Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawa dokumenti
artisl
Sveiki!
Pirmo reizi esmu Jūsu forumā un tāpēc atvainojos, ja tēma ir jau sen nodrillēta.
Man Tēva garāžā stāv tēva Jawa 1963.g. (braukšanas kārtībā), problēma tā, ka tēvs pirms nāves šo brīnišķīgo braucamo ir norakstījis. Gribēju uzpucēt un doties pa ceļiem, bet nav dokumentu. Ko darīt? Kādas iespējas?
Paldies jau iepriekš.
 
Jancic
Diemžēl, neko izdarīt nevarēsi, ja tēvs norakstīja moci ( lai viņam vieglas smiltis).
Tehniku, kas ir norakstīta atgriezt juridiski praktiski nav iespējams. Atliek vien meklēt citus dokumentus, ideāli, ja dokumentus ar visu rāmi.
350 / 360
350 / 634.7
 
aigars
Es domāju, ka var mēģināt atjaunot, tikai vajag reālu motivāciju - jo motocikls pēc BŪTĪBAS ir saglabāts. Bet svarīgi ir atrast iejūtīgu darbinieku CSDD, kam nebūs grūti dokumentus atjaunot. Man paziņu lokā bija gadījums , ka pacēla augšā žigulīti... Man liekas, ka ja izdotos atjaunot dokumentus, tad tam mocim atgrieztos vecā aura, kas ir vērtīgāka par donora papīriem, kas arī nav lēti un viegli iegūstami. Vajag domāt kuram draugam ir pazīstams draugs, kam draugs strādā CSDD.
 
aigars
Tikko pakonsultējos ar draugu kas atjaunoja žigulīti. Nemaz nevajag tik daudz draugu CSDD - viss ir daudz vienkāršāk vajag tik braukt uz CSDD un atrādīt , rakstīt reālus paskaidrojumus , ka vectēvs norakstījis , bet mocis ir šķunītī kā jauns plus kādi ls 70 un gatavs. Lai izdodas... !
 
Iet uz forumu: