Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
634 kurbulis rauj riņķī
AldisK
Tur to detaļu nav tik daudz. Ja sajūga kurvja zobrats un kurbuļa segments ir nomanïts, un sazobe šim abåm detaļam ir(bez väka par to var viegli pārliecināties), tad tiešäm kä Gacans rakstija nodilis sajūga kurvja hrapovika zobiņi. Pamēgini citu kurvi. Vėl atspere, kura piespiež kurvja zobratu ir vesela? Nav käds gabals no atsperes
nolūzis un pazudis un tagad tä atspere ir par "švaku".
Labojis AldisK uz 18-03-2020 16:27
 
Andzs
No savas pieredzes(aptuveni pirms 25gadiem) - manai 638.5 arī reizēm kurbulējot kurbulis aizgāja pa tukšo. Nomainīju gan pusmēnesi, gan sajūga kurvi, uzliku vienkārši no cita lietota motora. Toreiz tās detaļas mētājās visās malās, kaut vai vienā garažu rindā vismaz 3..4 tādas bija un katrs kautko skrūvēja!
Bet pozitīva rezultāta pēc maiņas nebija, tieši tas pats. Tā tas mocis vēl jo projām gaida savu kārtu.(kapēc es viņu netaisu ir cits stāsts, jo pēc viņa esmu vairākas vecākas jawas atjaunojis) Atceros tikai to ka problēma bija tajā ka rauj pāri pie sajūga kurvja(saucamā hrapovika) nevis starp pusmēnesi un sajūga zobrata zobiem. Vai tur kautkas sašķiebjas, vai ....??? lēni kurbulējot viss ir ok.
Varbūt būs beidzot tas brīdis(25 gadi!!!) paskatīties, kas tur ir? Varu mēģināt palīdzēt ar padomu, ja atradīšu savam vainu! Dod ziņu ja ir intrese!
Ne jau visas problēmas ir tipiskas, kur vienkārši kāds pateiks priekšā un risinājums rokā! Ir lietas, kas jāredz,jāpatausta, jādzird, jāpamēra un tad vel nav skaidrs!
 
otomars
zem kurvja bukses ir veel paplaaksne,varbuut kurvis iet dziljaak uz kaarbu
 
Andzs
Bija brīvs brīdis un pieķēros 638.5 kurbuļa problēmu apskatīt. Pārbaudīju, ka kurbulējot tiešām rauj pāri, pat tā ka nemaz motoru negriež straujāk kurbulējot. Izjaucu un atradu, ka uz sajūga kurvja esošajam zobratam atsperes šķīvītis padilis un pārgājis pāri sprostgredzenam. Līdz ar to atspere nespiež zobratu klāt sazobē ar kurvi. Uzliku citu šķīvīti un arī zobratu, jo tas arī bija padilis.
Saliku - kurbulējas ka prieks!
Nezinu, vai jautātājam būs tas pats, bet būtībā tur nekā cita nav kam nedarboties!

p.s. Izjaucot ieraudzīju, ka savā laikā biju ielicis ķēdes mierinātāju pēc zaruļom žurnāla idejas(skaidrojums bija, lai izstiepta ķēde nesitas gar karteri). Vel vietā turas (taisīts bija no žiguļa motora ķēdes spriegotāja, bija jāmetina ūdens bundžā, lai gumija nenodeg). Šodienas acīm skatoties, nezinu vai tādu sū... tur jāliek, ja ķēde pastiepjas, tad vienkārši jāmaina un viss! Toreiz 16 gadīgam tas likās baigais uzlabojums!
img_0386.jpg img_0390.jpg img_0385.jpg
 
Guntis
Ne vienmēr,kā to risināt jau aprakstīju(skatīt) -iepriekš.
 
Guntis
tu apraksti lietas,kam JĀBŪT kārtībā - pēc noklusējuma !
 
Andzs
Iepriekš te viens Guntis bija jautātāju aizsūtījis domāt ar galvu uz sesku māju! Kautkas te izskatās pēc tam sagrozīts! Grubēju tik palīdzēt
 
otomars
Andzs rakstīja:

Iepriekš te viens Guntis bija jautātāju aizsūtījis domāt ar galvu uz sesku māju! Kautkas te izskatās pēc tam sagrozīts! Grubēju tik palīdzēt

Logjiski,tas tak ir GuntisGrin
Guntim taas ir raksturiigi ,kautko sarakstiit un peec tam izdzeest vai izlabotGrin
Labojis otomars uz 20-03-2020 22:52
 
Raicha
Viss bumbās. Nomainīju kurvi, un kurbulējas ka prieks. Paldies par padomiem. Tiekamies uz ceļa Wink
 
otomars
izjauc un nobilde lai redzam kaadaa staavoklii ir
 
Iet uz forumu: