Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Somija 2020 Jawasakki
Retais
Es saku, ka izpildīsim šo tripu 2021.gadā. Tas pienāks ātri Smile
 
andrys
Piezvanīju uz Tallink un līdzīgi kā AldisK pieņēmu dāvanu karti derīgu līdz 2021. gada 31. dec.
 
aivarsz
Mūsu grupai Tallinkā tas pats stāsts.
 
AldisK
Somu Jawasakki pasäkums notiks 21- 23 augustam. Pasakuma vieta nemainäs. Mums joprojām ir rezrevētas vietas pasākuma vietä. Somi lidz Ķekavas pasākumam grib zināt cik cilvēku no Latvijas büs. Saprotu, ka situäcija ir mainïjusies. Tāpēc vajag pieteikties no jauna. Pläns ir Somijas daļā tas pats. Pēterburgu izlaižam. Izbraucam no Latvijas trešdien 19.08 lidz Tallinai. 20.08 ar prāmi uz Helsinkiem. Ceturtdien 20.08 pa pierasti uz Turku pusi. Kaut kur pie Turku nakšņojam. Piektdien 21.08atlikušo ceļu uz pasäkuma vietu. Svētdien no rita uz prämi un lidz mäjäm.
Pierakstämies..
1. AldisK+ 1
2. Rich
3. Gints29
4. Pēteris + 1
Labojis Peteris uz 04-08-2020 13:14
 
AldisK
Man lidz müsu pasäkumam Ķekavä t.i. lïdz 7. 08 jäpasaka cik mums Somijå vajadzės nakstmïtnes. Tädėļ apsveriet un piesakāties. Protams braukt varēs arï pėc tam, bet guļvietas netiks garantētas.
.Tomēr šogad nebraucam.
Labojis AldisK uz 12-08-2020 20:53
 
aivarsz
Kādi iemesli ir pēdējam teikumam? "Tomēr šogad nebraucam"?
 
AldisK
Situācija ar to vīrusu un pašizolācijām pēc dažādu valstu apmeklēšanas tik strauji mainās. Ķekavā apspriedāmies un nolēmām šogad nebraukt.
 
aivarsz
Cerams, ka viss iecerētais izdosies nākamgad!
 
andrys
aivarsz rakstīja:

Cerams, ka viss iecerētais izdosies nākamgad!


...no tavas mutes Dieva un politiķu ausīs!
 
Kaarlis
Šobrīd jau 2 stundas kā mājās no Somijas. Prāmji iet pietiekoši pustukši un rezervēt, atcelt un mainīt visu var pēdējā brīdī. Domāju, arī Somu draugiem ir izpratne par situāciju un nebūtu problēmu patiesiem gribētājiem pieslēgties pēdējā brīdī. Vajag tikai nedaudz gribēšanas. Pavadijām nedēļu Somijā debīlā vīrusa dēļ izplānojot braucienu burtiski dienu pirms izbraukšanas. Izbrauktas skaistas vietas, iepazītas somijas grantenes un nobraukts posmiņš no Somijas tet maršruta. Ceļmalā paremontēts mocis, caur telefonu grāvmalā pārceltas prāmja biļetes... Tieši tā pat pļavas vidū pasūtītas atpakaļceļam. Tallinkam ir aplikācija kas labi darbojas. Viss notiek.
Katru piektdienu spkc mājaslapā var iepazīties ar aktuālo situāciju. Somija šinī zinā ir ļoti stabīla un tīrāko valstu sarakstā jau ilgstoši.
 
Iet uz forumu: