Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
LaMSF prezidenta Egīla Agarska parakstīts papīrs
bizits
www.apollo.lv/...ibu/553583

Ne pat velti arī minēts MOTO TŪRISMS...

Kādas domas?
Cik nopietni tas būs?
Kas izkontrolēs pasākumus un norises vietas?
Labojis Jancic uz 12-02-2013 14:21
bizits

Jawa 634-01 (1975)
VAZ 2106 super LUX (1980)
 
edmunds
IMHO - ja vien LR likumos un MK noteikumos kāds nav pamanījies ierakstīt, ka motopasākumi ir jāsaskaņo mūsu valstiņā ar MCA, MCBA, Valmieras moto klubu vai jebkādu citu mistisku salikumu - organizāciju, tikmēr no likumīgā viedokļa šādi viedokļi ir nesaistoši.
Cik saprotu, tad sporta federācijas parasti pieskata starptautiskas sacensības, acīmredzot no šejienes tas troksnis sacēlies.
MC Wild Hogs!
 
aivarsz
Kaut ko jau laikam Agarska k-gs ir sasitis uzkāpjot uz tā sava triāla braucamā tajā pieJelgavā. Kaut kāds plāniņš gan jau vīram pa galvu plosās. Aptuveni pat varu nojaust, kāds, un kādēļ šāda publikācija ir radusies. Mans subjektīvais skatījums no malas raugoties, gan ir tāds, ka neko baigi labu nevaru pateikt par notikumiem iekš LAMSF un tās vadību. Bet, lai nu paplosās. Vārda brīvība jau vēl pastāv. Bet, Retrotūristam, piemēram, šis ir tāds drauds iegrūst spieķos kādu puļķi.

Ieteikšu jums palasīties arī šeit, sapratnei par patieso lietu būtību citos skatījumos:
www.motopower.lv/...php?id=542
Labojis aivarsz uz 12-02-2013 20:17
 
aigars
Man pazīstami zēni arī gribēja rīkot motokrosiņus un tā federācija gribēja savu artavu. Puikas spēra zemes pa gaisu un to fedrāciju atšuva. Nav man info kā viņiem tagad iet... Bet kā gribu tā atpūšos - to es par sevi pateicu...
 
aivarsz
Gan jau puikām iet labi, ja ir pietiekami savas lietas fanāti. Paraugies motolama.lv[/url] un [url]durka.lv. Panākumi un to apmeklējums, kā arī pasākumu organizācija iet tikai uz priekšu. Neatkarīgie!! oficiāli noreģistrēja latvijas skijoringa federāciju pavisam nesen. Federācija tak redz visu, kas notiek riņķī. Ja paši negrib un nemāk ar pareizām metodēm veicināt tautas moto aktivitāšu attīstību, tad meklē citus ceļus, kā tikt pie naudas. Ne jau sporta attīstība valstī, bet gan piķis ir tas galvenais (IMHO).
 
Guntis
Vispār tas ir TŪRISMS,apceļot un iepazīt ORGANIZATORA domās IEVĒROJAMĀS
vietas,spēt viņas atrast.

Nu nav tas MOTOsports nav,ta vnk TŪRISMS Smile

Vēl jo vairāk tas ir pat faktiski privāts pasākums savējiem ,draugiem,domu biedriem.
Ar pavizināšanos Smile Svešos es domāju pat neviens nesauc un neaicina.

Es ceru ,ka VISMAZ es pareizi sapratu Smile

P.S. Jo pagaidām sanāk ,ka arī brauciens uz Norvēģiju būs jāsaskaņo ???
Veči nevajag ar paronoju slimot...nevajag Grin
 
klanis
www.lamsf.lv/...noteikumus
Labojis aivarsz uz 13-02-2013 11:42
 
aivarsz
Šeit vēl viens domu paudiens. www.motopower.lv/...php?id=544
 
Kaarlis
Tā ir Latvijas Republikas Satversme:

97.. Ikvienam, kas likumīgi uzturas Latvijas teritorijā, ir tiesības brīvi pārvietoties un izvēlēties dzīvesvietu.

94.. Ikvienam ir tiesības uz brīvību un personas neaizskaramību. Nevienam nedrīkst atņemt vai ierobežot brīvību citādi kā tikai saskaņā ar likumu.
Sāk likties ka LaMSF štābiņš atrodas Valmierā- idejas identiskas.

Nu kur var sagudrot šitādu sviestu? :

2.13. Mototūrisms – tūrisma veids, kurā visas nepieciešamās darbības veic pats motobraucējs ar mērķi izzināt apkārtni, dabu, savu valsti, kā arī citu tautu kultūru, dzīvi un tradīcijas, iepazīties ar citas valsts motociklistu kustību. Mototūrisma veidi ir motoorientēšanās, bezceļa braucieni (off road), ralliji, mototūristu salidojumi, tikšanās;

Un uzlikt šim te savu ķepu?
Neatkarīgi no iznākuma (kuram vajadzētu būt loģiskam un tiesiski pareizam) par savām tūrisma aktivitātēm nevienam netaisos atskaitīties! Un d*** lai iet!
 
aivarsz
Mierīgi. Atspringsti Uz tevi tas gandrīz neattiecas, Bet, ja esi Motopower vai Facebook lietotājs, cepienus noķert vari. Vnk, kāds tik skaļi izvēmās, ka nezina vairs, kā klusiņām saslaucīt tos brīnumus, kas sagadījušies. Savukārt, šobrīd. mēs mēģinam samilzināt maznozīmīgus kaķa murgus
 
bizits
Njā...
Smeļ izlietu ūdeni! Smile
bizits

Jawa 634-01 (1975)
VAZ 2106 super LUX (1980)
 
aivarsz
LaMSF federācijā pavisam drīz notiek pārvēlēšana. Tas kādu laiku atpakaļ izskanējušais skaļais "pirdiens" (atvainojiet), ir tikai tāda drusciņ agonija, vai bezcerīga un nepārdomāta tēla spodrināšana. (Mans privāts skatījums uz lietām). Jau šobrīd ir visai skaidrs, ka vecā komanda diez vai paliks savos beņķos, ir diezgan skaidri arī nākošie cerīgie kandidāti. (Tfu Tfu Tfu). Katrā gadījumā, kā man tas redzās, izskatās labi.
Pēc tā publicētā murga sacepās daudzi ļauži. Un, ne tikai sacepās, bet arī darīja, lai saregulētu tās federācijas smadzenes vietā. Patiess prieks, ka AAK arī pacēla kaujas cirvi un kā starptautiskās organizācijas FIVA biedrs http://www.fiva.org/EN/ (izglītojamies šeit), ielika dažiem ļaudīm smadzenes vietā. Sekojoši- JAWA oficiālu masveida pasākumu organizēšana (ja tiešām gadīsies tā, ka likumdošanas saspringums spiedīs kaklu) retro motociklu sakarībā bez papildus vājprātiem ir elementāri realizējama ar AAK bezmaksas atbalstu, FIVA papārnē.
 
Iet uz forumu: