Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Mārča un Aivja JAWA ceļojums uz Rumāniju.
morgans
Uhh...pēdējā laikā neko intresantāku par šo neesmu lasījis!!! Grin Lieki piebilst...gaidām turpinājumu!
 
Guntis
Super.
Man jautājums par iepriekš rakstīto.
Kāpēc tik pamesta telts,un par labu atzīts slapšj guļamtīkls?
Labojis turists uz 16-09-2013 07:42
 
turists
Ahims neciešami krāca! Grin Joks! Vienkārši gulēt šūpuļtīklā ir interesantāk. Visu nakti noteikti nebūtu izvilcis, bet rīta daļai bija ok!
 
Guntis
LABS ! Smile
 
Kaarlis
Visu laiku gaidiju negaidīto pavērsienu... Bet vispār jau galīgi labi!Wink
 
aigars
Katras BEIGAS ir Nākamā sākums?Wink
 
turists
No Foruma viss tika izņemts, jo saturs bija nebaudāmi lēns un nepārskatāms turpmāk aprakstu skatamies šeit zemāk norādītajā saitā. Sanāk tagad druskunesakarīgi komenti, bet tagad vismaz tēmu var atvērt.


Labojis turists uz 02-12-2013 20:26
 
aivarsz
Varbūt, tomēr, lai no šejienes nepazustu biedru radītās garīgās vērtības, kā arī foruma vērtības vispābā, kā tas jau vairākkārt ir noticis, vajag ieviest to sadaļu "raksti", vai kā savādāk, kas ir ārpus foruma rāmjiem? Autors iesūta materiālus Adminam, kurš ievieto šos jaukumiņus ārpusforuma sadaļā? Ir pietiekami daudz forumu modeļi, kur mēs redzam, kā tas darbojas.
Ir, piemēram, seriāls, stāsts, vai fotostāsts, vai videostāsts, vai novele, vai eposs, vai triloģija, vismaz, kas jau pēc definīcijas ir atsevišķs notikums.
Tam radīta ir sava sadaļa, kas nav forums. Bet, kas netiek iebāzts visdziļākajā šūplādē, bet gan, sākotnēji tiek atrādīts primāri, kā lepnums par foruma autora veikumu. Dziļāk lienot- Gribi- komentē, negribi nē. Gribi lasīt komentārus- nu tad palasi komentārus. Nejaucam ar forumu. Tie ir jaunākie un augstvērtīgākie darbi. Vai mēs varam tik tālu izaugt?
Raugamies, da jebkurā sociālajā pasākumā, portālā, vortālā, lielākā forumā, u.t.t. Kaut retromoto.lv, kas ne tuvu nav augstvērtīgs paraugs. Bet laba un pārskatāma opcija pastāv.

Man ir daži ierosinājumi, bet,atvainojiet, publicēšu tos slēgtā foruma sadaļā. Lai veicās!

Hau! Mans ir runājis.
 
turists
Romania

YouTube Video

Labojis turists uz 10-12-2013 07:56
 
Guntis
LABAIS ! mūzikas textā ar der ieklausīties Smile SEx un kas tur vēl Pfft
 
Kaarlis
Pa ilgiem laikiem un ar prieku noskatos video!Wink
 
turists
Otrā diena

YouTube Video
 
UldisK
Super! lasīju kā grāmatu!
1000 jūdzes Transilvānijā iet atpūsties ar Busuli priekšgalā!!!
Respect!
 
aivarsz
Kalliss rakstīja:

Super! lasīju kā grāmatu!
1000 jūdzes Transilvānijā iet atpūsties ar Busuli priekšgalā!!!
Respect!


Cienītais Kallis, Cik man zināms, Tūrists ir auklējis ļoti ilgu laika posmu šo savu projektu. Galā ir sanācis, ir visi punkti, lai to atrādītu, savu iespēju robežās. Ir bijusi gribēšana, varēšana un vēlēšanās publiski atainot notikumu gaitu. Kas arī ir lieliski izdevies dažādos mēdijos. Nekad nevajag mēģināt salīdzināt nosacītus dāsni nosponsorētus TV šovus- tautā pazīstama seja bobikā un filmētāju brigāde, ar privātiem ceļojumu projektiem, kas ir divas dažādas un pilnīgi atšķirīgas lietas. No otras puses, man ir zināmi visai daudzi cilvēki, kas ir veikuši ļoti cienījamus motociklistu ceļojumus ik gadu, bet tikai savam priekam, bez vismazākās domas kaut ko publicēt publiski, nedod dievs, sociālajos tīklos. Emocijas ir gūtas, bet vēlēšanās dalīties ar izdarīto neeksistē principā. Tā lūk.
 
Ainars
Patiešām zelta vārdi Aivar!
Intars no Busuļiem brauc ar mēŗki taisīt šovu - pelnīt sev vai citiem reitingus un iznākumā naudu. Principā viņš strādā.
Mārcis un Aivis brauc tapēc ka viņiem patīk braukt vai arī tāpēc, ka vienkārši eksistē cēļi un motocikls un viņiem uzspļaut uz lētām bildēm feisbukā un viņu mērķis nav izdabāt ugunsgrēka skatītāju tipa vai līdzīgu ļautiņu priekam un vēlmēm.

Vienreiz man gadījās sava 15 dienu veloceļojuma stāstu aizūtīt žurnālam Sesdiena, ko pēc tam noželoju. Redaktoriņi centās MANU stāstu iegrozīt mēŗka auditorijas prasībām. Kad sapratu pēc kā tas iszkatīsies pasūtīju viņus un ceļojuma dienasgrāmatu atstāju tikai sev - kā teikt, lai kad nomiršu, zārkā jauki sapņi rādās.
 
UldisK
Nu gan sacepātiesSmile "Ugunsgrēka skatītājs vulgaris" sācis salīdzināt pirkstu ar .....Grin sorry, ja esmu aizskāris Jūsu jūtas!
 
turists
YouTube Video
 
Kaarlis
www.dziesmas.lv/...ta_-_/1561
 
turists
Pametam Ukrainu braucam uz Rumāniju.
YouTube Video
 
turists
Piektā diena - braucam pa mazajiem Rumānijas kalnu celiņiem, apmeklējam alas un pirmo reizi ekspedīcijas laikā ēdam +/- normālas pusdienas...

YouTube Video

Labojis Guntis uz 08-01-2014 19:05
 
Iet uz forumu: