Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Gonka pa trasi
Kaarlis
Ko lai te piebilst? Kāds federācijā vienkārši nespēj sadzīvot ar jau aizsāktām tradīcijām. Tas tiešām būtu jauki, ja viens retro pasākums papildinātu otru.
Ir jau arī vēl skaistāki piemēri: Kad es braucu uz senāk organizētām moto sezonas atklāšanām, par lielo talku arī neviens neko nezināja jo tāda pat projektā nebija. Šobrīd sanāk, ka sarīdīti daudzi tūkstoši mocistu ar tikpat daudz mēsluvācējiem?Sad
Atvainojiet ja koments ne par tēmu, taču šogad apstākļu sakritības dēļ neieradīšos ne uz vienu no šiem. Frown
 
aivarsz
Mans izkristalizējies viedoklis nesaka neko labu ne par vienu no šiem augstāk minētajiem pasācieniem. Jau gadiem MCA rīkotā sezonas atklāšana sakrīt ar lielo talku. Forši nav, bet es vienmēr esmu iemanījies satalkot savu tuvāko apkārtni nedēļu pirms, vai pēc, atkarībā no laika apastākļiem. Patiesībā, talkas diena tika iezīmēta aprīļa pēdējā sestdienā stipri pēc tam ,kad šis MO pasākums jau pilnā sparā svinēja savu gandrīz septiņgadi. Ļeņins baļķi nesa stipri agrākā aprīlī.

Par 1. maiju runājot... Jā, tas, laikam, ir mūžvecais strīdiņš starp Moto federācijai lojālajiem un citādi domājošajiem, jeb vēl k-kas cits, par ko es neko nezinu. Laikam tak abas puses nu nekādīgi nevar apsēsties pie viena apaļa galda, lai k-ko sakoordinētu un uztaisītu vienu kopīgu lielu pasākumu, kas varētu piesaistīt cilvēkus un līdzekļus. Tā vietā, jau kuro gadu:

Biķernieki: K-kādas mocīšu/ mopēdu gonciņas. Skatītājus īpaši nepiesaista. Vidēji nosprādzis pasākums. Retro klase, kur 5 vīriņi tos JawČžIžus ir tā pārvīlējuši un par tādām naudām, lai šī klase tiktu nokauta jau sākotnēji. Vecu onku krāniņmērs absolūts. Labojiet, ja kļūdos. Un visi pieci uzreiz ir baigie čempioni. Tā jau vēsturiski notiek ar daudzām tautas klases lietiņām, piemēram, atceramies vēsturisko Golf kausu, līdzīgi iet arī šobrīd, ar VAZiņiem un Volgām, u.t.t... Motorollerisms- šo 2 riteņu braucēju sezonas atklāšanas nevadāmais bezpreģela pasākums sasaistīts ar motorolleru gonciņām trasē. Tiek dabūta zināma cilvēku kontingenta klātesamība.

333. NAČ (Durka + Motolama) kārtējais posms ar jaunu disciplīnu Motodivcīņa. Kopā 5 klases, dāmas, supermoto un Čopertraktorvīrus ieskaitot. Arī bezpeļņas pasākums, bez iespējas piesaistīt naudu ienesošus cilvēkus no malas. Cirkam ielaiž vēl pa teritoriju pavizināties un izklaidēties Retro moto sezonas atklāšanas dalībniekus, lai visam ierobežotajam dalībnieku pulciņam interesantāk. Te lūk ir dilemma- man kā vecu moto īpašniekam, teorētiski būtu interesanti pavērtēt abus šos pasākumus kā kopproduktu. Tā. lai, ja retromocīši to sezonu atklāj- redzam arī to retromotosuperstāru fight'u vienuviet. Atklāšana- nu tad atklāšana. Retroonkuļi salido, salido ari visi tie "Killer Bee" jaunieši. NAČisti pacīnās, rolleristi pacīnās, veterāni pacīnās- iespējams, pasākums sāk kļūt interesants arī plašākām tautas masām, un, kaut daļēji, nosedz izdevumus. Bet tas nu tā. Mans brainstorms.
 
Valdis
Video no Retro motošosejas 1.posma Biķerniekos:

www.youtube.com/...TLCHNjp_nU (skats no malas)
www.youtube.com/...YMXGv5d1rA (Onboard Lauris Bergmanis)
 
Kaarlis
Nenāktu par ļaunu arī rezultātu tabula.
 
aivarsz
Informācija, kāda nu ir, šobrīd pieejama, piemēram, šeit.
www.lamsf.lv/...tu-sezonai
 
Valdis
Šeit redzami rezūltāti un aplu laiki pa klasēm:

www.mylaps.com/...perClass=1
 
Valdis
11.maija Zelta mopēda un retro kausa rezultāti pa glumo 333 trasi. Retro pēdējās divas lapas.
www.mazmoto.lv/...ultati.pdf
 
turists
Labs, Apsveikumi ar panākumu. Kas Arnim notikās?
 
Valdis
turists rakstīja:

Labs, Apsveikumi ar panākumu. Kas Arnim notikās?


Paldies! Sacīkste bija gana sarežģīta. Kvalifikācijā novilku uz acīm vēl pa sauso bet netīro trasi, tomēr paspēju uzstādīt 2. laiku. Līdz startam knapi paspējām sataisīt moci. Kritienā ātrumu pārslēga asij izlūza robs savienojumā ar kurbuļa asi. Sacīkste jau bija pa lietu un slapjā laikā 333 trases segums kļūst kaut kas līdzīgs slapjam bruģim, kļūdīties bija ļoti viegli, vienreiz pat pavizinājos pa zāli. Daigars #27 arī neļāva atslābt. Par Arni drošvien labāk prasīt viņam pašam, teica ka negribēja riskēt.
 
oilmaster
Nu, re šogad sportiska intriga ir un tas ir labi gan braucējiem, gan sekotājiem. Apsveiciens! Kopvērtējums pieder Valdim un tagad iepriekšējā gada pārliecinošajam līderim Arnim būs jāpasvīst, lai k-ko mainītu. Ar prieku sekošu šī gada sezonai!
 
italis
Aizvadītās brīvdienas pavadītas Zviedrijā, kur ikgadējā motosporta pasākumā 49ArsRacet dalību ņēma arī latvieši. Nenogurdināmais Arnis Tomass ar savu cz/jawa Smile bija pieteicies Parādes klasē. Klase, kur nav laika kontroles, jo orientēta uz visa vecuma motosporta veterānu vēlmi izbraukt pa sacīksu trasi. Ar katra spējām, ar visdažādāko tehniku - 4fun...

content31-foto.inbox.lv/albums/m/multistrada/Zviedrija-2014/IMG-5430.sized.jpg

Beidzot gan mocīc, gan braucējs varēja izmēģināt max režīmus un kartīgi izbraukties četrās braucienu sesijās.

content31-foto.inbox.lv/albums/m/multistrada/Zviedrija-2014/IMG-5460.sized.jpg

Šosejā no javām vēl tika manīts viens norvēģis ar peraku...

content31-foto.inbox.lv/albums/m/multistrada/Zviedrija-2014/IMG-5459.sized.jpg

Ieskatam, pieteikušos dalībnieku statistika.

content31-foto.inbox.lv/albums/m/multistrada/Zviedrija-2014/CYMERA-20140802-230034.sized.jpg
 
Erix
Bildee motocikls nemaz neizskataas peec Jawas Smile)
Vieniigi motora vaaks un ritenu diski atgaadina Jawu.
 
italis
Erix rakstīja:

Bildee motocikls nemaz neizskataas peec Jawas Smile)
Vieniigi motora vaaks un ritenu diski atgaadina Jawu.


Ērik, taisnībaSmile Tas ar #3, kas starta taisnē pirms Arņa, ir Matchless G50
 
italis
Drusku bildes no pasākuma. Norvēģa Jawa kādas trīs reizes redzama...

www.facebook.com/...amp;type=1
Labojis AldisK uz 05-08-2014 23:53
 
Iet uz forumu: