Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawu skaits Latvijā.
AldisK
Šodien, nu jau vakar, apciemoju CSDD. Pēc mana lūguma ieguvu dažus datus par Jawu skaitu Latvijā. CSDD datorizētajos reģistros ar vārdu Jawa parādās apmēram 6500 ierakstu. Tajā skaitā norakstitie, citādi nelietotie, uc.
2011 gadā tehniskā apskate veikta 47 jawām.
2012 gadā tehniskā apskate veikta 94 jawām.
Tātad sanāk, ka praktiski legāli, ar apskati uz Latvijas ceļiem var parādītieas nepilns simts Jawu.
 
Ernests
Es savu pirmo reizi reģistrēju 2012, bet skatei vēl neesmu sagatavojis, viss procesā.
 
morgans
Intresanti...tātad atmetam nost šo simtu ar apskatēm,kautvai pusi no 6500 kuras norakstītas un nodotās ''tolmetā''...tāpat varētu būt iespaidīgs skaitlis kautkur šķūnīšos ''snauž''. Ar apskatēm arī progress liels. Biju kādā pasākumā un viens otrs izrādīja diezgan lielu intresi vai ir kāds klubs,vai ir moto ar blakusvāģiem utt. Smile
 
Peteris
Malacis Aldi interesanti faki !
 
KarlisV
Ja 94 ir uz ceļa, tad varētu teikt, ka gandrīz visi īpašnieki ir redzēti, plus dažiem ir vairākas Jawas. Vidzemē vien bija ap 50.
 
Kaarlis
Nu ko lai pasaka statistikas sakarā? Man csdd glabājās 5 jawu numuri- visticamāk, 4 no tiem nekad netiks vesti uz apskati jo to vienkārši nevar finansiāli pacelt... Šķiet, no nākamā pavasara uzturēšu paralēli 2 moto ar ko piedalīties legāli ceļu satiksmē, pārējie papildinās statistiku.
Vispār domāju ka noreanimētu motociklu varētu būt ap 2 vai 3 simti vismaz- cik viņu nestāv saslēpti šķūnīšos tikai kolekcijas pēc vien?
 
zigmars
Kopš vakardienas reģistrā ir par vienu JAWA vairāk!
40 gadnieka krīzes apjukumā atcerējos par veco aparātu, kas nostāvēja neaiztikts 18 gadus - samainīju papīrus, dabūju LV numuru.Tāds stilīgs braucamais sanāk.
 
AldisK
zigmars rakstīja:

Kopš vakardienas reģistrā ir par vienu JAWA vairāk!
40 gadnieka krīzes apjukumā atcerējos par veco aparātu, kas nostāvēja neaiztikts 18 gadus - samainīju papīrus, dabūju LV numuru.Tāds stilīgs braucamais sanāk.

Ieliec kādu bildi!
 
zigmars
Šite laikam nedrīkst likt ne par tēmu bildes.
Tāpēc uztaisīju jaunu tēmu nodaļā JŪSU RAKSTI.
 
Iet uz forumu: