Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Ķēde
Kaarlis
klimpa rakstīja:

Sveiki! Vai kāds ir mēginājis velkošo zobratu taisīt ar 19 zobiem? JAWA 638.5 orgināli jabūt 17 zoboem man ir 18 , bet tomēr gribētos mazākus apgriezienus braucot uz 90km/h.
Var gadīties ka ar 19 zobu zvaigzni tavs aparāts vairs nevilks uz 90... Pat viens zobs pamatīgi izmaina visu kur nu vēl 2. Es šobrīd blaķenes versijā atļaujos braukt ar 16 zvaigzni. Solo variantā var braukt ar 18 ja ideāls motors.
 
klimpa
Es biju iedomājies tadā veida paildzinat motora mūzu braucot ar zemakiem apgriezieniem. Motors neteiksim ka ideāls, bet pirms 5000 ir viss izdarits lai var brauk.
 
konuss
Nav,ko īpaši tur taupīt,dod ručkā un lej normālu eļļu.Ko,taupa,taupītājs,to laupa,laupītājsGrin
 
Kaarlis
Tieši tā, rūpnīcas versijā optimālais variants sen kā ir sameklēts, nianses var piedzīt mainot pakaļas riteņa zobu skaitu. Novācot apgriezienus pieaugs slodze līdz ar to cietīs resurss un degvielas patēriņs. Viss sen jau praksē pārbaudīts. Jaunu ameriku atklāt nav nekādas vajadzības.
 
klimpa
Viss skaidrs! Jāaizmirst mana doma par 19 zobu zvaigzni.
 
Kaarlis
Vari vēl eksperimentēt ar 18 zvaigznīti taču pret vēju un kalnu var sanākt problēmas.
 
klimpa
Man visulaiku ir 18 zvaigzne nekādas baigās problēmas neizjūtu ne pilsētā ne ari braucot divatā. Kā ir ar aizmugures zobratu, visām javām viņi ir vienadi?
 
konuss
Šodien divi tēvaiņi izbraucām līkumu,220 kg,jawiņa knapi elpoja bet,iet jau divatā,tā,pagrūti,pilsētā grūti braukt bet ārpus savi 90-100,iet tikai sajūgs izslīd,maita!
 
konuss
 
Dalgo
Tiem, kas brauc ar ļuļkām!
Ja priekšā ir 17z svaigzne un solo ķēdes garums (posmu skaits tik, cik tur nu jābūt..), vai mainot to uz 15z, ķēde nebūs par garu?
 
Iet uz forumu: