Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawa no Baltkrievijas
uleens
Sveiki draugi.
šovakar uzzināju ka manam radiniekiem jaunībā ar ir bijusi Jawa, kuru viņš pārdevis kaimiņam. Tikai problēma kaimiņš ir no un dzīvo kaut kur Baltkrievijā.
Nākamvasar radagabals braucot uz dzimteni un ir ar mieru atgādāt to Jawiņu man, Tikai protams ka gribās ar visiem papīriem.
Tādēl jautājums: Vai tas ir iespējams? Un ja ir tad kā?
-Rolands-
250/559 1966.g
 
http://www.enclatvia.lv
morgans
Ja Jawiņa reģistrēta tur...tad diezvai izdosies ar papīriem. Mūsu eiropa negrib tos divtaktu kūpinātājus. Tad jau varētu veikalā nopirkt arī to jauno divtaktnieci.......bet nu varbūt es kļūdos.
 
uleens
Tur jau tā lieta ka ir tur pierakstīta
sanāk tā ka problēmas rada LV lkumi?!
-Rolands-
250/559 1966.g
 
http://www.enclatvia.lv
aigars
Nav ko minēt, jāiet uz CSDD un jāprašņā. Interesanti kas ar tām muitošanām...?
 
Labais
Sveiki kā jums izdevās atvest Jawu no Baltkrievijas. Pašlaik man arī tas aktuāli. Mums te par papīriem prasa kosmosu. Cik muita? Kas ar CSDD?
 
andrys
Nedomāju,ka tur būtu nepārvaramas problēmas... Cik noprotu no likumi.lv/...-noteikumi tad 39.p-tā rakstītais to atļauj. Varbūt ir kādas nianses ar muitu, to jāpēta VID mājas lapā...., un visdrīzāk tur negribēsies šķirties no kādas noteiktas naudas summasGrin, kas būtu jānomaksā valstij... Ievest var visu un no visurienes, pat no Austrālijas, jautājums cik tas maksā?
 
Gints13
Nevarēs Jawu no Baltkrievijas (Krievijas) reģistrēt Latvijā, CSDD Jawu izplūdes gāzes pielīdzina ķīmiskajiem ieročiemGrin Ja tā varētu, tad Latvijā būtu daudz Jawu no austrumu kaimiņzemēm!
 
Barsevskis
Paziņa kādu laiku atpakaļ ieveda un reģistrēja. 1990.gada 638.103. Jābūt reģistrācijas dokumentam un īpašumtiesību dokumentam. Ir arī jāatmuito.Muita arī nebija kosmoss. Var norādīt minimālu pirkšanas summu. Viss diezgan vienkārši.
 
AndisL
Andrim laikam būs taisnība! Jāmeklē kad tā regula stājās spēkā? Baltkrievijā milicijā jānoņem no uzskaites. Tur problēma, ka ne visiem īpašniekiem moči pieder juridiski. Baltkrievijā braukt var. Tad jāmuito, brokera pakalpojumi. Izmaksas jāprasa kādam brokerim. CSDD izmaksas. Nu kaut kādas naudas tas maksās. 250 eiro? Nevaru apgalvot, ka tā ir, iespējams vairāk. SS var paskatīties močus ar melnajiem Baltkrievijas reģistrācijas numuriem.
 
AndisL
Un Gintam atbildot, kāpēc pie mums tie mocīši nav ir izmaksas. Kad visu sarēķināsi, nekas lētāk kā SS nopērkamie mocīši nesanāks. Naivi cerēt, ka tur viņi iepakoti stāvējuši un mūs gaidījuši.
 
andrys
Gints13 rakstīja:

Nevarēs Jawu no Baltkrievijas (Krievijas) reģistrēt Latvijā, CSDD Jawu izplūdes gāzes pielīdzina ķīmiskajiem ieročiemGrin Ja tā varētu, tad Latvijā būtu daudz Jawu no austrumu kaimiņzemēm!

Gint13! izplūdes gāzes var būt kaut vai atomieroči, ja tās Jawas izlaiduma gads ir līdz 2000.gada 31 decembrim. Līdz šim datumam droši var pirkt un reģistrēt kaut vai no Krievijas UAZ 469 vai Kraz-257....Grin
Barsevskim taisnība! Čaļi, kuriem ir apņemšanās, to dara. Par moča iegādes juridiskajām niansēm Baltkrievijā jāinteresējas pašiem....un nedomāju, ka tur ir kas pārspīlēts
 
Iet uz forumu: