Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Aizmugurējie amortizatori
Zhubiite
Skatoties uz so bildi redzu apakšejais stiprinājums ir ar gumiju un vēl metāla tulku pa vidu. Tātad ne tikai gumija jānoņem no vecā stiprinājuma uz dakšas, bet arī metāla tulka? Bildē bija redzams, kur palikusi gumija uz dakšas.

Un neredzu jawa veikalā šādus tik ar atsperi hromētus bet bez plastmasiem.
 
otomars
nokachaa interneta jawa detalju katalogu ,.buus vieglak saprast mocha uzbuvi un buus mazaak jautajumi par katru skruuviiti Wink
 
Zhubiite
Tas nav tas pats kas jawa.lv bildes?
 
morgans
Mierīgi sagaidi nākošo otrdienu (Raimonds būs atpakaļ no rūpnīcas) uzzvani uz veikalu un noskaidro kas ar ko un kādi ir.
 
Zhubiite
otomars rakstīja:

tie laikam no izhaFrown
shaadus vajag

[img]https://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/obsoletebikeparts/image/cache/full/388bb612f67c2ab8612c9fcd4a9cb11196d39021.jpg[/img] is not a valid Image.
jawa veikala ir jaunaakajiem modeljiem paredzeetie.ar progresivo atsperi


Jawas veikalā nav šādu slēgto un citur arī piedāvā tikai ar atsperi. Slēgtie ir 634jām
 
otomars
Grin kaa pret sienu Grin
 
Laacis_ar07
otomars rakstīja:

Grin kaa pret sienu Grin
GrinGrinGrinjā...
 
Zhubiite
Gudri dirst nav malku cirst. 30 komenti nevienas atbildes.
 
UgunsX
A par ko īsti bija jautājums?
 
Kaarlis
Acīm redzot, jaunietis nav iebraucis shēmā un pārējie uzjautrinās. Bildē redzamie amortiņi tika montēti gan uz 634 gan 638. Šobrīd tādus vairs neražo. Vai nu jāmeklē nenojāti oriģināli, vai jāliek tos, kas nopērkami veikalā. Ja jaunietis rūpīgi pastudēs internetā pieejamo informāciju tad iespējams, atklās, ka amīši bez plastmasas glāzēm tika montēti uz jawām kuras nenāca uz psrs tirgu. Un pilnīgi iespējams, secinās, ka tas atbilst nosacīti oriģinālam.
 
UgunsX
Es tādus, ar plastmasas glāzēm, pirku Jawas veikalā jaunus kādus gadus 3 atpakaļ un varu jaunietim pateikt tādu lietu - varbūt labi vien ir ka viņu vairs nav jo diez ko labi viņi nebija gan.
 
Zhubiite
Vai slīpums nav par liels amīšiem?

content7-foto.inbox.lv/albums/d/dainis--z/Jawa/20180116-200849.jpg
 
andrys
Cik esmu pats skatījies un lasījis, aizm.amīšu lenķim +- šim modelim jābūt vienādam ar rāmja priekšējo cauruļu slīpumu. Ja pārmetinājis (aizmugurējo amortizatoru stiprinājuma vietas, kas ir aizliegts pasākumsAngry) neko neesi, tad jau jābūt ok. Ieteikums, kamēr neesi salicis visu kopā: pastiprini aizmuguri, lai pēc kāda smagāka tantuka pavizināšanasGrin tavs lolojums neieņem nopērtā suņa astes izskatuShock. tīri sakarīgu risinājumu apskaties Kaarļa 638-ai. Bildes tepat forumā atradīsi.
 
zigmars
Aizmugurējā luktura pamatne un pagriezieni jāskrūvē pie 2. detaļas attēlā, citādāk viņi nenormāli kratās un lauž to plastmasas dubliņu.
Amortizatoru augšējās skrūves izskatās ir nevietā.
ramis.jpg
 
Laacis_ar07
Zhubiite rakstīja:

Vai slīpums nav par liels amīšiem?

content7-foto.inbox.lv/albums/d/dainis--z/Jawa/20180116-200849.jpg

Tev rāmis ir tā novietots(ar priekšgalu uz leju)ka pirmajā brīdī tiešām šķiet ka slīpums nepareizs,viss ir okey,un pārejais kā Zigis rakstija!
 
Kaarlis
Pēc šķībās bildes spriežot, amīšu leņķis = ok. Jaunie, progresīvo atsperu amīši man aizmugurē melnajai jawai salauza it visu. Šobrīd projektā cita dakša un citi leņķi. Agrāk amortiņu vietas nedrīkstēja pārmetināt, tagad lai komentē kompetents pārstāvis- Andrys. No vēsturiskā viedokļa un likuma punkta skatījuma krustpunkta ieteiktu neveikt neatgriezeniskas pārbūves. Labāk pielikt lieku detaļu nekā izmainīt esošu konstrukciju. Ceru, ka saprati. Ar mēbeļu uzgriežņiem, igrektūbi un provinzes pilsēteļu diskžokeju- restaurātoru padomiem ar diez kā neveiksies,. Lai sasniegtu labu rezultātu, nāksies pielietot personīgās smadzenes.
 
andrys
Kaarlis rakstīja:

Agrāk amortiņu vietas nedrīkstēja pārmetināt,


Nedrīkst arī tagad!Angry
 
zigmars
O Johaidī - ta jau sanāk, ka manai 88.gada 638 -jai lakstīgalai ir neriktīgs rāmis, jo tam amortizātoru augšējā skrūve ir tieši zem horizontālās trubas, uz kuras balstās sēdeklis. Un izskatās, ka tur nekas nav pārmetināts.
Kārli!
provinzes pilsēteļu diskžokeju- restaurātoru padomiem - tas ir es?
inkedramis_li.jpg

Labojis zigmars uz 18-01-2018 09:10
 
andrys
Kaarlis rakstīja:

Jaunie, progresīvo atsperu amīši man aizmugurē melnajai jawai salauza it visu.


Hm... Frown Ko tieši salauza? Iemesli?- amīša tips,vestās kravas daudzums, retrotūrista brauciensGrin, eļļas viskozitāte? Tagad pirktie veikalā vai citas izcelsmes?
Lai gan savai Mazulītei Nr.638 saliku pagājušā gadsimta, labus, lietotus (ar atjaunotām iekšām un pārbaudītu štoku taisnumu) no CZ, tava frāze nedaudz mani dara tramīgu...
 
andrys
zigmars rakstīja:

... 88.gada 638 -jai lakstīgalai ir neriktīgs rāmis, jo tam amortizātoru augšējā skrūve ir tieši zem horizontālās trubas, uz kuras balstās sēdeklis. Un izskatās, ka tur nekas nav pārmetināts.


Ieliec rāmja kataloga bildi....
 
Iet uz forumu: