Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Diskusija par pasākumiem.
Gints13
Sveiciens visiem braukt gribētājiem!
Šajā sezonā liela daļa pasākumu nenotiks un pārējie ir zem jautājuma zīmes. Bet braukt gribās un mēs varam to darīt individuāli, neapdraudot sevi un citus. Gada sākumā bija izlemts neturpināt ralliju sezonas garumā, bet pašreiz tas ir vienīgais, kas tiešām varētu notikt un padarīt interesantākus mūsu individuālos izbraukumus.
Acīmredzot, ka muzeju, pilsētas svētku u.c. līdzīgu pasākumu apmeklējumi izpaliek kā rallija disciplīna. Paliek maršruti (Latvijas), skaisti dabas objekti.
Vajadzētu apkopot domas un viedokļus par to, vai šādu ralliju rīkojam, ja rīkojam, tad kādā formā un saturā?
Būtu forši, ja mums visiem kopā izdotos radīt tādu pasākumu sezonas garumā, kas būtu interesants, viegli saprotams un visiem pieņemams!
 
bargais
Esmu par!
 
Laacis_ar07
Man pārsvarā vairāk sanāk braukt vienam(arī patīk),bet tā baigi atskaitīties nesolos.Man galvenais ir braukšanas bauda un pa ceļam garšīgi paēst! Grin Sarunu biedri tāpat uzrodas jebkurā pieturvietā,ar teksu man ar reiz bija...Wink
 
Rich
Es tikai - PAR! Man arī patīk pabraukāt, bet ja brauc ar mērķi, tad ir nedaudz foršāk. Pagājušajā gadā piedāvātais - apdzīvotas vietas ar vienādu nosaukumu, šajā laikā šiet kā odziņaWink. Gan Latviju apbraukāt, gan interesantas vietas redzēt .... Par atskaišu iesniegšanu varbūt ir jāpadomā, kā to vienkāršāk izdarīt. Es no sava iesniegšanas formāta neatteikšosGrin. Ja Gints nebūtu uztaisījis šo pasākumu, nebūtu man tāds feins fotoalbums, tikai bildes mētātos kaut kur telefonos, datoros...
 
Gints13
Viena no idejām. Sestdienā katrs startē no savas vietas un tuvumā uztaisa kādas foršas vietas bildi ar noràdēm, kur. Tad whatsapā apmainās ar bildēm un katrs brauc meklētu otra vietu.
 
aigars
Laacis_ar07 rakstīja:

Man pārsvarā vairāk sanāk braukt vienam(arī patīk),bet tā baigi atskaitīties nesolos.Man galvenais ir braukšanas bauda un pa ceļam garšīgi paēst! Grin Sarunu biedri tāpat uzrodas jebkurā pieturvietā,ar teksu man ar reiz bija...Wink


Es arī tāds vientuļnieks, ja nesanāk braukt , meklēju upi , kur pacopēt, bet pabraukt gribās un kopā pacjurāt arī jautrāk , jo katram strūkla apm 1 m , tad jau tie 2 m sanāk. Es te pajokoju , kaut gan pašam tie koronas joki - piegriezušies...Ja kaut ko jutīšu sev atbilstošu - nesodāmu ,- piebiedrošos, tik wacapā nerunājos...

Aigars Birzniekos.
 
AndisL
Jācer, ka ierobežojumi nebūs gadu vai divus un vasarā varēsim atkal braukt pulciņā. Man jau labāk patiktu ja publicētu konkrētu maršrutu. Vietas ko apskatīt. Ēstuves laikam šobrīd nav aktuālas, kaut strādā. Tādus mazos maršrutiņus varētu izveidot un nopubliskot ar fotogrāfijām. Ja būtu kādi 10 maršruti, būtu gana interesanti. Jāvienojas par kritērijiem. 2019. gada braucieni bija gana daudz un interesanti. Tik jāuzliek uz papīra. Ivariņa smukās bildes ar ir. Ja esiet manā pusē, droši zvaniet, labprāt pabraukšu kādu gabaliņu kopā. Uz kafiju gan neaicināšu.
 
morgans
Vietas jau pietiek ko apmeklēt uz sakrāt. Es domāju ka nevienā vien Latvijas daļā ir vietvārdi kuros figurē vārds ''krogs''. Es piemēram apmēram pusstundas braucienā varu apmeklēt apmēram četrus krogus. Vietām jau tās ''krogusmājas'' ir saglabājušas. Tā ir tikai ideja ko apmeklēt.
 
aivarsz
Brauciens- stafete. Vairākdiennieks. Piemēram, pa Latvijas perimetru, vai vislatvijas Jawa lietotāju dislokācijas vietu maršruts. Brauc pa saldajiem pārīšiem, ar nelielu laika nobīdi, nakšņo teltīs. Jeb pieslēdzas tikai kādā nelielā maršruta dienas daļā. Maršruts tiek veikts divos stingri saplānotos pretējos virzienos. Izbrauc katrs saldais pārītis no sev izdevīgākās vietas, bet, pamatā, ar domu izbraukt visu maršrutu. Un, atkārtoju, divos, pretējos vorzienos.Tādējādi, visi visus satiek, padzen klačiņu utt. Kājās jābūt nevis moto zābaciņiem, bet distanču slēpēm, lai godprātīgi distancētos. Papīpējiet šo brainstormu.
 
Iet uz forumu: