Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Somija 2020 Jawasakki
aivarsz
Tā doma jau arī ir paņemt Hoteli/ hosteli/ apartamentus ārpus Pēterburgas centra, tuvu pie metro stacijas, no urienes tad arī ērti un ātri varētu doties ekskursijās pa pilsētu, vai tās apkārtni. ko vēlēsimies apskatīt.
 
turists
Vieglprātīgākā Jawistu kompānija arī izskata iespēju šogad aizšaut uz balli Somijā. Bet, kā jau ierasts par mums nav ko uztraukties. Mēs pirmo prāmi tāpat nokavēsim. Ar otro būsim klāt.
 
AldisK
Būtu jāsāk domāt par prāmju biļetēm. Paskatījos. Patreiz apmēram tāda situācija 23 eiro vienā virzienā vienam cilvēkam. 11 eiro vienā virzienā viens motocikls.Patreiz rāda ka nav starpība cenā pērkot, vai brauc viens vai visa grupa.
 
andrys
AldisK rakstīja:

Būtu jāsāk domāt par prāmju biļetēm..

Ja pareizi sapratu, AldiK, tad prāmja STAR biļetes skatāmas no Tallinas 4.jūnijā, ar atejas laiku 10.30?
Un vēl: līdz kuram datumam un kāda summa ieskaitāma par mītņu rezervāciju Igaunijā un Somijā?
 
AldisK
Braucēju saraksts pa grupām.
Pirmā grupa brauc uz Pēterburgu pērk biļeti tikai uz Helsinkiem.
1. AldisK
2. Rich
3. Aivars+ Jana
4. Pēteris+Dace
5. Retais
6. Gatis+ 1
7. Gints29
8. Gaigars
9. Andrys
10. Jānis +Renāte
kopā 14 cilv.
Otrā grupa. Pēc Jawasakki brauc mājās. Pērk biļeti uz Helsinkiem un atpakaļ.
1. Siguldietis
2. Bargais
3. Ģirts+ Aiva
4. Andzs
5. Rolands
6. Jānis
7. Vilnis
kopā 8 cilv..
Par biļesu pirkšanu sazināsos individuāli. Vai pērkam kopā pa grupām vai individuāli.
Biļetes pērkam uz Tallink prāmi uz Helsinkiem no Tallinas 4.06 plkst. 10:30 no Tallinas. Atpakaļ braucējiem ieteiktu prāmi 7.06 plkst 13:30 no Helsinkiem. Tad svētdienas rītā pietiks laika aizbraukt līdz ostai. Tallinā būsiet 15:30 un svētdienas vakarā mierīgi būsiet mājās. Lai nopirktu biļetes sistēma prasa ievadīt pasažiera vārdu un uzvārdu, kā arī transporta līdzekļa valsts nr. Tādēļ metoties kopā pa grupām pircējam būs jāzin šie dati.
Viesnīcas ir rezervētas Tallinā no 3.06 uz 4.06 un Somijā no 4.06 uz 5.06 22 cilvēkiem. Viesnīca pagaidām man naudu no konta neprasa, tāpēc par viesnīcām pagaidām neko nevajag maksāt ne man, ne kādam citam. Iespējams ka viesnīcā varēs samest naudu un samaksāt uz vietas.
 
Retais
Paldies Aldim par pasākuma riktēšanu, es tiešām novērtēju. Ja kas vajadzīgs, dod ziņu. Smile
 
andrys
Kamēr nauda bija kontā, paspēju nopirkt biļeti Grin
 
AldisK
Pētergurgas braucējiem vieniniekiem un Gatim ar līdzbraucēju biļetes uz prāmi nopirktas 4.06 plkst 10.30 no Tallinas. Pāriem apņēmās nopirkt Aivars. Par mājās braucējiem apņēmās parūpēties Bargais.
 
Rich
Aldi, sirsnīgs paldies!
 
aivarsz
Biļetes iegādātas arī PinkuJanis, Peteris un Aivarsz grupējumam.
 
AldisK
Saņēmu informāciju no Kauko. Viņi pārcēluši pasākuma datumu uz 21-23 augustu. Vietu rezervācijas mums ir atstātas. Ja nu kādam šie datumi neder un no brauciena atsakās, tad šeit ierakstiet. Ir gan piebilde, ka ja situācija būs tik pat slikta, tad šogad pasākums izpaliks un būs 2021 gadā. Viesnīcu rezervāciju Tallinā un Somijā es bez papildu maksas varu atcelt un to arī izdarīšu. Vēlāk jāmēģina sazināties ar prāmja kompāniju. Varbūt biļetes var pārcelt, vai atgriezt naudu. Vēl jautājums par Pēterburgu? Nogaidām, vai šogad vispār neplānojam?
 
Retais
Man jau liekas, ka labāk atlikt Sad
 
AldisK
Viesnīcas Tallinā un Somijā atcēlu bez maksas. Pasākuma vietā rezervācijas paliek spēkā.
 
andrys
Rossiju umom ņe poņjatj! Kā tur attīstīsies notikumi, grūti prognozēt... Manas domas: atlikt St.Pēterburgu šogad. Bet, ja jau ir nolasījusies braucēju garā un īsā versija, tad varbūt pēc Somijas Jawa tusiņa garie varam izlaist kādu riņķi pa Somiju. Arī tur ir daudz ko apskatīt. Skat manis pieminēto tanku muzeju... Laiks idejām ceļojuma pieturvietām vēl ir. Nu attiecīgi garajiem jādomā par prāmja biļetēm atpakaļ Smile. Tās ir manas domas.
 
Rich
Krieviju tiešām vajadzēs atcelt. Tur pat nav ticamas informācijas par vīrusa izplatību. Carelis visu slēpj. Piekrītu Andra piedāvājumam. Bet nekas jau vēl nav skaidrs, kā attīstīsies situācija pasaulē.
 
aivarsz
Būtībā, šobrīd, vienkārši nogaidam, es ar Pēterburgas Dimu vēl paturpināšu plānot braucienu. Ieskaitot viesnīcu vai hosteļu bukošanu bez depozīta iekasēšanas u.t.t. Būtībā jau brīnumi ir maz ticami, bet atspringt nevajadzētu. Ja nesanāks šogad, būs iestrādnes nākotnei. Par pagarinātu Somijas braucienu, kā ieminējās andrys, arī ,pagaidām, jāraugās ar skepsi. Mēs šobrīd vēl absolūti nevaram prognozēt, kā esošais apstākļu kopums ekonomiski var ietekmēt katru no mums. Un, jāparaugās vai un kādus lēmumus pieņems vai vēl arvien nepieņems Somijas valdība turpmāk, saistībā ar to, kas vispābā dara mūs nervozus.
 
andrys
Nu, tad kā teicis slavenais padomju laika aktieris J.Nikuļins filmā "Kaukāza gūstekne": ...budem ždatj! Deli!
Gaidām, un lai Dievs stāv klāt medicīnas darbiniekiem un mums pašiem!
 
aivarsz
Jā, jānogaida notikumu attīstība, gan LV, EE, FI, gan arī ŔU. Man šobrīd darba grafiks ir ar pārslodzi, kā nekad. Un nav laika jebkādiem sabiedriskajiem un personīgajiem pienākumiem darba dienas laikā. Varbūt ir kāds, kurš uzņemsies pienākumu saziņai ar Tallink, lai noskaidrotu, kā varam pāradresēt biļetes uz Augusta nogali, vai arī, atgūt naudu par rezervāciju? Tad varētu padalīties ar info arī ar pārējiem. Moš kādam ir gali? VIP kartes Tallinkā toč zinu, ka ir. Ja notikumi attīstās labvēlīgi no brauciena viedokļa, varbūt, kāds vairs to nevar vai nevēlas darīt dažādu ārēju vai iekšēju iemeslu dēļ, tātad pass.
Labojis aivarsz uz 31-03-2020 21:50
 
AldisK
Es šodien piezvanīju uz Tallink. Domāju pārcelt biļetes uz 20. augustu. Operatore bija ar mieru to darīt, bet 20. augusta'biļetes dārgākas un prasīja piemaksāt manai grupai 57 eiro. Prasīju atdot naudu, to šobrīd nevarot. Bet somiem šis datums arī ir ar piebildi, ka var tikt atcelts. Naudu ari negrib atdot. Atturējos veikt šo pārcelšanu ar piemaksu šajā neskaidrajā situācijā.. Domāju jānogaida līdz vismaz maijam.
 
AldisK
Es šodien piezvanīju uz Tallinku un prasīju atpakaļ naudu, sakarā ar šo situāciju. Man piedāvāja, vai nu pārceltuz citu datumu, vai dāvanu karti derīgu līdz 2021. gada 31. decembrim. Un piedevām manai samaksātai summai vēl + 20%. Par to augustu vēl skaidru ziņu nav. Var arī nebūt. Es paņēmu dāvanu karti. Ja ne šogad, tad nākošgad.. Kas nopirka biļetes, painteresējieties.
 
Iet uz forumu: