Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Un vēlreiz par pulēšanu.
Jancux97
nu uzlikt virsū smilšpapīra ripu, tā es domāju ar fleksi. bet vai ar rokām to nevarētu izdarīt?
 
morgans
Jancux97 rakstīja:

a kā ir? to visu slīpēšanu var darīt ar parastu smilšpapīru un ar roku bez flekša? un kas tā ir par pastu ko pēc slīpēšanas klāj, tā kura pelēkā krāsā ir bildē uzklāta?
Droši ka labāk ar roku to smilšpapīru berzēt. Pasta tak smalki aprakstīta šeit...vienkārši aluminija pulēšanai. To tak foto var redzēt. Iemet acis ''tanders.lv'' tur smalki aprakstīts kur un par cik to var dabūt.
 
Jancux97
man jau vajadzīgs tas Metal polish ja?
 
morgans
Ja gribi sasniegt ko līdzīgu Kaarļa rezultātam... tad jaa!
Labojis morgans uz 02-07-2013 00:20
 
cyprus1
Re kur vēl viens pulēšanas līdzeklis un rezultāts
fotoattls0050.jpg fotoattls0052_2.jpg fotoattls0051.jpg
 
modza
Izskatās,ka tā pasta ir laba.
Bet man tikai tāds nevainīgs jautājums, kāpēc bremzes ir labajā pusē, nevis kreisajā ?
 
cyprus1
Tādu jau nopirku no rokām.Pats arī pabrīnījos,bet atstāju kā ir.Riepas virziens arī sakrita. Skatē arī neko neaizrādīja.Iepriekšējais saimnieks štokus nu nekādīgi nevarēja samainīt vietām.Tur pat pie kontaktiem neviens nebija līdis( kā saka-муха не ебалась) un 95% dodu ka sveces nebija skrūvētas ārā.Orģinālais noskrējiens bija 6700km.
 
Kaarlis
Par pastām un pulēšanas metodēm viss skaidrs. Varam efektīgo līdzekļu sarakstu jauki papildināt. Vēl jo projām nav skaidrības par virsmu aizsargājošiem līdzekļiem iegūtā spīduma ilgstošai uzturēšanai. Tas tomēr ir sarežģīti!
Par attēlā redzamā moto komplektāciju- iespējams, štoki salikti kā vecenei (360, 354 u.t.t.) labāk samainīt uz otru pusi- liekot uz sānu pekas mocis nosverās pa kreisi: lietus laikā mazāk ietekmē bremžu sistēmu- samazina iespēju ka pazudīs bremzes.
 
Kaarlis
Šoreiz ēdienkartē 360 motors. Atkal sanāca padarboties pulēšanas jomā. Viss tā pat kā jau iepriekš tiku darijis ieskaitot precīzi saglabātos uzrakstus un nenodeldētas pareizas kantes. Diezgan riebīgi lec acīs skrūvju galvas un atsevišķi nenomainīti sīkumi, taču kopskatā šķiet tīri ok. Lai cik jokaini arī nebūtu, vēsture atkārtojās un arī šis dzinējs kādam tiks dāvināts... Man arī šķiet ka šim un 634 motoram tie pulētie vāki piestāv itin labi taču to nevarētu teikt par 638 motoru. 638-tajam oriģināli vāki nav gludi un uz tiem ir izteiktas rievas no apstrādes. Arī tādus ir gadijies atjaunot.
199_3013_-_copy.jpg 199_3014_-_copy.jpg
 
aivarsz
Kaarlis atkal smuki pastrādājis. Respect!
Es tikai vēl gribēju bilst par šādām tādām pastām, jo arī man pēdējā laikā sanāk drusku šo un to papulēt. Par manā sarakstā #1- Autosol, šobrīd varu teikt, ka vislētāk šis izstrādājums Latvijā vir nopērkams Honda moču veikalā Dārzciema ielā. Tiek iepirkts no Louis.de, bet gala cena ir ļoti laba. Tūbiņa maksā ~ 2.50 LVL. Par citiem pulēšanas līdzekļiem, ar ko ir gadījies saskarties: Jā, ir tādi, kas šķiet baigi OK. Bet, kad noliek vairākus šķietami foršos blakām un pamēģina visus pēc kārtas, kāds vienmēr ir jūtami labākais.
Labojis aivarsz uz 24-11-2013 20:27
 
Kaarlis
Un atkal viens darbiņs padarīts. Kāds tiks pie šāda izstrādājuma. varbūt degunu piebāžot būs manāma kāda švīciņa, taču forma saglabāta perfekti. Ir arī pāris poras, kas nav izslīpējamas. Varētu jau metināt taču nez vai tas ir to vērts. Beidzot izdevās pievienot arī trūkstošo bildi.
imag1616.jpg imag1619.jpg imag1624.jpg imag16jpg.jpg

Labojis Kaarlis uz 04-02-2015 20:03
 
Kaarlis
Vēl viens no daudzajiem nedarbiem. Procesu aprakstīt nav vērts, taču no galīgi nokorodējuša mēsla uztaisīts šitāds:
100_3785.jpg
 
turists
Šitāds ar vibrēšanu sanāk, cena esot ap 100EUR. Tiem kas pieduras uz spīdīgumu, jāsaka, ka no tiem pulējumiem ko manai acij ir bijis tas gods skatīt šis ir absolūtais rekordists.
puleshana-1.jpg
 
Iet uz forumu: