Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Sezona nav aiz kalniem, sākam domāt par drošību!
oilmaster
Sezona nav aiz kalniem, sākam domāt par drošību. Ekipējums, moča tehniskais stāvoklis, droša braukšana uc.

hradec.idnes.cz/...zpravy_klu
 
aigars
Žēl, ka cilvēki cietuši, bet izskatās, ka Jawa ar sliktām bremzēm bijusi...
 
andiss
Neliela aptauja, cik jūs aptuveni esat iztērējuši savai drošībai, tas ir par ekipējumu, visu kopā cimdi, ķivere, jaka, bikses, apavi utt?

Otrs jautājums, cik jūs būtu gatavi tērēt par ekipējumu, ja varētu visu piemērīt un dabūt tieši to ko vēlaties?



P.S. Zinu, varbūt izklausās nedaudz nesakarīgi jautājumi, bet doma ir pavisam vienkārša, piemēram, es gribu nopirkt bikses vai cimdus, Latvijā varu šo to piemērīt, bet no tā visa mani maz kas apmierina un pietam cenas ir diezgan augstas, es būtu gatavs maksāt pat vairāk, ja varētu piemērīt un dabūt to kas man patīk (piemēram kaut kas internetā noskatīts), bet negribas arī riskēt un pirkt kaķi maisā.
 
admin
Brauc uz Berlīni uz Lous Gigastore... visu ražotāju ( nebija Arai) podi un daudz drēbju. Es divas sezonas nobraucu ar 100latu jaku (kurai vairums kniedes pabirusas) un 100latu iitāļu zābakiem ( spiež pirkstus viens pēc sezonas laiž udeni cauri) un sapratu, ka labas lietas maksā dārgi. Patiesībā kompromiss vai nu lēti bet ātri beidzas vai dārgāk ( vanucci, dainese) un...to es Tev pateikšu pēc gada diviem Smile
 
KarlisV
Andi, neviens pilsonis šajā Valstī Tev neteiks cik viņš ir izmetis naudas par ekipējumu, lai neizskatītos par muļķi, jo vieni teiks, ka baigi pārmaksājis, cits ka nopircis mēslus.Grin,
Es atzīšos - tie bija apmēram LVL 300,-, bez moto zābakiem, kuru man joprojām nav, bet tas ir par drošību, nevis par komfortu un šis jau ir pavisam cits jautājums, jo laika apstākļi pat vienas dienas garumā mēdz būt ļoti dažādi.
Par to otru jautājumu. Agrāk bija gandarījums nopirkt kaut ko lētu, bet ātri nonācu pie secinājuma, ka labs un lēts nemēdz būt, ja nu vienīgi lietotas mantas kaut kādu sakritību dēļ.
Es arī esmu gatavs maksāt vairāk vietā kur var aptaustīt, uzmērīt, nopirkt uzreiz, ar garantiju un problēmu gadījuma aiznest samainīt.
 
andiss
Tā jau es domāju, ka būs jāsastopas ar latviešu kūtrumu, bet nekas, lai jau tur to sveci zem pūra Smile
Vispār maniem jautājumiem ir tālejošāki mērķi, bet par to gan jau citreiz.
 
morgans
Sezona lēnām,lēnām iet uz beigām...BET par drošību jādomā ik uz soļa!!! Skatamies kas uz tiem līkumiem sabērts,sanests,izbiris lai negadās kā mūsu aktīvam Jawistam. Pats par laimi ''tikai'' stipri stīvs. Jawiņa bēdīgā izskatā! Sad
 
Iet uz forumu: