. Kā to izdarīju, nezinu- paveicās. Tagad uz šo sezonu saskrūvēju pa jaunu sāk purināt, kad atlaižu stūri vaļā.
Tātad, ir k-kāda pozīcija, kad nepurina, vajag viņu tik noķert. Kā to izdarīt, lai spriež gudrākas galvas...
 
vecaiss
Paldies par padomiem Smile

Merged on June 09 2012 17:01:17:
:Sodien cīnījos ar purekli stūrē. Biku ar leņķiem kļūdījos, šodien atkal pārliku ģeometriju - rezultāts nedaudz labāks, bet vienalga purina... ir kāds, kas varētu izpalīdzēt geomertijas regulēšanā?
Labojis vecaiss uz 09-06-2012 17:01
 
djmaxx
Man liekas ka vaina ir riteņos. Varbūt priekšējā ritenī ir astoņnieks?
Man neko nepurina un nesmu pat neko regulējis - pieliku un braucu - varu atlaist rokas pilnībā.
 
Kaarlis
Man arī sāk likties ka lieta nav īsti ģeometrijā, bet gan riteņu astotniekā vai olā- aizdomīgi sakrīt griezšanās ātrums un purināšanas frekvence. Mēģināju pagrozīt pakaļas riteni- pamainīt virzienus- panācu tikai to ka velk uz vienu pusi mazāk, purinās tā pat, ja ne vēl vairāk, vai nu vienkārši pieriebusies tā purināšanās? Vakarā samainīšu priekšējos riteņus , kas zin, varbūt kas pozitīvs parādās pie apvāršņa?
Ir vēl tāds novērojums, ka palielinoties vedamajai masai, kretīniskajam efektam ir tendence ievērojami samazināties. Laikam palielinās inerce un nepaspēj tik lielu masu iesvārstīt???
 
djmaxx
Man purina tad kad bremzēju, bet tas tapēc ka pagaidām blakusvāģim uzlikt vecs ritens ar astoņnieku un sarūsējušu truuli.
 
Kardans
Vai kāds varētu izmērīt savu moci un pakonsultēt - cik platu un garu piekabi vajag, lai vestu 360 ar blaķeni?
 
oilmaster
Rīt izmērīšu un došu ziņu.
Var jau blaķeni atkabināt no moča. Būs kompaktāk.
 
aivarsz
Viss ir atkarīgs no piekabes tipa. 634+Velorex 562 vēlamais platums ir ne mazāks par 150 cm. Garums, varētu būt, kādi 220cm, lai bez kreņķiem, un nav riteņu arkas, kas traucē. Gluda grīda. Tavs gadījums jau nav īpaši savādāks. Ja nav spoguļu, vai tie ir pielocīti, , platums 145 tenta piekabē, bet ne busā. Kaut kā tā, no manas pieredzes.
 
Iet uz forumu: