Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Par krāsošanu
andrys
otomars rakstīja:

Kaarlis rakstīja:

motofans rakstīja:

Nekur forumā neatradu kodus krāsai priekš vecās jawas, ir kāda informācija? Tie kas restaurejusi savējās, varētu padalīties.

1) tupa pavirša alternatīva ir ral 3004.
2) Vecās miskastes ražošanā nonāca visdažādākajos toņos. Kā Jaceks vai kāds cits personāžs uz pohām ar koku lielajā mucā pirmdienā uzjauca, tā arī visu nedēļu zavods krāsoja. Grin Manā rīcībā ir vairākas veco laiku sauli neredzējušas detaļas- visas atšķirās. Ko uzmiksēs tavs krāsotājs, būs ok.
Kaut cik necik vienādas ir aptuveni pēc 85 gada izlaistās lamatas. Laikam nomainijās krāsas piegādātājs vai standarti un tehnoloģija.
Āgenskalnā pie raga ir uzjaukti vismaz 4 vecās misenes toņi. Varbūt piebrauc tur?


misenes lamatas....
turpini taalaak paareejos jawas modeljus nosaucGrin

Nu un? Miskastes, lamatas, omes, trīsdesmit ceturtās, astotās, luxenes, kantainās, apaļās... Vai par to ir jācepjas? Sausais atlikums ir viens: Jawa. Kam jaunības sapnis, kam saglabāta vēsturiska vērtība kopā ar dzimtas koka zariem....., kam sieva nopirkusi, lai veco dabūtu ārā no mājas....Šis stāsts ir integrālis ar bezgalības robežu.... Kā teica mans darba kolēģiss: Jawa- tas ir nebeidzamais stāsts. Un es viņam pilnībā piekrītu
 
Kaarlis
Andry, neņemies, lai tie mazie jocīgie tur savā starpā tiek ar sevi galā.
 
gacans
Kaarlis rakstīja:

Andry, neņemies, lai tie mazie jocīgie tur savā starpā tiek ar sevi galā.
Klau ,kas ir tie mazie jocīgie,,tie kas Tev maksā bargu naudu par mistkašu remontu ....
 
otomars
baigi pazistami teksti : klubenieki, VIPinieki un paareejie mazie jociigie, mezha iemitnieki.....
tur vismaz pret jawam ir cienja,kaut taapat taas ir peljnas avotsGrin
 
aivarsz
Labi, beidzam cepties, tēma tak par krāsošanu. Lai arī forumos ir tā vārda brīvība un cenšmies dzēst tikai necenzētās lietas, arī augstāk redzamie teksti var būt kādu dziļi aizskaroši. Katram jau tā izpratne par humoru var būt stipri atšķirīga. Siliņa papum Ādažos arī tāds zīmīgs humoriņš.
 
Dalgo
Pats forums ir pārvērties par miskasti! Paldies Lapsu tēviņam Wink
 
andrys
Dalgo rakstīja:

Pats forums ir pārvērties par miskasti! Paldies Lapsu tēviņam Wink

Ūja, ūja.... Va ta tik traki? Nu, varbūt foruma profesionāļiem un ilgdzīvotājiem tajā ari vairs nav interesenti, taču man kā zaļam gurķim gan tā neliekas. Esmu atradis priekš sevis ļoti daudz noderīgas informācijas: gan par remontiem, uzlabojumiem, ceļojumu apraksti utt., arī persnonīgie kontakti ir izveidojušies. Šo sarakstu varētu turpināt un turpināt. Ja arī ir kādam asāka mēle, nu un? Arī pats esmu dabūjis šeit uzrūcienu no kāda lietotāja, bet tamdēļ ļaunu prātu neturu ne uz vienu. Katram savi tarakāni galvāWink
 
Andzs
Sveiki! Vai kāds ķiršu sarkano Jawu ir krāsojis ar poliuretāna krāsu? Pats esmu ar tādu melnu ižu krāsojis - krāsai izturība krietni labāka par akrilu. Akrils tā kā labāk klājas,vieglāk krāsot , bet pie tā,tā kā varētu pielāgoties. Izmantoju RILAK ražojumu.Melns ir melns neko sliktu nepateiksi. Bet vai ķiršu sarkanai tas tonis sanāk labs? Varbūt kādam ir pieredze?
 
treners
Pie Standox arī poliuretāna krāsas var nopirkt, sedzās labāk kā Rilak, iejauks toni kādu vien vēlies, var spīdīgu, pusmatētu. Tikko man ar melnu Standox Pur citas markas moci nokrāsoja, ziemā puikam Bmx nokrāsoju pats ar sarkanu un melnu, sedzās labi, klājās arī. Maksā dārgāk kā Rilak, protams.
 
otomars
krasoju ar Rilak gan melnu,gan orandzu ,gan sarkanu
daudz kaartas vajag lai nosedzaas,kjirsim ral3004
 
Vilcins
rechijs rakstīja:

pag, es laikam biju palaidis garām, tad sanāk, ka es un mani čomi.. mēs braucam ar miskastēm?

A kā savādāk, neko labāku tak nevar atļauties ka no miskastes uztaisītu jawu
Grin
 
Andzs
Būs laikam jāpamēģina tā Standox. Vēlāk došu atbildi, kā būs sanācis.
Par orģinālajām detaļām runājot, nepiekrītu, ka nav grunts apakšā. Parasti detaļai otrā pusē ir tāda brūna vai sarkanīga matēta krāsa, kas izskatās pēc grunts. Orģināli ķiršu krāsa ir bleķu ārpusē. Iekšpusē ir tikai gruntēts.( piemēram 360 vai 559 bardačoki, sānu bleķi, parabola). Varu vēlāk ielikt bildes no orģ. jaunām detaļām!

p.s. par miskastēm jāuztver kā ģimenisks joks! Ko un kā kurš mīļi savās mājās sauc!
 
treners
Starp citu, kad vienreiz biju pie Standox, pie viņiem bija atnesta oriģinālā krāsojuma oranžsarkanā sānu kaste no
Jawa 634 oilmaster modeļa, krāsas toņa noteikšanai ar spektrometru. Tā kā viņiem ir zināms krāsas tonis Jawa 634, 638 oranžsarkanajam krāsojumam.
 
otomars
bardachoku ieksha un mazaa pakaljeeja dublene ir ar kautkaadu grunti nopuusti,pakasa tos jaunos vaakus no kraasoto pusi.daudzam detaljam grunts nav tikusi apakshaGrin un ne tikai jawaam taa bijaGrin
 
AldisK
otomars rakstīja:

krasoju ar Rilak gan melnu,gan orandzu ,gan sarkanu
daudz kaartas vajag lai nosedzaas,kjirsim ral3004

It kā jau ķirsis ir RAL3004, bet Jawas tonis ir mazliet citāds.
 
otomars
Tas ir tuvaakais un Rilak ruupniicas veikalaa jauc tik peec katalogiem.Piekraasoju 634.01 dakshas glaazes,sanaaca ljoti labi
Labojis otomars uz 20-02-2020 11:59
 
Makleins
Lūdzu iesakiet, kur Rīgas tuvumā +/- varētu aizvest profesionāli nokrāsot bāku, sānus, luktura turāmos? Varbūt ir kāds ar pieredzīti, kas īsto toni atradīs un labu finišu uztaisīs.
 
Gints13
Principā visur, kur krāso auto, var nokrāsot arī moci. Lēts prieks tas nav, piem., profesionāla bākas krāsošana (ieskaitot sagatavošanu) ir apmēram 200 - 250 eur.
 
kergers
Ne gluži par krāsošanu, bet par metāla apstrādi. Runā, ka Mārupē/Jaunmārupē esot cilvēks, kantoris, kur labi un kvalitatīvi nodarbojas ar stikla lodīšu strūklu? Dzinēja blokiem un tādiem elementiem. Vai tā ir un ir zināmi kontakti? Smile
 
Rich
Ja doma ir par Al pulēšanu, tad es to daru Līčos pie Ivara . Ja vajag kontaktus, tad PM.
 
Iet uz forumu: