Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
350 sajūgs
Ed
Sveiki Biedri,
Mani Jawai 350 71 gada sāka slīdēt sajūgs - nopirku jaunu gan trosi gan sajūgu izjaucu bet nesaprotu kā viņu īsti nomainīt - tur vajag kautkādu spec instumentu lai atslaistu tās tapiņas? Vēl secināju ka vizuāli tie diski nemaz nav tā nodiluši - varbūt tā tomēr ir kautkāda regulēšanas problēma?
Varbūt kāds var palīdzēt - atrodos Ikšķilē?
Paldies jau iepriekš.
 
AldisK
Var būt gan tā, gan tā. Kādreiz man ir gadījies, izspiešanas mehānismā kaut kā aizķeras regulēšanas skrūve un iegriežas dziļāk. Jo to skrūvi nokontrē tikai tā atsperīte. Tad tas sajūgs jau ir izspiests. Tad tikai ar skrūvgriezi tā jāpaskrūvē arā. Kad tas man sāka biežāk atkārtoties un palikt par traucēkli nomainīju stienīti un lodīti. Laikam arī to mehānismu. Tad pārgāja. sajūgam var iztikt bez spec instrumentiem. Ar plakanknaiblēm, tās attiecīgi atverot uzspiež uz atsperes un izņem stienīti. Vislabāk ja mocis nolikts uz sāna. Tad pat var neliet ārā eļļu. Esmu tā darījis. jaunu disku biezums ar apmēram ap 4 mm. Ar jauniem diskiem samontēts sajūga kurvis ir praktiski pilns līdz malām.Tas ir, augšējais noslēdzošais disks ir vienā līmenī ar kurvja malu.
 
Ed
Aldi,
Paldies par padomiem izdevās visu izjaukt/salikt - laikam problēma bija ka tā skrūve bija pārāk dziļi ieskrūvēta un sajūgs neatlaidās līdz galam. Vēl sīkumi palika ko skrūvēt tad jau redzēs kad izbrauks!
 
Gints13
Sajūga regulēšanas skrūvei dažreiz ir tieksme pašregulēties. Tas ir novēršams, apliekot plastamasas savilcēju ap skrūvi un dzelzīti, kas tai pieguļ.
 
Iet uz forumu: