Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Hromētas 360 jawas sānu kastes
Kirby Morgan
Sveiciens. Interesē vai 350/360 jawa 1968. g. sānu kastes varēja no rūpnīcas būt hromētas vai arī tas ir bijis iepriekšējā saimnieka meistarstiķis. Internetā tikai vienu bildi ar hromētām atradu. Standarts, cik noprotu, ir motocikla krāsā. Par labu tam, ka kastes varētu būt orģinālas, liecina tas, ka iekšpuse izskatās gruntēta ar brūno grunti. Tāda pati kā spidometra korpus un vēl citas moča neredzamās daļas. Paldies.
 
Gints13
Visticamāk, ka nohromējis ir iepriekšējais saimnieks, jo tajos laikos padomijā hromēšana bija pieejamāka un kvalitatīvāka nekā moto krāsošana. Hromēšanas iekārtas bija katrā otrajā rūpnīcā. Savukārt ar moto kvalitatīvu krāsošanu bija problēmas, jo pat krāsa bija deficīts.
Var pajautāt Jawas veikalā. Tāpat var arī painteresēties Rīgas Motormuzejā, kur piešķir vēsturisko statusu, lai gan viņi tur arī brīžam peld.
Labojis Gints13 uz 27-01-2021 09:19
 
AldisK
360 ir mana bērnības un jaunības Jawa. Ja neskaita to nelielo partiju 60 gadu sākumā, kura bija krāsota zili pelēkā krāsā, un pārdota Latvijā, es citu krāsu no veikala, kā sarkano, neesmu redzējis. Cik zinu, tad visādi hromētie bleķi ir bijuši tikai pašu īpašnieku iegribas un varēšana.
 
Iet uz forumu: