Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Gada motocikls 2021
aivarsz
Nobalsot varat šeit:

docs.google.com/...A/viewform
 
Guntis
Īsti nebija par ko,izvēlējos HONDA.
 
Gusts
Guntis rakstīja:

Īsti nebija par ko,izvēlējos HONDA.


HONDA FORZA 350 (NSS350)
Vai tad tas ir motocikls? Smile
ČZ 125 type 453/05
 
edmunds
Nē, tas ir rolleris. Bet viss tas pasākums ir tāda groteska, kur sanāk kopā Irbītis, Spēlmanis, Rozītis, Timrots un vēl daži tipa motoekperti balso par kaut kādiem fishy moto modeļiem, tad brauc pie uzvarētaja motocikla dīlera un ierauj kādu grādīgo. Protams, man nav iebildumu, ja vinnēs Jawa un iedzeršana notiks pie Raimja Ķekavā.
Pagāšgad vinnēja Ducati, sekojot ekskluzivitātes standartam, šogad varētu vinnēt BMW R18 - arī keksīgs un praktiski bezjēdzīgs.
MC Wild Hogs!
 
ZXXZ
Nobalsoju.
Bet vispār grotesks pasākums. Gada motocikls tāpat, kā auto ir tas, kuru attiecīgajā gadā visvairāk pirka.

Merged on May 17 2021 07:37:33:
Nobalsoju par Jawu. Principa pēc.
Labojis ZXXZ uz 17-05-2021 07:37
 
aivarsz
Cienījamie Dīvāna eksperti. Ir patīkami, ka jūs vismaz zināt, ka šāds pasākums notiek. Tātad, zināms skaits cilvēku tērē savu laiku un enerģiju, lai tas tā būtu. Formāts, ideja un izpilde? Kādam nepatīk, ieslēdz Panorāmu vai kādu citu mīļoto nodarbi. Es neapmeklēju hokeja spēles, piemēram, bet nekomentēju. Mani vnk neinteresē.

Esmu bijis iekšā Gada motociklā un apmēram zinu, cik ļoti daudz summāri tas prasa daudzu cilvēku privāto laiku, kopdarbu un līdzekļus.
 
edmunds
Aivar, a ko jūs cienījamie pasākuma organizatori tā uztraukājaties un apsaukājaties, ja norāda uz pasākuma organizēšanas formātu ? Mēs esam uzreiz dīvāna pirdēji. Tu neesi pirmais no viņiem, kam to norādu. Dīvānā nepiržu, moču man ir 5, braucu labprāt un ikdienas, kad nav sniega, neesmu ne HD servismenis, ne HD kantora sponsorēts ne arī korumpēts žurnaļuga (IMHO Tu teici, ka Timrotam par dajebko jāmaksā) . Ja jums ir tāds skaļš nosaukums kā Latvijas gada motocikls, tad jau esiet no tik republikāniski un skaidrojiet pasākuma formātu bez dusmošanās. Saukt Ducati Duavel par Latvijas gada motociklu ir tas pats, kā saukt Bugatti Chiron par Latvijas gada auto.
MC Wild Hogs!
 
aivarsz
Sava taicnība jau tev ir. Motocikli to daudzajās izpausmēs bieži vien nav savstarpēji salīdzināmi. Man pašam, piemēram, pietrūkst, nav papildus vērtēšanas dažādās cenu kategorijās.
 
edmunds
Es arī Tavam šī pasākuma kolēģim norādīju, ka nu nav forši ja finālā iziet Indijā ražots moto ar žēlīgām viena diska bremzēm un arhaisku pēckara motoru, kam pretī stāv supermmoderns, superdārgs un ar elekroniku piebāzts itāļu (tātad arī smuks) moto. Ja gribam salīdzināt, tad labāk tomēr pa grupām , piemēram modern retro. Te nu var sabāzt gan Indijā ražotos Jawa, Enfield, Triumph Boneville, japānu retro notifikācijas, tipa tur Kawasaki Z900RS utt.

Merged on May 18 2021 18:10:11:
Savukārt streetfighter, kas ir Ducati Duavel, jāsalīdzina ar analogiem, kas būtu Suzuki B-king vai lielais Intruderis, Yamahai V-max vai MT-10, Kawasaki viņu streetfighter gals ar turbinētiem motoriem, HD tas būtu Vrod. Tad tiešām tas salīdzinājums būtu jēgpilns un interesants.

Merged on May 18 2021 18:12:22:
Jā, un nesakiet, ka jūs nevariet atrast Latvijā kaut 1 gadu vecu Vrod vai Vmax, ko notestēt. Variet, tikai jāiespringst. Nav ko tur baisi čupoties ar moto pārdevējiem. Dīleriem gandrīz pateicu. Ar ko atšķiras dīleris no pārdevēja ? Aizbrauc pie Motofavorīts, tā sauktā dīlera un pasaki, ka Suzuki ir rūpnīcas atsaukumi un palūdz bez maksas samainīt tur tās defektīvās daļas. Ātri vien sapratīsi, ka viņi vnk tirgo močus un ar dīleriem nav nekāda sakara.
Labojis edmunds uz 18-05-2021 18:12
MC Wild Hogs!
 
Iet uz forumu: